Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Manon van de Haterd

Psycholoog in Odijk

Woorden die mij en mijn manier van werken omschrijven zijn persoonlijk, positief, praktisch en empathisch. Ik ben nieuwsgierig en leergierig naar hoe het leven leuker kan en wat mensen drijft. De keuze om psychologie te studeren was dan ook redelijk snel gemaakt. Elke dag mag ik doen wat ik het liefste doe: mensen helpen vanuit de vrijheid van mijn eigen bedrijf. En daarbij kan ik in mijn rol als psycholoog mezelf verder blijven ontwikkelen. Een ideale combinatie. Nieuwe dingen leren door het volgen van opleidingen, workshops en boeken lezen is echt een hobby van mij geworden.

Daarnaast geniet ik in mijn vrije tijd van mijn man en tweelingdochters, wandel ik graag in de natuur of volg ik een relaxte yogales en hou ik van gezelligheid met vriendinnen met een kop thee of een goed glas wijn.

Ik spreek deze talen:

Nederlands

Cliënten beschrijven me als:

Empathisch

Praktisch

Positief

Persoonlijk

Do more what makes you happy

Altijd een psycholoog - Psyned

Samen aan de slag

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we hoe het traject eruit gaat zien. Vertrouwen is voor mij het allerbelangrijkste. Wanneer jij jezelf kunt zijn en alles durft te zeggen, haal je het meeste uit de therapie. Ik luister zonder oordeel en we bepalen samen waar we naartoe gaan werken. We kunnen in mijn praktijk afspreken of wandelen op landgoed Amelisweerd in Bunnik. Een afwisseling hierin is ook mogelijk: ik sluit aan bij wat jij nodig hebt.

Ik werk positief, oplossingsgericht en praktisch. Je gaat iedere keer naar huis met een aantal acties en een beetje huiswerk. Het werp zijn vruchten af om tussen de gesprekken door bezig te blijven met je doel. Ik maak gebruik van al mijn kennis en ervaring. Samen kijken we wat nodig is en wat bij je past. Het doel is een positief resultaat waarbij je (weer) beter in je vel zit, ontdekt wie je bent en waar je je goed bij voelt.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 5 uit 5 sterren op basis van 7 ervaringen

Met de ziel onder de arm legde ik contact met Psyned en werd ik gekoppeld aan Manon. Er waren zoveel dingen in mijn hoofd gaande dat ik niet meer wist waar ik moest beginnen om uit dat dal te komen. Na de intake met Manon hebben we een...

Meer lezen

Anoniem

Manon heeft mij deskundig van een stress syndroom (fietsongeluk) afgeholpen, middels EMDR. Het beeld van de impact van het ongeluk dat regelmatig terugkwam in nachtmerries is volledig verdwenen. De behandeling verliep in een zeer prett...

Meer lezen

Anoniem

Manon heeft een hele fijne en warme persoonlijkheid. Ze is heel betrokken en denkt echt met je mee. Ze geeft ook goede tips om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten.

Anoniem

Manon luistert naar je verhaal en pikt daar echt de dingen uit waarmee je worstelt. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en ze is ook scherp. Manon bood me precies de stappen aan die ik op dat moment nodig had om verder te ko...

Meer lezen

Anoniem

Ik ben echt heel blij met Manon. Ze heeft in een hele donkere periode voor heel veel rust gezorgd en mij de juiste handvatten gegeven om mijn eigen keuzes te maken en daar vooral vertrouwen in te hebben. Manon is rustig en luistert hee...

Meer lezen

Anoniem

Ik heb sinds vorig jaar de leukste baan die er is. Ik ben nog geen dag met tegenzin naar mijn werk gegaan en dat gevoel is wederzijds. Dit alles had ik nooit bereikt zonder de begeleiding van Manon.

Anoniem

Het traject heeft mijn verwachtingen overstegen. Ik vond het in eerste instantie moeilijk om toe te geven dat ik hulp en wat sturing nodig had. Manon nam dat gevoel gelijk weg. Ik kon mezelf zijn, er was geen enkel moment sprake van ve...

Meer lezen

Anoniem

Ik kan je hiermee helpen:

Burn-out

Depressie

Negatief zelfbeeld

Rouw- en verliesverwerking

Stress- en spanningsklachten

Trauma

Werkgerelateerde problematiek

Mijn behandelvormen:

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

EMDR

Familieopstellingen

Hypnotherapie

Mindfulness

Oplossingsgerichte therapie

Positieve psychologie

Aangesloten bij:

Psyned

REGISTERNIP

Contactgegevens

Ter Borch 6
3984RB Odijk

Past Manon bij mij?

We vinden het belangrijk dat je snel de juiste hulp krijgt. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jou te koppelen aan een psycholoog die bij je past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als je wilt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en hulpvraag. We bespreken jouw voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke psycholoog jou goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start behandeling

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze psychologen en kunnen meteen je eerste afspraak inplannen. Meestal kan je al binnen een week terecht. Dat lucht op!

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Wil je meer grip op je leven? Wil je je lichter, sterker en veerkrachtiger voelen? Een psycholoog kan je helpen om wat je in de weg zit aan te pakken en weer lekker in je vel te zitten. Leer beter omgaan met tegenslagen, reken af met psychische klachten en laat kleine hindernissen op je pad geen grote problemen worden.

Als jij voelt dat je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt, is dat reden genoeg om hulp te zoeken. Je hoeft niet te wachten totdat het zo erg is dat je instort. Juist niet. Wij zeggen altijd: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bij goed voor jezelf zorgen hoort – naast bijvoorbeeld sporten en een bezoek aan de tandarts – ook aandacht hebben voor je mentale gezondheid. Lees verder

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.

Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.

Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.

De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat kost een psycholoog?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven en we leggen uit hoe je jouw behandeling eventueel vergoed kan krijgen. Lees verder

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:

Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt. Lees verder

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: