Relatietherapie Rotterdam - Ria Voesten
Maak kennis met onze behandelaar.
Ria Voesten
Ria Voesten

Relatietherapie Rotterdam

Een cliënt vertelde mij ooit: ''Ik had nooit gedacht dat relatietherapie zo leuk kon zijn''. Relatietherapie is namelijk niet alleen werken aan je relatie, maar het is ook een onderzoek naar jezelf. Ik merk dat cliënten nieuwsgierig worden naar zichzelf, naar wat ze doen en hun rol in het grote geheel. Dat maakt het leuk.

Bel en maak bij mij een afspraak voor relatietherapie. Ik leer jullie graag kennen!

Kom in gesprek bij Relatietherapie Rotterdam

Ik ben Ria Voesten en ik ben relatietherapeute. Ik geef relatietherapie in mijn eigen kleine praktijk in Rotterdam aan stellen waarbij het niet lekker loopt. Dat kan vreemdgaan of jaloezie als oorzaak hebben, maar ik help bijvoorbeeld ook wanneer de emotionele verbondenheid mist. Lees meer over wat relatietherapie voor jullie kan betekenen

Tarief en duur

Voor een afspraak bij mij van 60 minuten reken ik 80 euro (inclusief 21% BTW). Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen bij Relatietherapie Rotterdam. Anders moet ik het in rekening brengen.

Bel en maak een afspraak

Heb je vragen over je relatie of hoe ik jullie kan helpen? Bel naar Relatietherapie Rotterdam ter attentie van Ria Voesten. Ik help jullie graag!

Over mij - Ria Voesten - Relatietherapie Rotterdam

Ik ben geboren op Curaçao en verhuisde op mijn twaalfde naar Nederland. Op het VWO in Steenwijk heb ik op mijn zestiende mijn vriend ontmoet. Inmiddels zijn we al meer dan 27 jaar samen, hebben we drie puberende kinderen en wonen we in Rotterdam.

Achtergrond in de bankenwereld

Na het VWO ging ik studeren aan de HEAO en volgde ik vakken als psychologie, talen, recht en bedrijfseconomie. Ik rolde vervolgens al snel het bankwereldje in en werd hoofd van een aantal afdelingen. Dat was leuk, want binnen een bank draait alles om vertrouwen en dat moest ik proberen te bewaken.

Als leidinggevende heb ik daarnaast een aantal opleidingen gevolgd waarbij ik leerde om mijn collega's te motiveren en te coachen. Ook dat vond ik erg leuk. Maar toen een bepaald project afliep besloot ik een half jaar vrij te nemen.

Sabbatical

Mijn kinderen waren inmiddels wat ouder en begonnen te puberen, dus ik vond het een goed moment om even thuis te blijven. In dat half jaar heb ik een marathon gelopen, thuis een bed&breakfast opgezet, genoten van mijn gezin en mijn studie psychologie weer opgepakt. Ik was was daar ooit aan begonnen, maar had het nooit afgemaakt.

Tijdens die studie kwam ik op Emotional Focus Therapie (EFT), en dat sprak me ontzettend aan. Ik volgde de training om EFT-basistherapeut te worden en ben dat spelenderwijs in de praktijk gaan brengen. Mijn bedoeling was om relatietherapie naast parttime opdrachten binnen de bank te doen. Maar ik had daar eigenlijk helemaal geen zin meer in.

Ik merkte dat ik te veel eigen ideeën had, en besloot helemaal het roer om te gooien. Nu ga ik volledig voor relatietherapie.

Bel en maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij? Bel naar Relatietherapie Rotterdam ter attentie van Ria Voesten. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over de behandeling bij Relatietherapie Rotterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Coenraad en Inga over Ria Voesten psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Na het eerste gesprek kwam er al rust in onze relatie. En hoop

Routebeschrijving naar Relatietherapie Rotterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Ria Voesten
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam

Contactgegevens van Relatietherapie Rotterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht