Skip to content
Psyned

Man

Ben je op zoek naar een mannelijke psycholoog? Je kan een voorkeur hebben voor een mannelijke of vrouwelijke psycholoog. Misschien past de een beter bij je hulpvraag of thema dan de ander, of je gevoel van comfort en veiligheid speelt mee in jouw keuze. Volg hierin je gevoel. Bij twijfel kan je dit bespreken tijdens het adviesgesprek.

Vind altijd een passende psycholoog - Psyned

Vind een psycholoog die bij jou past

Vind een psycholoog in je buurt

Geslacht

Kies jouw klacht(en)
BehandelvormenTalen

Ook online
Johan
Konstapel

Sisalbaan 5A

2352 AZ Leiderdorp

Behandelt:

Seksuele identiteit, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Faalangst, enz.

Talen:

engelsnederlands
Ook online
Leo
Konings

Eemweg 3A

5215 HM Den Bosch

Behandelt:

Negatief zelfbeeld, Dwangklachten, Slaapproblemen, Zingevingsvragen, enz.

Talen:

nederlands
Arnold
Smit

De Bonkelaar 16

6581WZ Malden

Behandelt:

Depersonalisatie, Dwangklachten, Ongewenste kinderloosheid, ADHD, enz.

Talen:

engelsnederlands
Ook online
Emiel
Boogerd

Fransestraat 29

6524 HS Nijmegen

Behandelt:

Aanpassingsproblematiek, Specifieke fobie, Intelligentietest, Body Dysmorphic Disorder, enz.

Talen:

engelsnederlands
Ook online
Robert
Kerling

Boulevard 17

3707 BK Zeist

Behandelt:

Faalangst, Verslaving, Depressie, Aanpassingsproblematiek, enz.

Talen:

engelsnederlands
Yassin
Lhaiba

Rooseveltweg 14

1314 SJ Almere

Behandelt:

Seksuele identiteit, Chronische vermoeidheid, Negatief zelfbeeld, Zingevingsvragen, enz.

Talen:

Richard
Clark

Puntegaalstraat 73

3024EB Rotterdam

Behandelt:

Faalangst, Agressie, Zingevingsvragen, Burn-out, enz.

Talen:

engels
Ad
Reijmer

Rossummerstraat 24

7573GG Oldenzaal

Behandelt:

Seksverslaving, Chronische ziekte, Verslaving, Hechtingsproblematiek, enz.

Talen:

nederlands

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Wil je meer grip op je leven? Wil je je lichter, sterker en veerkrachtiger voelen? Een psycholoog kan je helpen om wat je in de weg zit aan te pakken en weer lekker in je vel te zitten. Leer beter omgaan met tegenslagen, reken af met psychische klachten en laat kleine hindernissen op je pad geen grote problemen worden.

Als jij voelt dat je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt, is dat reden genoeg om hulp te zoeken. Je hoeft niet te wachten totdat het zo erg is dat je instort. Juist niet. Wij zeggen altijd: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bij goed voor jezelf zorgen hoort – naast bijvoorbeeld sporten en een bezoek aan de tandarts – ook aandacht hebben voor je mentale gezondheid. Lees verder

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.

Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.

Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.

De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat kost een psycholoog?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven en we leggen uit hoe je jouw behandeling eventueel vergoed kan krijgen. Lees verder

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:

Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt. Lees verder

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned