Ik help je graag bij Psycholoog Zeist
Maak kennis met onze behandelaar.
Bettine Schreuders
Bettine Schreuders

Psycholoog Zeist

Als wij aan de slag gaan dan kan dit alleen maar in een gelijkwaardige samenwerking. Door de gesprekken die we voeren werken we er aan dat je weer zin krijgt in het leven, dat het allemaal weer lichter en leuker wordt. Ik help je graag.

Je kunt bij mij ook terecht in Hilversum

Aan de slag bij Psycholoog Zeist

Soms wil je iets veranderen, maar het lukt je niet. Zelf met hulp van familie en/of vrienden lijk je niet verder te komen, hoe graag je ook wilt.

Misschien ben je bang dat je je aanstelt en vind je dat de klachten wel meevallen. Je gaat twijfelen aan alles je voelt je onzeker. Het lijkt erop dat je het alleen moet doen.

Mijn naam is Bettine Schreuders, psycholoog in Zeist. Om gelijk met de deur in huis te vallen: je hoeft het niet alleen te doen! Ik wil je graag helpen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ga graag met jou aan de slag. Er is bijna altijd een aanwijsbare oorzaak voor je klachten. Als psycholoog kan ik je daarmee helpen.

Ik ben gespecialiseerd in diverse psychische klachten, zoals angst, burnout en depressie. Ook werk ik o.a. met cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie.
Meer informatie vind je op mijn profiel in Hilversum.

Tarief en duur

Voor een afspraak van 60 minuten reken ik 115,00 euro (inclusief 21% btw), afspraken in de avond kosten €125,00 (inclusief 21 % btw). Gemiddeld zijn er 10 behandelsessies nodig. Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij

Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) - lidmaatschapsnummer 136088
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) - lidmaatschapsnummer 8278

Contact Psycholoog Zeist

Heb je een vraag, wil je meer weten over mij? Bel naar Psycholoog Zeist ter attentie van Bettine Schreuders. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Bettine Schreuders - Psycholoog Zeist

Mensen vragen weleens, waarom ben je psycholoog geworden? Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar het waarom.  Waarom doen mensen wat ze doen, wat zit erachter? Dit uitvinden was voor mij een motivatie om psycholoog te worden

Psychologisch onderzoek

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de richting van klinisch- en gezondheidspsychologie. Een paar jaar later heb ik een promotieonderzoek afgerond in het VUMC wat ging over de behandeling van psychische klachten.

Ik heb jaren gewerkt als onderzoeker van psychische klachten met de nadruk op de effectiviteit van e-health. Dit heb ik gedaan aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Lees meer over mij

Neem contact met mij op

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij? Bel naar Psycholoog Zeist ter attentie van Bettine Schreuders. Ik leer je graag kennen!

 

Clientervaringen over Psycholoog Hilversum

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Willemijn over Bettine Schreuders psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Toen ik na een eerdere behandeling bij Bettine terecht kwam was het snel duidelijk wat er eigenlijk aan de hand was. Dit hebben we toen gelijk aangepakt op een heldere en directe manier. Het was hard werken voor mij, en niet altijd leuk, maar ik voel me nu een ander mens. Zo kan het ook!"

Routebeschrijving naar Psycholoog Zeist

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zeist.

Bettine Schreuders
Sophialaan 33 S
3708 HC ZEIST

Contactgegevens van Psycholoog Zeist

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht