Online psychologen

Op zoek naar een psycholoog of therapeut in Helmond? In Helmond hebben we op dit moment (nog) geen behandelaar op locatie. Gelukkig kan je waarschijnlijk toch goed geholpen worden!

We hebben 110 behandelaren die ook online therapie geven. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht. Online therapie is tegenwoordig geen gedoe meer. Het werkt goed en voelt al snel niet anders dan therapie op locatie.

Psycholoog Helmond

Woon je in Helmond en heb je psychische klachten? Dan wil je daar misschien wel hulp bij. Het is dan wel fijn dat deze hulp ook bij jou in de buurt is. Dat snappen we maar al te goed. In Helmond zelf hebben we op dit moment nog geen psychologen. Maar wel in de nabije omgeving van Helmond hebben we 9 verschillende psychologen zitten. Namelijk in Nuenen, Eindhoven en Best. Kun je geen geschikte psycholoog vinden in de buurt van Helmond? Een groot gedeelte van onze psychologen werken ook via online therapie. Dan kun je gewoon vanuit je huis in Helmond aan de slag met jouw hulpvraag.

Ga je toch liever fysiek met een psycholoog in gesprek? Dan is de dichtstbijzijnde psycholoog vanaf Helmond Annemarie Vaarkamp in Nuenen. Haar praktijk is gevestigd op de Vincent van Goghstraat 259. Vanaf Helmond is dit ongeveer 12 minuten met de auto. Maar ook met het OV is de praktijk van Annemarie goed te bereiken. Dan doe je er ongeveer een half uur over. Dat ligt er natuurlijk wel een beetje aan vanaf waar je in Helmond moet komen. Je kunt bij Annemarie terecht voor wel bijna 20 verschillende soorten klachten. Denk aan trauma, angst, HSP, negatief zelfbeeld, relatieproblemen, slaapproblemen, faalangst of zingevingsvragen. Ze gaat hiermee met jou aan de slag met een behandelvorm die bij jou en je hulpvraag aansluit. Ze kijkt namelijk graag naar jou als mens.

EMDR-therapie Helmond

Tegenwoordig zijn er veel mensen die interesse hebben om te werken aan hun klachten met de behandelvorm EMDR. En terecht, het is een bewezen effectieve manier om van verschillende soorten klachten af te komen. Bijvoorbeeld van een trauma waarvan je nog steeds de negatieve gevolgen ervaart in je dagelijks leven. Maar EMDR is op veel meer soorten klachten inzetbaar, zoals verslaving, depressie, angstklachten of een eetstoornis. En nog veel meer.

In Helmond hebben we geen psychologen die werken met EMDR, maar wél in de buurt van Helmond. Zo kun je ook voor EMDR-therapie terecht bij Annemanie Vaarkamp in Nuenen. Ongeveer 12 minuten vanaf Helmond. Een stukje verder, in Eindhoven, hebben we ook drie psychologen zitten die jou met EMDR kunnen behandelen: Mieke Gerris en Saskia Kruter. Alle twee zijn zij aangesloten bij de erkende beroepsvereniging het NIP. Vanaf Helmond is Eindhoven ongeveer 18 minuten rijden, maar ook veel hierbij geldt natuurlijk waar je in Helmond woont en welke psycholoog je kiest voor EMDR-therapie.

Bij Psyned vinden we het belangrijk dat je een klik voelt, ook met een psycholoog in de buurt van Helmond. Kies daarom altijd voor de psycholoog die jou het meest aanspreekt of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek met ons psychologisch verwijsteam.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek