Skip to content
Psyned

Nominatie ‘Website van het Jaar 2023’

Super nieuws! Psyned.nl is genomineerd voor ‘Website van het Jaar 2023’. Een geweldige mijlpaal voor ons, zeker omdat Psyned volgend jaar 15 jaar bestaat. Maar wat deze nominatie nog specialer en waardevoller maakt, is dat we op deze manier meer mensen kunnen bereiken met de boodschap dat je met psychische klachten niet de route via de overvolle GGZ hóéft te kiezen. Bij Psyned hebben we namelijk geen wachtlijsten en kan je direct aan de slag. Snel de juiste zorg dus; dat verdient toch iedereen!? Help jij mee om Psyned nog bekender te maken? Breng dan nu je stem uit!

‘Website van het Jaar 2023’
Psyned - Psychologen Nederland | 31 augustus 2023

Met een website die bestaat uit 1.577 pagina’s die gaan over psychische klachten, behandelingen en het maken van de juiste match tussen psycholoog en hulpzoekende, helpen we elke week duizenden mensen met psychische klachten. Onze behandelingen hebben een positieve impact op het leven van deze mensen, mede omdat ze binnen een week terecht kunnen bij een psycholoog. We zijn dan ook erg blij dat steeds meer mensen ons weten te vinden via onze website, zonder te hoeven wachten op zorg. En omdat we in bijna alle gevallen de werkgever bij het behandeltraject betrekken, zijn de kosten voor de cliënt vaak heel betaalbaar of zelfs gratis*. De nominatie voor ‘Website van het Jaar’ is voor ons dan ook veel meer dan een prijs en waardering. Het biedt ons de kans meer mensen te helpen met psychische klachten; want iedereen verdient het om zich mentaal fit te voelen.

*Lees hier meer over vergoeding via je werkgever.

Wij kunnen je helpen

Direct de juiste hulp van een psycholoog die bij jou past

  • Gekwalificeerde psychologen
  • Al 47.242 mensen geholen
  • Snel en persoonlijk
  • Geen wachtlijst

Stem op Psyned.nl

Help jij ons met het realiseren van onze missie? Of vind je stiekem onze website gewoon heel fijn of mooi? ? Stem dan via deze link op Psyned.nl in de categorie gezondheid!

Bedankt!

Namens Team Psyned

Psyned - Psychologen Nederland

Psyned - Psychologen Nederland

Wist je dat je via Psyned direct met een psycholoog kan praten, zonder wachtlijst?

Dit vind je misschien interessant

Overig

Meer over klacht

Overig

Lees meer informatie over Overig

Zelftesten

Doe de test!

Test jezelf

Ervaar je psychische klachten?

Psyned e-books

Wil je meer weten over psychische klachten? We hebben verschillende e-books samengesteld om jou te voorzien van praktische informatie. Na het lezen kan je problemen (eerder) herkennen en weet je of het tijd is voor actie.

Psyned podcast: Waar wacht je op?

Wachten op antwoorden, daar geloven wij niet in. In Waar wacht je op? zoekt Amy samen met een Psyned psycholoog uit wat je kan doen als het even niet zo lekker gaat.

Zelftesten: test jezelf

Wil je onderzoeken hoe erg je psychische klachten zijn? Dat kan met onze gratis testen. Deze zelftesten helpen jou je mentale gezondheit te checken. Wanneer je klaar bent met een test, ontvang je meteen een uitslag met advies en tips.

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned