Psycholoog Gouda

Psycholoog in Gouda

Zoek je een psycholoog in Gouda? Onze psycholoog Leanne Borg staat voor je klaar. Samen vinden jullie de oorsprong van je klachten. Daarna kijken jullie naar jouw wensen en behoeften. Bij Psyned krijg je een behandeling op maat, zodat je snel weer lekker in je vel zit. Of je nu last hebt van een burn-out, angsten of een depressie. We vinden het belangrijk dat je snel de juiste zorgt krijgt. Daarom kan je vaak dezelfde week terecht.

Volg je liever online therapie? Dat is ook mogelijk bij Psyned. Er staan ruim 200 behandelaren voor je klaar waarmee je kan videobellen. Zo hoef je niet ver te reizen naar een psycholoog in Gouda. Je volgt dan een behandeling vanuit een vertrouwde omgeving. Ook bepaal je zelf de tijden. In sommige gevallen is het mogelijk om een behandeling na kantoortijden te volgen. Therapie combineren met andere verplichtingen was nog nooit zo makkelijk.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij je zoektocht naar de juiste psycholoog in Gouda? Ons verwijsteam kan je verder helpen. Tijdens een gratis adviesgesprek krijg je advies op maat. Eerst wordt er de tijd genomen om je zorgvraag te bespreken. Daarna zoeken we de beste match op basis van je zorgvraag, locatie en persoonlijke voorkeuren. En alleen als jij dat wilt plannen we meteen een intakegesprek in met de behandelaar.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek