Onze behandelaars in Eindhoven krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 67 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Eindhoven? In Eindhoven hebben we 9 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Je behandeling bij Psyned krijg je in de meeste gevallen niet vergoed door je zorgverzekering, maar vaak wel door je werkgever. We werken niet met zorgverzekeraars en kunnen daardoor snel te werk gaan.

Ja, in de meeste gevallen kun je binnen een week terecht bij een psycholoog bij jou in de buurt. We geloven namelijk niet in wachten, omdat je klachten dan kunnen verergeren.

Psycholoog Eindhoven

Als je op zoek bent naar een psycholoog om jou te ondersteunen, is het natuurlijk fijn als hij of zij ook bij jou in de buurt zit. Dit kan voor allerlei klachten zijn. Zoals een (beginnende) burn-out, stress, slaapproblemen of misschien wel relatieproblemen. In Eindhoven hebben we 8 psychologen die verdeeld over de stad gevestigd zitten in de volgende wijken:

  • Oud-Strijp
  • Achtste Molen
  • Oude Gracht-West
  • Stratum

Maar niet alleen de locatie van jouw psycholoog is belangrijk. Ook dat de psycholoog bij jou als persoon en je hulpvraag past. In de profielen hierboven kun je op je gemak lezen welke psycholoog jou het meest aanspreekt. Maar we snappen ook dat je eigenlijk geen idee hebt wie er bij jou of je hulpvraag past. Ons verwijsteam kan je daarbij helpen. Zij kennen de psychologen in Eindhoven goed en kunnen je een advies geven. Maar de keuze blijft altijd aan jou.

EMDR Eindhoven

Loop je tegen een onverwerkt trauma aan of heb je last van PTSS? Nemen je angstklachten je soms over of heb je een negatief zelfbeeld of depressie? Dan kan EMDR effectief voor je zijn. Met EMDR kun je vaak in vrij korte tijd door je klachten heen werken door samen met een psycholoog naar de oorzaak terug te gaan. Tegelijk biedt de psycholoog afleidende stimulansen aan, bijvoorbeeld een klikje, waardoor de stressreactie op de klacht vermindert of verdwijnt.

EMDR is geen ’trucje’. Het is dus belangrijk dat deze manier van behandelen op de juiste manier gebeurt en bij een psycholoog die erin gespecialiseerd is. In (de buurt van) Eindhoven hebben we drie psychologen die je hiermee kunnen behandelen. Zo kun je terecht bij Saskia Kruter in Veldhoven (dit is op 7 kilometer van Eindhoven) terecht. Bij Mieke Gerris op de Noord Brabantlaan in Eindhoven en bij Mireille Kersten. Haar praktijk zit in Best, op een kleine 10 kilometer van Eindhoven.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek