werkwijze
Psychologen Nederland - Zo werkt het

Werkwijze

Direct goede hulp

Wij vinden dat je snel geholpen moet worden met je klachten. Psyned is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. De meeste behandelaren hebben geen wachtlijst. Wij beheren de agenda’s van de psychologen en kunnen al op korte termijn een afspraak voor je inplannen. Je kunt bij ons dus direct aan de slag met je probleem.

Persoonlijk overleg en advies

Als je een klacht hebt, weet je vaak niet meteen wat voor behandeling of specialisatie het best zou werken. Ook daarom is het handig om ons te bellen: ons verwijsteam bestaat bewust uit psychologie geschoolde medewerkers, die zelf veel kennis hebben en al onze psychologen kennen. Zij vragen je om wat meer over je klacht te vertellen en denken met je mee over wat de prettigste aanpak zou zijn.

Geen verwijsbrief nodig

Omdat wij werken met zelfstandige psychologen is een verwijsbrief van de huisarts of GGZ niet nodig en kunnen we meteen aan de slag. Ons verwijsteam bestaat uit psychologie geschoolde medewerkers die goed kunnen inschatten welke psycholoog het best bij jou past. Zij beantwoorden jouw vragen over de behandelaar, vergoeding en therapievorm. Als je besluit dat je een afspraak wilt maken kan die gelijk ingepland worden met de meest geschikte behandelaar in jouw stad of regio.

Contact met Psyned

Meer weten over ons en onze werkwijze? Bel ons gewoon even op voor goed advies. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 08:30 en 20:30 en op vrijdagen tot 17.30, bel ons op 085 - 4014 720.