Psycholoog Barendrecht

Psycholoog in Barendrecht

Worstel je met zingevingsvragen? Of heb je last van angst klachten? Onze psycholoog in Barendregt kan je verder helpen. Bezoek onze betrouwbare behandelaar Lianne den Haan en pak je mentale problemen aan. Samen kunnen jullie onder andere aan de slag gaan met ACT (Acceptance and Commitment Therapy), mindfulness en RET (Rationeel Emotieve Therapie).

Vind je het spannend om therapie op locatie te volgen? Misschien is online therapie iets voor jou. Je volgt dan vanuit je eigen huis een behandeling. De kwaliteit blijft hetzelfde, alleen de locatie en tijd kies je zelf. Ideaal om te combineren met andere taken.

Heb je nog vragen over een psycholoog in Barendregt? Ons verwijsteam beantwoord ze graag. Zij kunnen je persoonlijk advies geven en ze kunnen je helpen bij het vinden van een behandelaar die aansluit op je hulpvraag. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek of bel  085-4014720.

Wat is de wachttijd voor een psycholoog in Barendrecht?

De wachttijden bij GZ-psychologen zijn behoorlijk lang. Vaak boven de norm. Via je verzekering kan je wachtlijstbemiddeling aanvragen. Toch duurt het vaak nog te lang. Te lang doorlopen met je psychische klachten maakt het erger. Dit moet anders vonden wij. Daarom hebben de meeste psychologen bij Psyned geen wachtlijst. Er zijn ruim 300 psychologen bij ons aangesloten. Waardoor je meteen aan de slag kan gaan met je klachten, ook bij jou in de buurt. Interesse? Neem contact op met ons verwijsteam. Plan een gratis adviesgesprek in of bel 085-4014720.

Wat is een persoonlijk adviesgesprek?

Als je naar een psycholoog in Barendrecht of omgeving wilt, heb je eerst een persoonlijk adviesgesprek met ons verwijsteam. Wat kan je verwachten? Het adviesgesprek is een telefonisch gesprek van een kwartier. Hierin wordt er de tijd genomen om je hulpvraag te bespreken. Er worden een aantal vragen gesteld. Bijvoorbeeld: Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Daarna kijken we naar een behandeling die bij je past en wie jou het beste kan helpen met je klacht. We kijken hierbij naar de ervaring, specialisaties en persoonlijke achtergrond van de psycholoog. Psyned vindt het belangrijk dat er een klik is. Daarom hanteren we een klikgarantie. Lees hier wat het precies inhoud. En als jij dat wilt plannen we een intakegesprek in met de psycholoog die bij je past.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek