Relatietherapie Sassenheim
Christine Heijnen
Christine Heijnen

Relatietherapie Sassenheim

Ruzies lopen uit de hand en er worden dingen gezegd die jullie achteraf eigenlijk niet menen. Het terugnemen van woorden is moeilijk en de kloof tussen jullie wordt alsmaar groter. Waar dit patroon precies is ontstaan is moeilijk aan te wijzen, maar het drijft jullie steeds verder uit elkaar. Discussies worden heftiger en ruzies duren langer. Zeker na drukke dagen is de connectie ver te zoeken. Jullie hebben veel aan het hoofd en verliezen elkaar uit het oog. Echter kent jullie relatie nog liefde en willen jullie er samen aan werken. De eerste stap is dus al gezet, maar hoe nu verder?

Relatietherapie Sassenheim

Bij relatietherapie is het belangrijk dat jullie beiden gemotiveerd zijn om aan de relatie te werken. Zonder inzet is het namelijk lastig om vooruitgang te boeken. Tijdens het eerste gesprek, ook wel het intake gesprek genoemd, leren we elkaar kennen. We bespreken hoe jullie relatie op dit moment gaat en waar jullie aan zouden willen werken. Ook bekijken we naar de vorm van therapie. Misschien hebben jullie de voorkeur om frequent langs te komen, of juist om wat meer de tijd te nemen. Soms kan er ook een voorkeur zijn voor individuele gesprekken, dit zodat ik jullie beiden goed leer kennen. Wat voor frequentie of vorm we ook zullen aannemen, het is belangrijk dat we werken aan een onderling vertrouwen. Zo kunnen we diep ingaan op jullie problemen en effectief aan de slag. Dit alles zodat jullie uiteindelijk zelf aan de slag kunnen.

Christine Heijnen

Snoeklaan 34
2215 XG Voorhout (Nabij Sassenheim)

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Christine Heijnen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Sassenheim.

Christine Heijnen
Snoeklaan 34
2215 XG Voorhout (Nabij Sassenheim)