Onze behandelaars in Gouda krijgen gemiddeld een 5 uit 5 sterren op basis van 4 cliëntervaringen

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Gouda? In Gouda hebben we 2 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Gouda

Heb je burn-out klachten of een burn-out, een depressie, angsten, trauma, chronische vermoeidheid, negatief zelfbeeld of andere psychische klachten? Dan wil je daar misschien wel hulp bij zoeken. En dat is een hele verstandige keuze, ook al kan dat soms best een beetje spannend zijn. In Gouda heb we twee psychologen die je daar graag bij helpen.

EMDR Gouda

Wil je met EMDR werken aan je psychische klachten? Dan kun je in Gouda terecht bij onze psycholoog Fairouz Akoudad. Fairouz is naast het NIP ook aangesloten bij de beroepsvereniging VGCT. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van jouw klachten met EMDR. Ze heeft ervaring in het werken met ontzettend veel klachten, waaronder trauma, maar ook persoonlijkheidsstoornissen, stress, slaapproblemen, burn-out of andere werkgerelateerde problematiek, zingevingsvragen, angsten en nog veel meer. Hierboven kun je doorklikken naar haar profiel en lees je meer over haar specialisaties.

De praktijk van psycholoog Fairouz bevindt zich in Gouda aan de Kampenringweg. Hieronder kun je de beoordeling van een van haar cliënten lezen, waarin het succes van EMDR in Gouda wordt beschreven.

Fairouz vindt het echter vooral belangrijk dat jullie samen op zoek gaan naar een behandelvorm die bij jou past, zelfs als EMDR niet geschikt blijkt te zijn.

Ik kon alles zeggen en niks was vreemd. Mijn herbelevingen en schrikreacties zijn helemaal weg, ik kan de plekken weer opzoeken die ik voorheen vermeed en mijn leven weer verder oppakken.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek