Therapie Oss - Tijdens de behandeling sta ik dicht bij je
Ozrenka Knezevic
Ozrenka Knezevic

Therapie Oss

Persoonlijk, direct, warm en gedegen. Dat zijn de kernwoorden die Therapie Oss omschrijven. Ik help je weer op weg als je bent vastgelopen en er zelf niet meer uitkomt of als je wilt veranderen maar niet weet hoe. Tijdens de behandeling sta ik dicht bij je en help ik je met het vinden van innerlijke rust en ruimte zodat je jezelf weer kunt leren kennen. 

Afspraken zijn ook mogelijk in het weekend.

Therapie Oss - Groeien met persoonlijke hulp

Het kan gebeuren dat je vastloopt en er zelf niet uitkomt. Er moet iets veranderen, misschien moet jij zelf wel veranderen. Ondanks de verschillende pogingen is het echter nog niet gelukt. Wat misschien wel leidt tot meer onzekerheid of angsten.

Daarnaast is er ook een bepaalde twijfel in je actief. Wat nu als je overdrijft, wat nu als het aan jouw interpretaties ligt? Je klacht neemt je leven over, plaatst je in een niemandsland en zorgt er voor dat de dagen meer en meer op elkaar gaan lijken. Je voelt je steeds meer alleen.

Doelen, wensen en verlangens

Wat ik vaak terugkrijg van cliënten is dat zij mijn rust, de sfeer in de behandelkamer en het gemak waarmee we stilte en persoonlijke verdieping creëren waarderen. We gebruiken in de sessies duidelijk een richting uit die we bepalen aan de hand van doelen, wensen en verlangens, maar dit betekent niet dat er zomaar hapklare brokken op tafel komen.

Zo werkt het leven namelijk ook niet; alles is er altijd en in zijn volledige vorm, zo is het nu eenmaal. Maar door intuïtief en holistisch te werken zal je merken dat de stappen met meer gemak genomen kunnen worden – een vloeiende en heldere beweging waardoor je als mens groeit.

Zet verandering in gang bij Therapie Oss

Jouw vragen en klachten zullen we in het grotere plaatje van jou als geheel bekijken. Het is weinig zinvol om één klacht te isoleren want dat zorgt voor meer frustratie van dat probleem en geeft een eenzijdige blik op jezelf en jouw leven. Daarom houden we het bewust open.

Tijdens de eerste sessie, ook wel de intake, bespreken we jouw doelen, verlangens en gewenste veranderingen. Vervolgens zullen we de opvolgende sessies ook elke keer tijd besteden aan jouw voortgang, het is namelijk belangrijk dat je in beweging bent, dat je merkt dat er veranderingen plaats vinden.

Prikkelbare Darm Syndroom

Het heet Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), maar persoonlijk noem ik het liever ‘onverklaarde buikklachten’. Gedurende een langere tijd heb je last van je buik en je darmen. Wellicht hebben verschillende artsen al gekeken maar niets concreets kunnen vinden. Je hebt al van alles geprobeerd; andere voeding, medicijnen. Niets heeft tot nu toe geholpen.

Aan de hand van lichaamsoefeningen, hypnose en thuiswerk leer je om op een juiste manier te ontspannen. Door middel van sterke visualisatietechnieken kun je grip krijgen op de symptomen. Dit zorgt voor grip op jouw innerlijk en leer je om anders met stress om te gaan. Hypnotherapie is bewezen effectief en wordt bovendien deels vergoed door de meeste verzekeringen. Hier heb je wel een verwijzing van de huisarts voor nodig. Bij 80 tot 90% van de cliënten worden de klachten aanzienlijk minder, dat is een mooi resultaat. Daarnaast heeft hypnotherapie geen bijwerkingen.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, EMDR, werkt aan de hand van oogbewegingen of klikjes die afwisselend links en rechts worden aangeboden. Tijdens deze oogbewegingen of klikjes ben je tegelijkertijd bezig met het heden en het verleden. Dit blijkt een erg succesvolle techniek om traumatische ervaringen te verwerken.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Therapie Oss duurt ongeveer 60 minuten en bedraagt 110 euro. Een gezamenlijke afspraak, bijvoorbeeld relatietherapie, duurt ongeveer 60 minuten en bedraagt 135 euro. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Indien je een afspraak wilt afzeggen dien je dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch te doen, zodat ik ook nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Therapie Oss

Heb je een vraag over of wil je een afspraak maken bij Therapie Oss? Bel Therapie Oss ter attentie van Ozrenka Knezevic. Afspraken zijn ook mogelijk in het weekend.

Therapie Oss - Over Ozrenka Knezevic

Het vak van therapeut heb ik gekozen nadat ik hard aan mezelf heb moeten werken. De wat minder traditionele en klassieke paden heb ik ook bewandeld, zoals spirituele groei, meditatie en stilte retraites. Dit zodat mijn ziel niet alleen zou overleven, maar ook zodat ik opnieuw een betekenis- en zinvol leven kon opbouwen.

Vervolgens kreeg ik de mogelijkheid om te werken in de ICT, waar ik gulzig op in ging. Vanuit noodzaak, niet per se vanuit affiniteit. Desondanks ben ik erg dankbaar voor de gegeven mogelijkheid, want via deze tussenstap ben ik uiteindelijk bij mijn huidige baan bij Therapie Oss beland.

Mijn eigen unieke stijl

Ik geloof dat ik heel mijn leven al anderen heb willen helpen. Tegenwoordig zou ik niks anders kunnen bedenken dat wat ik dagelijks wil en kan doen. Het geeft me enorm veel voldoening. Niet alleen op mijn werk, maar ook buiten het werk probeer ik bij te dragen aan het welzijn van anderen. Na ruim 10 jaar tussen mijn eerste cliënten en nu is er een hoop gebeurd.

Zo ben ik op een rustige manier in het vak gegroeid, daarin heb ik mijn eigen stijl gevonden die goed aansluit op mij als persoon, een stijl waarmee ik daadwerkelijk cliënten kan helpen. Ik ben nu een aantal jaar fulltime werkzaam in mijn eigen praktijk en dat is voor mij de mooiste manier om in mijn inkomen te voorzien.

Ontwikkeling

Buiten het werk om geniet ik elke dag van mijn prachtige dochter en daarnaast blijf ik me ontwikkelen. Niet alleen op vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak.

Bel en maak een afspraak bij Therapie Oss

Wil je een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Bel naar Therapie Oss ter attentie van Ozrenka Knezevic. Ik hoor graag jouw verhaal!

 

Cliënten vertellen over hun ervaringen bij Therapie Oss

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Marian over Ozrenka Knezevic psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik vind Ozrenka een bijzonder, liefdevol, kundig en betrokken mens. De behandeling werd helemaal op mij persoonlijk afgestemd. Ozrenka’s betrokken, persoonlijke, intensieve begeleiding hebben mij gebracht waar ik nu ben.Ik heb regressietherapie gedaan waarin ik ontdekt heb waar de kern van mijn probleem zit, ik heb familieopstellingen gedaan waarin verbazingwekkende inzichten duidelijk werden.

Ik heb ook EMDR gedaan, wat heel intensief was, en waar ik veel door verwerkt heb. Inmiddels heb ik de behandeling afgesloten, en kan ik zeggen dat ik mede door Ozrenka een bewuster, zelfverzekerder mens ben geworden."

Neem contact op met Therapie Oss

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving Therapie Oss

Bekijk de routebeschrijving naar mijn therapiepraktijk in Oss.

Ozrenka Knezevic
Anton Jurgenshuis
Schadewijkstraat 6 – 8
5348 BC Oss