Relatietherapeut Rotterdam - Relatietherapie helpt jullie verder
Chris Roos
Chris Roos

Relatietherapeut Rotterdam

Op een gegeven moment is de verliefdheid voorbij en dan kan het twee kanten opgaan. Of je stopt en je zoekt naar iets beters. Of je gaat investeren in elkaar en dan komen ook de dingen die niet leuk zijn naar boven. Daar kan relatietherapie bij helpen, het is een manier om dichter bij elkaar te komen. Relatietherapeut Rotterdam Chris Roos begeleid jullie.

Bel en maak een afspraak voor relatietherapie. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal

EFT Relatietherapeut Rotterdam

Mijn naam is Chris Roos, systeemtherapeut en relatietherapeut in Rotterdam. Ik ondersteun gezinnen die op een bepaald moment vastlopen door inzicht te geven in de goede en sterke kanten van een gezin. Ik zoek altijd naar verbindingen tussen mensen. Iedereen wil gehoord, gezien en erkend worden. Dat vind je alleen bij de ander, want de ander ontmoeten, is jezelf leren kennen.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is verkennend, we gaan bespreken waar we naartoe willen en wat er precies moet gebeuren. Ik probeer verwachtingen te peilen, en kijk of jullie dezelfde dingen voor ogen hebben. Kort gezegd bepalen we in dat gesprek het doel van de therapie. Wat moet anders en hoe kunnen we straks merken dat er ook echt iets is veranderd? Aan welke signalen zouden we dat kunnen merken? Met die vragen wil ik jullie aansporen om ook zelf na te denken.

Contact maken

Contact maken is het belangrijkste onderdeel van onze gesprekken. Dat bepaalt het succes van therapie. Ik vind het belangrijk dat wij goed met elkaar overweg kunnen, en het draait dan ook voornamelijk om veiligheid, respect, gehoord worden en erkenning. Want als je gewoon jezelf kan zijn, dan maken mijn technieken niet uit. Of we nou besluiten om narratief of oplossingsgericht te werk te gaan, als het eenmaal goed zit tussen ons, dan is het goed.

Feedback

Jullie zullen merken dat ik erg gericht ben op feedback. Aan het eind van elke sessie gaan we kijken hoe het ging. Hebben we gewerkt aan de dingen die jullie belangrijk vinden? Dat probeer ik zoveel mogelijk te achterhalen, want dat geeft inzicht in het slagen van de therapie. Het is daarnaast van groot belang dat jullie je prettig voelen, want zo’n sessie kan best confronterend zijn. Het is vaak heel lastig om je geliefde te vertellen wat er echt in je omgaat.

Tarieven

Een relatietherapie intake individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost € 115 voor 75 minuten of € 150 voor 90 minuten. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Relatietherapeut Rotterdam

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Rotterdam. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Over mij - Chris Roos - EFT Relatietherapeut Rotterdam

Ik ben geen doorsnee psycholoog die direct na de middelbare school op zijn plek terecht is gekomen. Voordat ik therapeut werd heb ik eerst een heleboel andere dingen gedaan. Ik volgde een opleiding aan de LTS, werkte als marktkoopman en glazenwasser. Uiteindelijk ben ik in het maatschappelijk werk terecht gekomen door op latere leeftijd nog een opleiding te volgen.

Diploma’s

Als maatschappelijk werker hield ik me vooral bezig met de ambulante zorg. Vanuit die functie heb ik vervolgens mijn diploma’s gehaald voor systeem- en relatietherapie en EFT, en op die manier ben ik in het therapeuten vak gerold. Maar nog belangrijker dan mijn diploma’s zijn mijn kwaliteiten: ik heb oog, oor en hart voor mezelf en mijn medemens.

Instrument

Als therapeut zie ik het als mijn missie om mensen bij te staan in het samen zoeken naar effectievere oplossingen voor problemen. Ik breng kennis en kunde in, maar ben vooral mijn eigen instrument. Een instrument dat is bespeeld door het ritme van het leven en daarmee ook niet zonder deuken. Geen steriel of aanstellerig geluid, maar een waarachtige en doorleefde toon die aansluit bij echte mensen.

Contact Relatietherapeut Rotterdam

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar praktijk Rotterdam. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal.

Cliëntervaringen over de behandeling bij Relatietherapie Rotterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

P en J over Chris Roos psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“We stonden echt op een breekpunt toen we bij het Relatiehuis begonnen. De terugkerende ruzies en alle gekkigheid hadden ons geestelijk gesloopt. De therapie was soms zwaar, maar achteraf echt de moeite waard. Waarmee ik niet wil zeggen dat het een wondermiddel is geweest, want we hebben nog steeds onze aanvaringen. Het verschil is, dat we het sneller doorhebben en van elkaar weten wat we echt nodig hebben.”

Contactgegevens van Relatietherapie Rotterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Relatietherapie Rotterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Chris Roos
Lylantse Plein 1
2908 LH Capelle a/d Ijssel