Relatietherapie Sassenheim
Esmeralde Masset
Esmeralde Masset

Relatietherapie Sassenheim

Jullie zijn samen lang gelukkig geweest. Maar nu zijn jullie allebei heel alleen in jullie relatie. Jullie relatie is niet meer wat het is geweest en ergens wil je terug naar het begin. Naar de start van jullie relatie, toen de interactie en communicatie nog goed en liefdevol was. Toen jullie samen alles nog aan konden. Terug in de tijd gaan kan niet, maar samen werken aan de toekomst wel. Ik help jullie graag.


Kom in gesprek bij Relatietherapie Sassenheim

Bij Relatietherapie Sassenheim gaan we werken aan de communicatie. Jullie leren je wensen en behoeftes te uiten. Deze blijven vaak verborgen, maar het is voor jullie relatie belangrijk deze uit te spreken.

Onuitgesproken dingen bespreekbaar maken

Je bent op deze pagina omdat je problemen in je relatie ervaart. Misschien praten jullie niet meer met elkaar. Belangrijke zaken worden niet uitgesproken, waardoor de dingen die jullie dwars zitten aanwezig en onopgelost blijven.

In de behandeling bij Relatietherapie Sassenheim gaan we werken aan jullie communicatie. We brengen de gesprekken op gang en er ontstaat ruimte om uit te spreken wat jullie dwars zit. Als derde partij stuur ik het gesprek aan.

Net als andere therapievormen geldt ook bij relatietherapie dat jullie het zelf moeten willen. Jullie moeten het zelf doen en als er bij (een van) jullie geen motivatie is heeft relatietherapie helaas weinig nut.

Contact met Relatietherapie Sassenheim

Heb je nog vragen over relatietherapeuten in Sassenheim? Bel of mail naar Relatietherapie Sassenheim. Ik leer jullie graag kennen!

Esmeralde Masset

Rusthofflaan 50C
2171 EX Sassenheim

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met GZ Psycholoog Sassenheim

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar GZ Psycholoog Sassenheim

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Sassenheim. Afspraken zijn ook mogelijk in Voorschoten.

Esmeralde Masset
Rusthofflaan 50C
2171 EX Sassenheim