Psycholoog Heerlen helpt je verder
Petra Rouers
Petra Rouers

Psycholoog Heerlen

Hoe kunnen we met minimale inspanning jou weer op de rit krijgen? Want we hoeven therapie niet zwaarder te maken dan het is. Ik geef je houvast in turbulente fases in je leven, je relatie, je ouderschap, je gezondheid of je werk.

Afspraak buiten kantoortijden mogelijk.

Psycholoog Heerlen helpt je verder

Mijn naam is Petra Rouers, psycholoog in Heerlen. In mijn praktijk kun je terecht voor verschillende soorten problematiek die te maken kunnen hebben met depressies, levensfases, relaties en opvoeding. Ik heb bijvoorbeeld veel ervaring met de afwikkeling van scheidingen en hoe je je gezin daarbij zo min mogelijk belast.

Vertrouwen

Het resultaat van therapie wordt voor de helft bepaald door vertrouwen. Tijdens het eerste gesprek gaan we dus kijken of we een klik hebben. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ik neem vaak een vragenlijst af en maak daarnaast een eigen inschatting van het probleem. Is dit de eerste keer dat je vastloopt of is er sprake van herhaling?

Ik ga de diepte in

Uit ervaring weet ik dat er vaak een dieperliggende problematiek onder je klachten schuilt. Het gaat dan om dingen uit het verleden die niet echt zijn opgelost. Ik ga daarom graag de diepte in en kijk naar wat jou belemmert. Tegelijkertijd hou ik er niet van om dingen uit te kauwen, zeker niet als daar in het heden geen barrières uit voortkomen.

Stevige aanpak

Ik sta voor een gedegen en goede hulpverlening. We moeten het niet moeilijker maken dan het is, maar therapie is ook geen theekransje. Je mag van mij een stevige aanpak verwachten en ik ben een echte volhouder. Ik werk veel vanuit de oplossingsgerichte therapie: wat heb je nú nodig om verder te kunnen?

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €115 per sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact

Wil je meer weten over Petra Rouers of een afspraak maken? Bel naar psycholoog Heerlen ter attentie van Petra Rouers. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Petra Rouers - Psycholoog Heerlen

De mens is heel complex en als psycholoog probeer ik dat te begrijpen. Hoe komt het dat iemand op een bepaalde manier reageert, en waarom is de een gelukkig en de ander niet? Die verschillen tussen mensen vind ik ontzettend boeiend.

Mijn toegevoegde waarde

Ik heb lange tijd gewerkt op het snijvlak van organisatie, personeel en managen. In mijn carrière ben ik altijd veel met mensen bezig geweest en daar zit dan ook mijn toegevoegde waarde. Ik heb in mijn werk en privéleven de nodige levenservaring opgedaan en dat heeft mij ook zeker gevormd als psycholoog en gesprekspartner.

Een eigen praktijk

Inmiddels ben ik twaalf jaar werkzaam als psycholoog en heb ik binnen verschillende organisaties werkervaring opgedaan. Na jarenlang rondrennen binnen grote bedrijven heb ik op een gegeven moment de keus gemaakt om voor mijzelf te beginnen. Een keus die me een bepaalde mate van rust bracht. Vroeger zag ik pas na lange tijd resultaat van mijn werk, maar mijn huidige gesprekken met cliënten zijn wat dat betreft veel bevredigender.

Ik zie resultaat

Het is namelijk fijn om te zien dat mijn therapie effect heeft en ik heb het gevoel dat ik dingen kan beïnvloeden. Mensen gaan opgelucht de deur uit en voelen dat ze het leven weer aankunnen. Het is mijn taak om mensen moediger te maken voor de toekomst en vaardigheden mee te teven die altijd kunnen blijven inzetten. Ik geef handvatten om te voorkomen dat iemand nog een keer door het ijs zakt, en als we dat hebben bereikt ben ik tevreden.

Contact

Wil je meer weten over Petra Rouers of een afspraak maken? Bel naar psycholoog Heerlen ter attentie van Petra Rouers. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psychologen Heerlen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Lisette, 46 (werk gerelateerde problematiek, burn-out) over Petra Rouers psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Fijne persoonlijke betrokkenheid. Meevoelend in de situatie, aanpakkend. Goed bereikbaar en een hele fijne begeleiding om tot positief inzicht te komen en anders met de dingen om te gaan!

Routebeschrijving naar Psychologen Heerlen

Bekijk de routebeschrijving naar onze psychologenpraktijk in Heerlen.

Petra Rouers
Madelief 47
6418 PS Heerlen

Neem contact op met Psycholoog Heerlen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht