Hulpvraag

Hulpvraag

Wat is jouw hulpvraag?

Bij Psyned krijgen wij dagelijks vele hulpvragen binnen via ons telefoonnummer en onze chatservice. Hierbij komen twee dingen vaak voor:

1. Mensen weten soms niet zo goed waar ze precies mee zitten en wat voor hulp ze nodig hebben. Hebben ze gewoon een beetje advies nodig, of kunnen ze toch beter hulp zoeken bij een psycholoog?

2. Mensen zijn vaak bang dat ze een gekke vraag stellen, of raar zijn, maar veel van de klachten die wij horen komen bij heel veel verschillende mensen voor.

Daarom lijkt het ons mooi en leerzaam om sommige vragen op onze blog te behandelen. Op die manier kan iedereen de inzichten van onze psychologen lezen, en tegelijkertijd zien dat ze lang niet alleen zijn in waar ze mee zitten.

helpenStel hier anoniem jouw hulpvraag

Heb jij ook een situatie, gevoel of klacht waarvan je niet weet hoe je deze moet oplossen? Je kan hier je vraag anoniem en vrijblijvend insturen. Als we denken dat ook anderen er baat bij hebben zullen wij jouw vraag als artikel op onze blog bespreken – uiteraard volledig anoniem.

Stel hier je vraag, en wellicht help jij niet alleen jezelf, maar ook anderen, met een antwoord waarmee je verder kunt.

We horen graag van je!


(Helaas kunnen wij niet elke vraag die we ingestuurd krijgen uitgebreid behandelen op de blog, maar we geven wel antwoord op elke hulpvraag die we binnen krijgen. Wij hebben hier soms wel wat langer voor nodig. Als je een dringende vraag hebt en direct iemand wilt spreken, raden wij aan toch gelijk ons directe nummer te bellen: 085 - 4014720. Bij ons secretariaat zijn al je vragen welkom!)

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Plan jouw gratis adviesgesprek