Categorie
Categorie

Voel je weer fit, energiek en zelfverzekerd stap 3

In de vorige stap vertelde Jacqueline Stet je hoe je het beste iets in je leven kan veranderen zonder dat je gedemotiveerd raakt. Om weer fit, energiek en zelfverzekerd door het leven te gaan is het van belang dat je niet radicaal iets verandert, maar klein begint. Wanneer je klein bent begonnen en klaar bent om er een klein schepje bovenop te doen lees dan verder!

Stap 3: Doe er een klein schepje bovenop en geniet van het resultaat.

Je bent de goede weg in geslagen. Het is aan jou om er nu een klein schepje boven op te doen. Doe niets rigoureus en houd het extra stapje klein. Bijvoorbeeld minder vlees eten en meer vis en groente. Of in een restaurant alleen nog maar voorgerechten bestellen, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om langer te gaan wandelen met de hond.

Merk je dat je scherper en vitaler wordt? Wellicht zie je al aan je kleding dat het iets ruimer zit. Of krijg je plotseling complimenten van je omgeving dat je er goed uitziet? En nu komt het, geniet ervan! Want het proces er naartoe is vaak leuker dan het uiteindelijke resultaat. En dat vergeten we helaas maar al te vaak.

Heb je er een klein schepje bovenop gedaan en genoten van het resultaat? Ga dan door naar stap 4.

© 2018 Jacqueline Stet – Psychologen Nederland

Jacqueline Stet

Jacqueline Stet

Psycholoog Almere

Jacqueline Stet is werkzaam als psycholoog bij Psycholoog Almere. Bekijk hier het profiel van Jacqueline Stet of bel naar 085 – 4014720 om direct een afspraak te maken.

Dit vind je misschien ook interessant

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog