Therapie Sneek - Aan de slag bij therpeut Jelly Bootsma
Jelly Bootsma
Jelly Bootsma

Therapie Sneek

Je klopt aan voor een kort therapietraject, maar eigenlijk leer je de les van je leven. Ik geef je namelijk handvatten om door te gaan en leer je om dingen te herkennen, zodat je daarop kan terugvallen. Kom langs bij Therapeut Sneek!

Afspraken zijn mogelijk in het Fries.

Therapie Sneek - Aan de slag

Mijn naam is Jelly Bootsma, therapeut in Sneek. Ik kan helpen met angsten, fobieën, depressies, levensvragen en rouwverwerking. Daarnaast geef ik relatietherapie aan stellen die bepaalde hobbels ervaren in hun relatie en ben ik gespecialiseerd in het behandelen van het chronische hyperventilatiesyndroom.

Het eerste gesprek

Voor het eerste gesprek nemen we ruim de tijd en laat ik jou het verhaal vertellen. Ik ben benieuwd: waar ben je geboren en hoe zag het gezin eruit waarin je bent opgegroeid? Het is een verkennend gesprek waarbij ik ga inventariseren welke zaken een rol spelen in jouw gevoel.

We hebben geen 10 sessies nodig om te inventariseren waar de knelpunten zitten. Ik herken bepaalde patronen en kan klachten daardoor heel snel plaatsen.

We bespreken de plan van aanpak

Na de intake gaan we aan de slag met een plan van aanpak. We bespreken het werkplan en ik leg veel uit. Wat zijn de klachten waar je tegenaan loopt? Wat doet het? Waardoor komt het? Een antwoord op deze vragen kan al heel veel helpen. Want wanneer je de klachten kan begrijpen en uitleggen, dan kun je het beter plaatsen en wordt het vanzelf minder erg.

Valkuilen herkennen

Het is mijn doel dat je valkuilen leert herkennen en terugkomt in je kracht. Tijdens de therapie wil ik je een stukje zelfvertrouwen en probleemoplossend vermogen meegeven. Ik focus daarbij erg op de psychosomatische kant van de psychologie: lichaam en geest werken samen. Is je emotie overbelast, dan zal je lichaam ook overbelast raken, en vice versa. Door middel van autogene training leer je vervolgens de spanningsboog verlagen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €150 per sessie van 90 minuten. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Therapie Sneek

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar Therapie Sneek. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Therapie Sneek - Over Jelly Bootsma

Door omstandigheden word je soms op een ander spoor gezet en komt er iets nieuws op je pad. Ik was als EHBO-docent altijd al met mensen aan het werk. Op een gegeven moment kreeg ik last van een chronische vorm van hyperventilatie en dat heeft me behoorlijk uit balans gebracht. Ik ging in therapie en besefte dat ik die ervaringen wilde inzetten om anderen te helpen. Er waren ongetwijfeld meer mensen die deze klachten hadden.

Een eigen praktijk

Het was voor mij het startsein om een opleiding tot ademtherapeut te volgen en een eigen praktijk te starten. Dat is inmiddels 21 jaar geleden. Daarnaast ben ik altijd blijven studeren om mijzelf verder te blijven ontwikkelen. Zo volgde ik vakken over stresscounseling, stressmanagement en deed ik vorig jaar een avondopleiding om mijn psychosociale basiskennis te verdiepen.

Ik wil inzicht geven

Al die kennis van de afgelopen jaren gebruik ik om een cliënt inzicht te geven. Ik kan daarnaast mijn eigen ervaringen inzetten bij mensen die soortgelijke klachten hebben. Dat geeft mijn cliënten vertrouwen, want ik weet waar ik het over heb.

Ik straal een bepaalde rust uit en vind het belangrijk dat alles bespreekbaar moet zijn. De cliënt is daarbij leidend, niet het protocol. Dat heeft effect: mensen zijn na afloop van zo’n traject altijd heel erg blij en dankbaar. Dat is na al die jaren nog steeds zó mooi om te zien.

Contact Therapie Sneek

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak naar Therapie Sneek. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Cliëntervaringen over Therapie Sneek

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Jan, 45 (Gegeneraliseerde angststoornis) over Jelly Bootsma psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ondanks mijn giropas verlies vond ik mezelf opvallend rustig. (Wanneer ik mijn bril kwijt ben raak ik al in de stress) Jij ziet mij als mens !!! De GGZ ziet mij als product.

Contactgegevens Psycholoog Sneek - Jelly Bootsma

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Sneek.

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Sneek.

Jelly Bootsma
Almastraat 14
8601 EW, Sneek