Onze behandelaars in Gouda krijgen gemiddeld een 4.7 uit 5 sterren op basis van 26 cliëntervaringen

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Gouda? In Gouda hebben we 2 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Gouda

Heb je burn-out klachten of een burn-out, een depressie, angsten, trauma, chronische vermoeidheid, negatief zelfbeeld of andere psychische klachten? Dan wil je daar misschien wel hulp bij zoeken. En dat is een hele verstandige keuze, ook al kan dat soms best een beetje spannend zijn. In Gouda heb we twee psychologen die je daar graag bij helpen.

Op de Bachstraat in Gouda zit onze psycholoog Annelies de Jager. Annelies is aangesloten bij het NIP en je kunt bij haar terecht met een breed scala aan klachten. Denk aan burn-out klachten, faalangst, rouw- en verliesverwerking, trauma, studieproblemen of zingevingsvragen. Maar er zijn meer psychische klachten waarmee je bij Annelies in Gouda terecht kunt. Neem gerust een kijkje op haar profiel. In haar praktijk maakt Annelies vaak gebruik van cognitieve gedragstherapie en gesprektherapie.

EMDR Gouda

Wil je met EMDR werken aan je psychische klachten? Dan kun je in Gouda terecht bij onze psycholoog Fairouz Akoudad. Fairouz is naast het NIP ook aangesloten bij de beroepsvereniging VGCT. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van jouw klachten met EMDR. Ze heeft ervaring in het werken met ontzettend veel klachten, waaronder trauma, maar ook persoonlijkheidsstoornissen, stress, slaapproblemen, burn-out of andere werkgerelateerde problematiek, zingevingsvragen, angsten en nog veel meer. Hierboven kun je doorklikken naar haar profiel en lees je meer over haar specialisaties. De praktijk van psycholoog Fairouz zit in Gouda op de Kampenringweg. Hieronder is een review van een van haar cliënten is het succes van het inzetten van EMDR in Gouda te lezen. Maar Fairouz vindt het vooral ook belangrijk dat de jullie samen op zoek gaan naar een behandelvorm die bij jou past. Ook als blijkt dat EMDR niet voor jou werkt.

Ik kon alles zeggen en niks was vreemd. Mijn herbelevingen en schrikreacties zijn helemaal weg, ik kan de plekken weer opzoeken die ik voorheen vermeed en mijn leven weer verder oppakken.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek