Psycholoog Gouda - Sandra de Graaf - Hulp en nieuwe mogelijkheden
Sandra de Graaf
Sandra de Graaf

Psycholoog Gouda

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen (en het leven) opgedaan. Waarbij het contact tussen psycholoog en cliënt een centrale rol speelt, waarin we alle schuldvragen achter ons laten en waarheden, talenten en kracht vinden die je leven verrijken en verdiepen. Waarin je een nieuw gevoel van vrijheid in je eigen leven krijgt, in jezelf. Psycholoog Gouda zorgt voor mogelijkheden, kansen, rust en rijkdom.

LET OP! Op dit moment heb ik een intake stop tot 1 juni 2018.

Psycholoog Gouda

De behandeling is een ontdekkingsreis in jezelf. Niet altijd makkelijk, soms heel confronterend, maar met prachtig resultaat. De meeste cliënten voelen zich bij afronding van de behandeling niet alleen vrij van klachten, maar een voller, vollediger mens.

Samenwerking

Één van de meest belangrijke succesfactoren van een behandeling is onze samenwerking. Het is dus belangrijk dat het ‘klikt’. Je merkt dat ik in die eerste afspraak je probleem een beetje omdraai. Want, je probleem is een omgekeerd verlangen. En pas als je voor ogen hebt waar je zo ongeveer naartoe wilt, kunnen we op weg.

We gebruiken methoden en technieken die bij jou passen, die je goed liggen. Dat kunnen heel praktische hulpmiddelen zijn en evengoed abstractere droomdagboeken. Je vindt jezelf overal in jezelf. En je vindt waarde, ook in de schaduw, ook waar je geleerd had niet tevreden over te mogen zijn.

Persoonlijke groei

Alhoewel het in principe om je klacht of probleem gaat, bereiken we in de regel veel meer dan dat. Mensen voelen zich gegroeid, hebben hernieuwde kracht gevonden, voelen het leven weer.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee optie een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 75 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Gouda

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Gouda ter attentie van Sandra de Graaf. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Gouda - Over Sandra de Graaf

Ik leerde het werk en denken van Carl Jung tijdens mijn studie kennen - en dat heeft de toon gezet van mijn werk én leven. In de methoden en technieken ontdekte ik de ruimte om te werken op diepere lagen, om vervulling en waarachtigheid te vinden. Het geeft psycholoog en cliënt de kans op een ontdekkingsreis in jezelf te gaan. En die is even schitterend als ontroerend - elke keer weer.

De klacht is het vertrekpunt, en we gaan op een positieve manier de grond rondom die klacht ontdekken. Dat we, bij jou van binnen, de bronnen van kracht vinden. Dat we diep durven gaan, ook de schaduwkanten bewandelen - niet om op te ruimen, maar om ze te leren kennen, waarderen en de kracht en pracht erin te vinden.

Plezier

De reis die ik mijn cliënten zie maken is elke keer indrukwekkend, ontroerend en van onpeilbare schoonheid. Je kunt rustig zeggen dat ik met veel plezier werk…

Contact Psycholoog Gouda

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Gouda ter attentie van Sandra de Graaf. Ik leer je graag kennen!

 

Cliëntervaringen van Psycholoog Gouda

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Wilma over Sandra de Graaf psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Sandra is liefdevol, wijs en zeer inspirerend."

Contactgegevens van Sandra de Graaf

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Gouda

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Gouda.

Sandra de Graaf
Kerksteeg 1
2801 JZ Gouda