Relatietherapie Zoetermeer bij relatietherapeut Merel
Merel van der Spoel
Merel van der Spoel

Relatietherapie Zoetermeer

Stellen in relatietherapie kunnen veel bereiken. In veel gevallen versterkt de band, krijgen beide partners meer energie en kracht om samen verder te gaan. Met vreugde en voldoening te leven, ook buiten de relatie.

Afspraken zijn mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie Zoetermeer

Met zijn tweeën lukt het niet meer. Jullie komen er niet uit, gesprekken hebben altijd dezelfde vorm en lopen op hetzelfde uit: niets. Goede vrienden of familie, ze hebben het misschien wel geprobeerd, maar het lukt niemand om door jullie heen te breken.

Het contact

Geen een relatie is hetzelfde. Bij jullie is de reden net zo uniek als bij een ander. Toch, vooral in hoe stellen (niet) met elkaar kunnen praten, zitten veel overeenkomsten. Vaak zonder één van de twee zich wat meer af, terwijl de ander alsmaar harder duwt en trekt. Of, als beiden duwen en trekken, is het constant hommeles. Het moeilijkst is het als jullie allebei van elkaar af bewegen. In de therapie staat jullie omgang met elkaar centraal. Niet wie nu precies wanneer gelijk heeft of wie met het meest recht het meest gekrenkt is.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel of mail naar Relatietherapie Zoetermeer ter attentie van Merel van der Spoel. Ik leer jullie graag kennen!

Merel van der Spoel

Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Merel van der Spoel

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Zoetermeer

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zoetermeer.

Merel van der Spoel
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer