Skip to content
Psyned

1 #Burn-out – Wat als je opbrandt door ambitie of loyaliteit?

Wij geloven niet in wachten. En al helemaal niet als het even niet zo lekker gaat. Daarom zijn we gestart met de podcast Waar wacht je op?. In deze podcast gaat Amy in gesprek met Psyned psychologen over onderwerpen waar we allemaal wel eens tegenaan kunnen lopen en geven we je tips wat je vandaag kan doen om je weer iets beter te voelen.

Podcast blog
1 #Burn-out – Wat als je opbrandt door ambitie of loyaliteit? | 07 jul 2022

In de allereerste aflevering van Waar wacht je op? heeft Amy het samen met psycholoog Susannah Chernowitz over een veelbesproken onderwerp en maatschappelijk probleem in Nederland: burn-out.

Podcast over stress, overspannenheid en burn-out

Een drukke baan, het ouderschap, het huishouden, sporten, gezond eten, een sociaal leven en het dan ook nog allemaal perfect willen doen. We hebben vaak veel ballen in de lucht te houden. Een burn-out ligt op de loer en is vaak het ‘eindstadium’ van een lange en vooral stressvolle periode. Het kan dan ook iedereen overkomen. Ook jou. Helemaal als je de signalen niet kent of ziet aankomen. Maar hoe komt het eigenlijk dat steeds meer mensen letterlijk opbranden? Wat zijn, naast stress en vermoeidheid, nog meer (eerste) signalen? En wat kun je het beste doen als je in een burn-out zit of hoe voorkom je een burn-out? Een aantal vragen waar Susannah in deze aflevering antwoord op geeft.

Wij kunnen je helpen

Direct de juiste hulp van een psycholoog die bij jou past

  • Gekwalificeerde psychologen
  • Al 47.242 mensen geholpen
  • Snel en persoonlijk
  • Geen wachtlijst

Kortom, informatie waar we allemaal wat aan hebben en zouden moeten weten. Ook wanneer je denkt alles onder controle lijkt te hebben. Tenminste, dat is wat Amy dacht na afloop.

Waar wacht je op? met psycholoog Susannah Chernowitz

Susannah behandelt een breed scala aan psychische klachten, maar gaat vooral aan als het gaat om problemen met prestatie(druk). De laatste jaren heeft ze zich dan ook gespecialiseerd in het behandelen van stress, perfectionisme en burn-outklachten.

Luister hier de aflevering van Waar wacht je op? over burn-out

De nieuwste aflevering van Waar wacht je op? luister je nu via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Vond je het een leerzame aflevering? Dan help je ons ontzettend door een review achter te laten. We zijn niet alleen benieuwd wat je ervan vond, maar zo zijn we ook beter te vinden en kunnen we nog meer mensen helpen naar een mentaal fit leven.

Wat je vandaag al kan doen

Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact op met ons verwijsteam voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Plan je adviesgesprek op een moment dat jou uitkomt of bel meteen naar 085-4014720. We helpen je graag.

Wist je dat je via Psyned direct met een psycholoog kan praten, zonder wachtlijst?

Dit vind je misschien interessant

Burnout

Meer over klacht

Burnout

Lees meer informatie over Burnout

Podcast

Meer over klacht

Podcast

Lees meer informatie over Podcast

Zelftesten

Doe de test!

Test jezelf

Ervaar je psychische klachten?

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned