Psycholoog Barendrecht

Op zoek naar een psycholoog in Barendrecht? Onze psycholoog Lianne den Haan helpt je graag.

Worstel je met zingevingsvragen? Of heb je last van angst klachten? Onze psycholoog in Barendregt kan je verder helpen. Bezoek onze betrouwbare behandelaar Lianne den Haan en pak je mentale problemen aan. Samen kunnen jullie onder andere aan de slag gaan met ACT (Acceptance and Commitment Therapy), mindfulness en RET (Rationeel Emotieve Therapie).

Vind je het spannend om therapie op locatie te volgen? Misschien is online therapie iets voor jou. Je volgt dan vanuit je eigen huis een behandeling. De kwaliteit blijft hetzelfde, alleen de locatie en tijd kies je zelf. Ideaal om te combineren met andere taken.

Heb je nog vragen over een psycholoog in Barendregt? Ons verwijsteam beantwoord ze graag. Zij kunnen je persoonlijk advies geven en ze kunnen je helpen bij het vinden van een behandelaar die aansluit op je hulpvraag. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek of bel  085-4014720.

De juiste hulp vinden

Bij het vinden van een goede psycholoog in is het belangrijk om een professional te vinden die jouw klacht begrijpt en met de juiste behandelvorm je klacht goed kan behandelen. We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om goede hulp te zoeken voor psychische problemen. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek met ons deskundig team in. Samen met jou kijken we wat er speelt en welke psycholoog jou het beste kan helpen.

Online psychologen

We hebben 191 behandelaren die ook middels videobellen therapie geven. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht. Online therapie is tegenwoordig geen gedoe meer. Het werkt goed en voelt al snel niet anders dan therapie op locatie.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek