Psycholoog Gouda - Sandra de Graaf
Maak kennis met onze behandelaar.
Sandra de Graaf

Psycholoog Gouda

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen (en het leven) opgedaan. Waarbij het contact tussen psycholoog en client een centrale rol speelt, waarin we alle schuldvragen achter ons laten en waarheden, talenten en kracht vinden die je leven verrijken en verdiepen. Waarin je een nieuw gevoel van vrijheid in je eigen leven krijgt, in jezelf. Mogelijkheden, kansen, rust en rijkdom.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Gouda

De behandeling is een ontdekkingsreis in jezelf. Niet altijd makkelijk, soms heel confronterend, maar met prachtig resultaat. De meeste cliënten voelen zich bij afronding van de behandeling niet alleen vrij van klachten, maar een voller, vollediger mens.

Samenwerking
Één van de meest belangrijke succesfactoren van een behandeling is onze samenwerking. Het is dus belangrijk dat het ‘klikt’. Je merkt dat ik in die eerste afspraak je probleem een beetje omdraai. Want, je probleem is een omgekeerd verlangen. En pas als je voor ogen hebt waar je zo ongeveer naartoe wilt, kunnen we op weg.

We gebruiken methoden en technieken die bij jou passen, die je goed liggen. Dat kunnen heel praktische hulpmiddelen zijn en evengoed abstractere droomdagboeken. Je vindt jezelf overal in jezelf. En je vindt waarde, ook in de schaduw, ook waar je geleerd had niet tevreden over te mogen zijn.

Persoonlijke groei
Alhoewel het in principe om je klacht of probleem gaat, bereiken we in de regel veel meer dan dat. Mensen voelen zich gegroeid, hebben hernieuwde kracht gevonden, voelen het leven weer.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Gouda ter attentie van Sandra de Graaf. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Ik leerde het werk en denken van Carl Jung tijdens mijn studie kennen - en dat heeft de toon gezet van mijn werk én leven. In de methoden en technieken ontdekte ik de ruimte om te werken op diepere lagen, om vervulling en waarachtigheid te vinden. Het geeft psycholoog en client de kans op een ontdekkingsreis in jezelf te gaan. En die is even schitterend als ontroerend - elke keer weer.

De klacht is het vertrekpunt, en we gaan op een positieve manier de grond rondom die klacht ontdekken. Dat we, bij jou van binnen, de bronnen van kracht vinden. Dat we diep durven gaan, ook de schaduwkanten bewandelen - niet om op te ruimen, maar om ze te leren kennen, waarderen en de kracht en pracht erin te vinden.

Plezier
De reis die ik mijn cliënten zie maken is elke keer indrukwekkend, ontroerend en van onpeilbare schoonheid. Je kunt rustig zeggen dat ik met veel plezier werk…

Clientervaringen Sandra de Graaf

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Sandra de Graaf psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

We willen je heel erg bedanken voor de liefdevolle en ook wakker schuddende manier van begeleiden. We konden hierdoor beiden over onze angsten en schaduwen heen stappen en elkaar met nieuwe ogen zien. De liefde stroomt als nooit tevoren!

Sandra is een geweldige psycholoog die mij heel goed geholpen heeft mijzelf te vinden, mijn shit los te laten, te gaan voelen en vooral te leven.

Ik heb in het verleden vele therapeuten versleten en ik had de hoop opgegeven, maar bij Sandra heb ik het vertrouwen teruggekregen en merk ik een daadwerkelijke transformatie. Ik voel me veel lichter, gelukkiger, en vol vertrouwen dat dit proces zich verder doorzet.

Ik ben erg tevreden over je begeleiding. Ik raad een ieder aan om bij jou aan te kloppen!

Routebeschrijving

Bekijk de routeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Gouda.

Sandra de Graaf
Kerksteeg 1
2801 JZ Gouda

Contactgegevens van Sandra de Graaf

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht