Psycholoog Leeuwarden - Samen vinden we jouw kracht
Lisa Schutte
Lisa Schutte

Psycholoog Leeuwarden

Ik ben ervan overtuigd dat mensen niet vastlopen omdat ze in het verleden of in de toekomst leven. Je loopt vast omdat je in het nu te veel bezig bent met herinneringen van toen of gedachten over later. Samen gaan we werken aan wat er op dit moment echt belangrijk is voor jou.

Snel aan de slag bij Psycholoog Leeuwarden!

Psycholoog Leeuwarden - samen vinden we jouw kracht

Mijn naam is Lisa Schutte, psycholoog in Leeuwarden. Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van diverse klachten en problematiek, waaronder angstklachten, een depressie, burn-out of faalangst.

Eerste gesprek

In het eerste gesprek gaan we onderzoeken waar ik je mee kan helpen. Wat zou de ideale uitkomst zijn voor jou? Waar zou je willen staan over een aantal sessies? Dat zijn vragen die ik op dat moment voor jou heb. In mijn werkwijze hou ik daarnaast van een positieve benadering. Er is uiteraard aandacht voor wat er nu speelt, maar we focussen ons vooral op wat wél goed gaat. Dat geeft energie en zorgt ervoor dat je met een goed gevoel de deur uitstapt.

Maatwerk

Je kan vastlopen omdat je de dingen altijd op een bepaalde manier ziet of hebt gedaan. Ik wil je graag helpen om hier op een andere manier naar te leren kijken. Er zijn namelijk meerdere wegen naar een oplossing en een nieuw pad kan misschien veel meer opleveren. Ik werk daarom niet met een protocol, maar bied maatwerk door de therapie te gebruiken die het best bij jou past. Dat kan cognitieve gedragstherapie of ACT zijn, maar we kunnen ook mindfulness gebruiken.

Vertrouwde omgeving

In mijn praktijk creëer ik een vertrouwde omgeving. Je kan je verhaal kwijt en er wordt zonder oordeel naar je geluisterd. Ik ben nuchter en kritisch op zijn tijd, maar je kunt tijdens onze gesprekken alles vertellen zonder dat ik daar een oordeel over vel.

Tarieven

Een individuele afspraak bij Psycholoog Leeuwarden - Lisa Schutte kost € 95 per sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Leeuwarden

Heb je een vraag, wil je meer weten over mijn praktijk in Leeuwarden of over psychologen in Leeuwarden? Bel naar Psycholoog Leeuwarden ter attentie van Lisa Schutte. 

Psycholoog Leeuwarden - Over Lisa Schutte

Al zolang als ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd geweest in het gedrag van mensen. Waarom doen we dingen op de manier zoals we doen? Waarom vertonen we bepaald gedrag? Behalve de interesse in menselijk gedrag heb ik ook altijd behoefte gehad om mensen te helpen. Mijn keuze voor dit vak was dus al snel gemaakt.

Drijfveren

Ik heb psychologie gestudeerd en ben meteen na mijn master aan het werk gegaan. Inmiddels werk ik in een praktijk waar ik verschillende problematiek voorbij zie komen. Hier begeleid ik mensen om het beste uit zichzelf te halen. Ik wil weten wat iemand drijft en zet mijn vaardigheden graag in om mensen meer inzicht te geven in hun kwaliteiten en aandachtspunten. Zo kan ik goed luisteren en heb ik van nature een open houding. Ik vind het belangrijk dat jij het gevoel hebt je verhaal bij mij kwijt te kunnen.

Dankbaarheid

Het resultaat van onze gesprekken maakt mijn werk zo mooi. Ik zie regelmatig dat mensen zich echt geholpen voelen en het gesprek afsluiten met een dankbaar gevoel. Ze ervaren dat het echt weer beter gaat en die wetenschap geeft mij ook heel veel energie. Dat is voor mij het mooiste van het vak.

Contact met Psycholoog Leeuwarden

Heb je een vraag, wil je meer weten over mijn praktijk in Leeuwarden of over psychologen in Leeuwarden? Bel naar Psycholoog Leeuwarden ter attentie van Lisa Schutte. 

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Leeuwarden

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Suzanne over Lisa Schutte psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Tijdens onze gesprekken creëerde je een veilige omgeving en voelde ik mij gehoord. Ik kon mijn verhaal kwijt en leerde met praktische oefeningen anders om te gaan met de dingen die op mijn pad komen en de manier waarop ik naar mezelf kijk.

Neem contact op met Psycholoog Leeuwarden

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Leeuwarden

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Leeuwarden.

Lisa Schutte
Westersingel 38
8913 CL Leeuwarden