Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Gijs Lakeman

Relatietherapeut in Assen

In het leven zijn er altijd uitdagingen en obstakels die we tegenkomen, ook als het gaat over onze relaties. Het is belangrijk om die dingen te erkennen en te accepteren. Ik sta klaar om jullie te helpen ruimte te creëren in jullie relatie.

Al van jongs af aan heb ik een sterke interesse gehad in de dynamiek van relaties. Hoewel ik na de middelbare school een tijdje in de IT-sector heb gewerkt, ontdekte ik al snel dat mijn passie toch lag in de psychologie. Ik besloot mijn hart te volgen en alsnog een carrière als relatietherapeut na te streven. Dit heeft ertoe geleid dat ik op latere leeftijd mijn MSc in Psychologie heb behaald, met een specialisatie in relatietherapie.

Ik spreek deze talen:

Nederlands Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Vriendelijk

Empathisch

Betrokken

Makkelijk in de omgang

Resultaatgericht

Onderzoekend

Gijs Lakeman

Er zijn altijd dingen in het leven die je niet kunt of wilt veranderen.

Relatietherapie bij Psyned

Relatietherapeut Assen

Tijdens onze eerste sessie zullen we samen de problemen in jullie relatie bespreken en is het belangrijk voor mij om jullie verwachtingen te begrijpen. Wat heb je nodig en wat verwacht je van mij als relatietherapeut? In de vervolgsessies zullen we niet te diep graven, omdat wanneer je alleen maar op zoek bent naar problemen, je die ook zult vinden. Dit kan leiden tot een situatie waarin jullie van de regen in de drup belanden: jullie kwamen met één probleem en vertrekken met nog meer uitdagingen. Dit wil ik ten alle tijden voorkomen.
Ik ben een groot voorstander van een persoonlijke benadering en hecht veel waarde aan het in de gaten houden van de voortgang. Door jou op de juiste manier te begeleiden, help ik je daadwerkelijk vooruitgang te boeken in je relatie. Hier zijn enkele voorbeelden van relatieproblemen waar ik ervaring mee heb en die ik kan helpen oplossen:

   1. Communicatieproblemen: Als jij en je partner moeite hebben om effectief met elkaar te communiceren, kunnen misverstanden en conflicten ontstaan. Ik kan jullie leren om op een respectvolle en open manier te communiceren, zodat jullie beter begrip en verbondenheid kunnen ervaren.
   2. Intimiteitskwesties: Als er sprake is van een gebrek aan intimiteit, of het nu emotioneel of fysiek is, kan dit leiden tot spanningen en ontevredenheid in de relatie. Ik kan jullie helpen om de oorzaken van deze problemen te identificeren en manieren te vinden om de intimiteit te herstellen en te versterken.
   3. Vertrouwensbreuken: Overspel, geheimen of andere vormen van vertrouwensbreuken kunnen diepe wonden slaan in een relatie. Ik kan jullie ondersteunen bij het herstellen van het vertrouwen, het aanpakken van de onderliggende problemen en het opbouwen van een sterke en gezonde relatie.
   4. Conflicthantering: Elk stel ervaart wel eens conflicten, maar het is belangrijk om te leren hoe je op een gezonde en constructieve manier met conflicten omgaat. Ik kan jullie helpen om effectieve communicatie- en conflictoplossingsvaardigheden te ontwikkelen, zodat jullie samen kunnen werken aan het overwinnen van uitdagingen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van relatieproblemen waar ik ervaring mee heb. Ongeacht de aard van jullie specifieke uitdagingen, sta ik klaar om jullie te begeleiden naar een gezonde en bevredigende relatie. Samen zullen we werken aan het creëren van positieve veranderingen en het bereiken van de gewenste resultaten.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.7 uit 5 sterren op basis van 6 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NIP

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 135 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

De Vaart N.Z. 60
9401GP Assen

Past Gijs bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: