Cliënt ervaringen Arlette Verhoogt

Cliënt ervaringen Arlette Verhoogt

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Nancy
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Samen met Arlette ben ik aan de slag gegaan met ACT, een fijne methode waarbij het niet alleen over woorden en gedachten gaat, maar ook over je zintuigen en lichaam. Arlette heeft me geholpen minder in mijn hoofd te zitten en niet meer ‘opgezogen’ te worden door mijn gedachten. De dingen die ik geleerd heb bij Arlette zijn toepasbaar op allerlei situaties en dus erg nuttig door het hele leven heen: Hier kan ik wat mee! Arlette haar enthousiasme, openheid en flexibiliteit maken dat ze erg prettig is om mee te werken. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb! 

Gerard
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Het is wel naar dat gevoelens en pijn bij het leven horen en hoe harder ik dit probeerde te vermijden, hoe groter het wordt, ik ervaar nu meer acceptatie. Dus ja, het gaat goed met mij!"

Marije
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Arlette heeft me geleerd om anders te gaan kijken naar dingen, meer in het hier en nu te leven, minder te piekeren, te leren leven met mijn pijnklachten zodat ik niet meer alleen de pijn en mijn ziekte zelf, als t ware, ben Ik merk omdat ik anders ben gaan kijken naar de dingen dat deze dingen zelf veranderd zijn. Mijn leven is meer leefbaarder geworden."

Annette
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Voor de therapie durfde ik eigenlijk ook niet meer, ik vond mezelf niet de moeite waard en ik voelde me somber. Voordat ik aan de therapie begon, zeg maar, was ik echt heel erg in een isolement. En nu zoek ik het ook zelf weer op."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Arlette Verhoogt