Psycholoog Venlo - Ruud Geraedts - Waar kan ik jou mee helpen?
Ruud Geraedts
Ruud Geraedts

Psycholoog Venlo

Ik vind het mooi dat ik iemand het gevoel kan geven dat ze gehoord worden. Veel mensen schreeuwen al heel lang, maar worden in hun omgeving niet gehoord. Door mijn therapie bij Psycholoog Venlo zie ik rust bij hen ontstaan, er is iemand die oprecht interesse en aandacht voor ze heeft.

Afspraak buiten kantoortijden zijn mogelijk.

Psycholoog Venlo - Ik help je met verschillende problematiek

"Vind de moed om te veranderen wat je kunt veranderen. Vind de kracht om te accepteren wat je niet kan veranderen. Maar vind vooral de wijsheid het verschil tussen beide te zien.” Dit is een spreuk uit de mindfulness waar ik je graag over laat nadenken. Wat kun je veranderen? Wat wil je veranderen? En waar kan ik je als psycholoog mee helpen?

Mijn naam is Ruud Geraedts en ik ben psycholoog in Venlo. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen en ouderen, en zie in mijn praktijk veel verschillende problematiek voorbij komen. Ik help mensen met relatieproblematiek, burn-outs en depressies, maar ik kan je ook bijstaan met rouw- en verliesverwerking. Daarnaast ondersteun ik volwassenen die voor grote veranderingen staan, zoals een komend pensioen.

Eerste gesprek

Ik kan goed luisteren en zoek graag samen met jou naar de oplossing. Ik hou er van om out of the box te denken en te kijken naar wat er bij jou past. Tijdens het eerste gesprek ligt de focus op jouw probleem. Waar heb je precies hulp bij nodig? En wat heb je al geprobeerd om het op te lossen?

In mijn praktijk gebruik ik graag technieken zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR, maar we kunnen ook proberen het fysieke gedeelte in te schakelen. Soms heb je nog geen grip op de situatie en is het beter om iets anders te proberen. Je moet de controle terugkrijgen en daar kan je lichaam bij helpen. Een gezonde leefstijl en een beter zelfbeeld geven namelijk het gevoel dat je het leven weer aankan.

Tarieven

Een individuele afspraak en bij Psycholoog Venlo duurt 45 minuten en kost € 95. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee optie een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Venlo

Wil je meer weten over mij? Ik leer je graag kennen. Neem contact op met psycholoog Venlo t.a.v. Ruud Geraedts. Afspraken zijn in overleg ook mogelijk op zaterdag.

Psycholoog Venlo - Ruud Geraedts

Ik ben na mijn middelbare school begonnen met een opleiding tot psycholoog, maar heb de studie pas op mijn veertigste weer opgepakt en afgemaakt. In de tussentijd ben ik een eigen sportschool begonnen, want dat was eigenlijk mijn eerste keus.

Op een gegeven moment kwam echter het besef dat ik minder in de sportschool bezig wilde zijn en toch meer als psycholoog. Sport is namelijk puur en alleen gericht op bewegen, terwijl ik denk dat een gezonde leefstijl ook te maken heeft met slapen, ontspanning, inspanning en balans. Dat miste ik in de sportschool en daarom ben ik toch weer gaan studeren.

Zoektocht naar een betere zelf

Want als je beter voor jezelf wil zorgen, wat pak je dan als eerste aan? Dat is echt een zoektocht. Je kan wel fanatiek gaan sporten, maar het heeft minder effect als je niet lekker in je vel zit. Soms moet je beginnen met een goede nachtrust, want als je niet goed slaapt, kan de rest ook niet functioneren. Zeker wanneer je op een bepaalde leeftijd minder afhankelijk wil zijn van je lichaam, moet je je richten op de mentale kant.

Aan het werk als psycholoog

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen en heb daarna op verschillende plekken ervaring opgedaan als psycholoog. Zo heb ik trainingen mindfulness gegeven en gewerkt bij een huisarts met een specialisatie ouderenzorg. Ik heb zelf onderzoek gedaan naar dementie en niet aangeboren hersenletsel, dus dat vond ik een ontzettend interessante werkplek.

De wil om te veranderen

Inmiddels heb ik als zelfstandig psycholoog mijn eigen praktijk. Ik behandel heel diverse problematiek, maar probeer mijn cliënten altijd mee te geven dat je moet willen veranderen om te kunnen veranderen.

Contact met Psycholoog Venlo

Wil je meer weten over mij? Ik leer je graag kennen. Neem contact op met psycholoog Venlo t.a.v. Ruud Geraedts. Afspraken zijn in overleg ook mogelijk op zaterdag.

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Venlo

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Mark over Ruud Geraedts psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik heb onze gesprekken als zeer waardevol ervaren! Het heeft me verder geholpen en dat was ontzettend nodig en belangrijk. Ik slaap weer goed en pieker veel minder. Heel erg bedankt.

Neem Contact op met Psycholoog Venlo

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Venlo

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Venlo.

Ruud Geraedts
Maashoflaan 5
5927 PV Venlo