Skip to content
Psyned

(Geen) wachtlijsten

De meeste psychologen die zijn aangesloten bij Psyned hebben geen wachtlijst! Je kunt meteen terecht en snel aan de slag. Met meer dan 250 psychologen door heel Nederland is er altijd wel een psycholoog bij jou in de buurt zonder wachtlijst.

Je kunt ons secretariaat altijd bellen op 085 40 14 720, wij hebben direct toegang tot de agenda’s van onze psychologen. Zo kunnen we direct een afspraak inplannen bij een psycholoog bij jou in de buurt: je kunt snel op afspraak komen!

GZ-psychologen

De wachttijden zijn niet afhankelijk van waar je als cliënt bent verzekerd. Als de wachttijden boven de norm zijn, is het ook mogelijk dat je je zorgverzekeraar vraagt om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen zodat je wachttijd binnen de normen blijft. Dat zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen zijn dat je binnen vier weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek hebt en dat binnen tien weken vanaf de intake, de behandeling wordt gestart).

Te lange wachttijd?

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kan je huisarts of jijzelf altijd contact opnemen met ons. Wij kunnen voor je bemiddelen met de betreffende GZ-psycholoog. Of we kunnen een andere geschikte psycholoog voor je vinden die kortere of vaak helemaal geen wachtlijsten heeft.

Meer weten?

Bel ons voor meer informatie over wachtlijsten in de psychologische gezondheidszorg. Snel op afspraak bij een psycholoog zonder wachtlijst? Bel dan met ons secretariaat op: 085-4014720. Wij helpen je graag.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned