Psycholoog in Schoonhoven

Op zoek naar een psycholoog in Schoonhoven? Onze psycholoog Roger Kramer helpt je graag.

Cliënten geven Roger Kramer 4.9 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Roger Kramer kan je onder andere goed helpen bij: Burnout, Zingevingsvragen, Relatieproblemen (indiv.), Hechtingsproblematiek, Werkgerelateerde problematiek, Angst, Aanpassingsproblematiek, Rouw en verliesverwerking, Faalangst, Negatief zelfbeeld.


Psycholoog in Schoonhoven

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Schoonhoven

Al vanaf de eerste minuut – waarin Roger mij feliciteerde met het zetten van deze stap – en waarin het leren kennen en begrijpen van elkaar centraal stond - voelde ik mij direct veilig en op mijn gemak.
Roger heeft mij in meerdere sessies – met heel veel wijsheid en inzichten – geholpen om inzicht te krijgen in mijn gedrag en op welke wijze ik hierin mijn verantwoordelijkheid kan nemen. Zijn aandacht met daarin ruimte voor stiltes, luisteren naar verhalen en/of gedichten, muziek, meditatie,humor etc. heeft er voor gezorgd dat ik niet meer “worstel” met de problemen maar er mee probeer te “spelen”.

- Anoniem
over Roger Kramer
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog