Onze relatietherapeuten in Rotterdam krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 40 cliëntervaringen.

Relatietherapie in Rotterdam

Op zoek naar relatietherapeut in Rotterdam? In Rotterdam hebben we 6 relatietherapeuten die jullie graag helpen.

Relatietherapie Rotterdam

Zijn jullie opzoek naar een relatietherapeut in Rotterdam? Als je al een tijdje samen bent, is het niet gek dat je tegen bepaalde uitdagingen aanloopt met elkaar en daar hulp bij wilt. Misschien zitten jullie vast in ingesleten patronen, is de spanning in de slaapkamer ver te zoeken of is het vuur gedoofd door bijvoorbeeld het vreemdgaan van je partner? In relatietherapie is vaak een hele hoop mogelijk. Er zijn maar weinig situaties waar jullie niet uit kunnen komen. Als jullie allebei maar willen.

In Rotterdam hebben we 8 relatietherapeuten die jullie in relatietherapie op weg kunnen helpen. Ze hebben ervaring met verschillende soorten klachten. In de bovenstaande profielen kun je per relatietherapeut kijken. We snappen ook goed als jullie er zelf niet uitkomen. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op via 085-4014720 of maak via de contactpagina een belafspraak op het moment dat het jullie uitkomt. We kijken graag met jullie mee.

EFT Relatietherapie Rotterdam

Onze relatietherapeuten in Rotterdam werken met verschillende soorten relatietherapie. In Rotterdam is EFT Relatietherapie een populaire én effectieve manier. EFT staat voor Emotionally Focused Therapy en is vooral effectief om de verbondenheid weer terug te krijgen in jullie relatie. Het richt zich op de onderliggende emoties en behoeftes van jou en je partner. Samen met de relatietherapeut in Rotterdam kijken jullie of EFT relatietherapie inderdaad de meeste geschikte vorm is voor jullie relatieproblemen.

Behandelingen zijn ook mogelijk via online therapie.

Liever vandaag al aan de slag? Download dan ons gratis e-book met vier tips voor een sterkere relatie. Je vraagt het e-book hier aan en ontvang hem meteen in je mail.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek