Psycholoog Heerlen helpt je verder
Chames Nouri
Chames Nouri

Psycholoog Heerlen

Als we onze kijk op dingen veranderen, dan veranderen de dingen ook vaak. Want de manier waarop we ergens naar kijken, bepaalt namelijk grotendeels hoe we ons voelen. Door je manier van kijken te veranderen, zorg je ervoor dat je je anders gaat voelen.

Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden!

Psycholoog Heerlen helpt je verder

Mijn naam is Chames Nouri, ik ben psycholoog in Simpelveld. Je kunt bij mij terecht voor diverse problematiek, zo zie ik veel mensen voorbij komen die last hebben van een burn-out, depressie of angstklachten. In mijn praktijk loopt mindfulness als een rode draad door de behandelingen, ik vind het namelijk erg mooi dat het in elke levensvisie kan worden ingebouwd.

Het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek ga ik de klacht inventariseren. We brengen de voorgeschiedenis in kaart en gaan inschatten welke behandeling het best bij jou past. Ik kijk naar jou als individu en samen bepalen we welke training het meeste geschikt is. Dat kan een groepstraining in mindfulness of in ACT zijn, maar ook een individuele training.

Veerkracht

Ik heb een open houding en ben empatisch. Door je op een vriendelijke manier te ondersteunen, help ik je om van je klachten af te komen. Al ga ik eigenlijk liever uit van je krachten dan van je klachten. Door naar meer psychologische veerkracht toe te werken, raak je beter bestand tegen stressvolle omstandigheden in je leven.

Ik stel jou centraal

Als psycholoog wil ik jou bovendien zoveel mogelijk centraal zetten. Ik zie je niet als een patiënt, maar als een mens die tijdelijk met een probleem worstelt. Een probleem dat opgelost kan worden door niet teveel volgens boekjes en protocollen te werken, maar te kijken naar wat écht nodig is en daarop anticiperen.

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Heerlen kost € 95 en duurt 60 minuten, bij een afspraak buiten kantoortijd komt er € 20 extra bij.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Heerlen

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Heerlen? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Heerlen ter attentie van Chames Nouri.

Psycholoog Heerlen helpt je verder

Tijdens mijn werk als verpleegkundige op de Intensive Care heb ik veel ervaring opgedaan met het leed van patiënten en families in erg traumatiserende omstandigheden. Ik raakte mede daardoor geïnteresseerd in de psychologie van de mens en hoe de begeleiding nog beter geprofessionaliseerd kon worden. Dit heeft me ertoe aangezet om psychologie te gaan studeren.

Therapeutische kracht

Mijn afstudeeronderzoek heeft zich gericht op de emotionele gevolgen van een IC-opname en de behoefte aan nazorg. Doordat ik als geen ander weet wat mensen met een ernstige ziekte doormaken, ligt daar ook mijn therapeutische kracht. Het doet me goed als ik iemand kan helpen, want het mooiste van mijn werk is toch wel het contact met mensen.

Bieden van kwaliteit

Ik werk nog steeds als Intensive Care verpleegkundige, maar combineer dat tegenwoordig met mijn werk als zelfstandig psycholoog. Ik heb mijn eigen praktijk, waarin ik zorg op maat kan aanbieden en bovendien mijn eigen visie kan volgen. Ik vind het bieden van kwaliteit namelijk stukken belangrijker dan het draaien van productie. Dat is ook de reden dat ik voor mijzelf ben begonnen.

Contact met Psycholoog Heerlen

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Heerlen? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Heerlen ter attentie van Chames Nouri.

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Heerlen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Neem contact op met Psycholoog Heerlen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Heerlen

Bekijk de routebeschrijving naar onze psychologenpraktijk in Simpelveld, vlakbij Heerlen.

Chames Nouri
Kloosterstraat 63
6369 GG Simpelveld