Onze relatietherapeuten in Groningen krijgen gemiddeld een 4.9 uit 5 sterren op basis van 45 cliëntervaringen.

Relatietherapie in Groningen

Op zoek naar relatietherapeut in Groningen? In Groningen hebben we 4 relatietherapeuten die jullie graag helpen.

Relatietherapie Groningen

Het leven bestaat uit verschillende fases en elke fase brengt weer de nodige uitdagingen met zich mee. En daarbij verandert je partner, maar jij ook. Het is echt niet vanzelfsprekend dat je elkaar ten alle tijden blijft vinden. Dit kan juist ontzettend uitdagend zijn. Relatietherapie kan daarbij goed helpen.

In Groningen hebben we vijf relatietherapeuten die jullie bij allerlei relatieproblemen kunnen ondersteunen. Denk aan onzekerheid in de relatie, communicatieproblemen of als de verbinding tussen jullie weg is. Als jullie in Groningen in relatietherapie gaan, zijn de relatietherapeuten te vinden op verschillende plekken in de stad. Zo kun je terecht in de binnenstad van Groningen, in de Zeeheldenbuurt, Damsterbuurt of op Friesestraatweg in Groningen. Maar ook net buiten Groningen, in Grootegast, kun je terecht bij een van onze relatietherapeuten. In de profielen hierboven lees je meer over onze therapeuten in Groningen en hun werkwijze.

Hulp bij vinden relatietherapeut Groningen

Elke relatietherapeut in Groningen heeft haar eigen werkwijze of werkt met bepaalde vormen van relatietherapie, zoals EFT Relatietherapie of IBCT Relatietherapie. Maar ook jullie als stel zijn uniek en het is goed om uit te zoeken welke relatietherapeut het beste bij jullie en jullie klachten past. Ons verwijsteam is hierin gespecialiseerd en helpt jullie hier graag bij met een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. Plan de afspraak in op onze contactpagina of bel meteen naar 085-4014720.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek