Online Therapie

Online Therapie bij Psychologen Nederland

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je niet naar een psycholoog kunt of wilt. Misschien kun je lastig het huis uit, misschien past het niet in je dagschema. Of misschien vind je het net even een te grote stap. In dergelijke gevallen kan online therapie uitkomst bieden.

Online therapie biedt psychologische hulp vanuit je vertrouwde omgeving. Je kunt met de volgende klachten goed geholpen met online therapie.

online therapie

Online therapie vormen

Er zijn verschillende vormen van online therapie. Veel van onze psychologen bieden online therapie aan. Dit kan bijvoorbeeld door videobellen (denk aan een veilige variant van skype) of door een heel programma via e-mailing. De vormen zijn ook goed te combineren met het fysiek bezoeken van een psycholoog, bijvoorbeeld de intake in de praktijk en de vervolgsessies thuis. Net wat bij jou past

Online Psychologen

Veel van onze psychologen bieden online behandeling aan. Door middel van videobellen kun je in behandeling bij een psycholoog die bij jou past. Zo is er altijd een psycholoog in de buurt gespecialiseerd in jouw klacht. Kijk op de pagina van onze online psychologen voor meer informatie.

E-mail therapie

Naast videobellen met een psycholoog kun je ook kiezen voor e-mail therapie. Aan de hand van vragenlijsten die passen bij jouw hulpvraag wordt er een persoonlijk behandel plan gemaakt. Kijk voor meer informatie bij e-mail therapie of neem contact op, telefoonnummer 085-4014720