Ik help je graag bij Psycholoog Zeist
Bettine Schreuders
Bettine Schreuders

Psycholoog Zeist

Als wij aan de slag gaan dan kan dit alleen maar in een gelijkwaardige samenwerking. Door de gesprekken die we voeren werken we er aan dat je weer zin krijgt in het leven, dat het allemaal weer lichter en leuker wordt. Ik help je graag.

Je kunt bij mij terecht in de avonduren of in het weekend.

Aan de slag bij Psycholoog Zeist

Soms wil je iets veranderen, maar het lukt je niet. Zelfs met hulp van familie en/of vrienden lijk je niet verder te komen, hoe graag je ook wilt.

Misschien ben je bang dat je je aanstelt en vind je dat de klachten wel meevallen. Je gaat twijfelen aan alles je voelt je onzeker. Het lijkt erop dat je het alleen moet doen.

Mijn naam is Bettine Schreuders, psycholoog in Groenekan, nabij Zeist. Om gelijk met de deur in huis te vallen: je hoeft het niet alleen te doen! Ik wil je graag helpen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ga graag met jou aan de slag. Er is bijna altijd een aanwijsbare oorzaak voor je klachten. Als psycholoog kan ik je daarmee helpen.

Ik ben gespecialiseerd in diverse psychische klachten, zoals angst, burnout en depressie. Ik werk o.a. met cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte methoden en positieve psychologie.

Psycholoog Zeist: het eerste gesprek

We zullen elkaar voor het eerst zien tijdens het 'intakegesprek'. Bij die eerste keer zullen we kennismaken met elkaar, liggen we elkaar een beetje? Voel je je op je gemak? Daarnaast zullen we jouw klacht verhelderen en bepalen wat er nodig is om die klacht op de beste manier te behandelen. Zodra we ons daar allebei in kunnen vinden en het goed voelt, gaan we concreet aan de slag.

Sturing in je leven

We zullen ons focussen op je doelen, wensen, verlangens en je krachten. Je gaat je leven weer sturing geven en we werken toe naar waar jij heen wilt. Ik sta naast je om je te helpen en ondersteunen. Des te meer stappen je neemt, des te makkelijker het gaat en des te meer jij weer het stuur van jouw leven in handen neemt.

CGT

'Cognitieve Gedragstherapie', therapie dat zich focust op cognities (gedachten) en gedrag. Veel psychische (en lichamelijke) klachten vinden hun oorsprong in gedachten. Die gedachten bepalen je gedrag en je gevoel. Vaak kloppen die gedachten eigenlijk niet helemaal. Ze zijn vaak beïnvloed door je ervaringen en niet objectief of realistisch. We gaan de gedachten opspeuren die jou negatief beïnvloeden en proberen om deze te vervangen door meer realistische denkbeelden.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij

Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) - lidmaatschapsnummer 136088
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) - lidmaatschapsnummer 8278

Contact Psycholoog Zeist

Heb je een vraag, wil je meer weten over mij? Bel naar Psycholoog Zeist ter attentie van Bettine Schreuders. Kom langs in mijn praktijk in Groenekan, ik leer je graag kennen!

Over mij - Bettine Schreuders - Psycholoog Zeist

Mensen vragen weleens, waarom ben je psycholoog geworden? Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar het waarom. Waarom doen mensen wat ze doen, wat zit erachter? Ik wilde dit graag uitzoeken en dit werd uiteindelijk een grote motivatie om psycholoog te worden.

Psychologisch onderzoek

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de richting van klinisch- en gezondheidspsychologie. Een paar jaar later heb ik een promotieonderzoek afgerond in het VUMC wat ging over de behandeling van psychische klachten.

Ik heb jaren gewerkt als onderzoeker van psychische klachten met de nadruk op de effectiviteit van E-Health. Dit heb ik gedaan aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

In 2009 besloot ik te starten met mijn eigen bedrijf: een trainings- en adviesbureau voor personeel in de GGZ. Mijn praktijk voor cliënten is hier een onderdeel van.
Het geven van trainingen zorgt ervoor dat ikzelf op de hoogte blijf van de nieuwste therapievormen en technieken voor in de praktijk, en andersom zorgt de praktijk er voor dat de trainingen actueel blijven.

In 2015 heb ik mijn boek 'Protocollen voor de begeleiding van mensen met psychische klachten' (Springer media) uitgebracht. Ik ben gepassioneerd om mensen met psychische klachten en problemen zo efficiënt mogelijk te helpen.

Vrije tijd

Met mijn gezin, hond en kat woon ik in de Bilt. Een van mijn grote hobby's is het maken van cabaretprogramma's. Dit zal zich ook uiten in onze gesprekken. Ik werk direct, vriendelijk, oplossingsgericht, effectief maar bovenal ook humorvol wanneer passend.

Neem contact met mij op

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij? Bel naar Psycholoog Zeist ter attentie van Bettine Schreuders. Kom langs in mijn praktijk in Groenekan, ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Psycholoog Zeist

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Willemijn over Bettine Schreuders psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Toen ik na een eerdere behandeling bij Bettine terecht kwam was het snel duidelijk wat er eigenlijk aan de hand was. Dit hebben we toen gelijk aangepakt op een heldere en directe manier. Het was hard werken voor mij, en niet altijd leuk, maar ik voel me nu een ander mens. Zo kan het ook!"

Routebeschrijving naar Psycholoog Zeist - Groenekan.

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Groenekan, nabij Zeist.

Bettine Schreuders
Groenekanseweg 246
3737 AL Groenekan

Contactgegevens Psycholoog Bettine Schreuders

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht