Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Katja Flik

Relatietherapeut in Amsterdam

Binnen elke relatie ervaren stellen wel eens spanningen of problemen. Soms kunnen stellen dit zelf oplossen maar wanneer de problemen lang aanhouden kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Hoe ga je hiermee om? En hoe kun je samen met je partner de patronen die er in zijn geslopen doorbreken?

Ik spreek deze talen:

Engels Flagge
Frans Flagge
Nederlands Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Praktisch

Betrokken

Kundig

Onbevooroordeeld

Analytisch

Psycholoog Amsterdam

Bewustwording is de eerste stap naar verandering.

Relatietherapie bij Psyned

Soms blijven dezelfde problemen tussen jou en je partner steeds terugkomen en heb jullie al vele gesprekken hierover gehad en oplossingen gezocht. Het kan dan weer een tijdje beter gaan maar uiteindelijk komen jullie erachter dat jullie in oude patronen terugvallen.
Relatietherapie kan hierbij helpen. Zo kan een psycholoog of relatietherapeut jullie leren hoe jullie de niet-werkende patronen kunnen herkennen en uiteindelijk volledig kunnen doorbreken. Daarnaast kan de communicatie worden verbeterd waarbij jullie leren valkuilen en grenzen aan te geven. Maak de mogelijkheid van relatietherapie bespreekbaar met je partner en kijk samen met de therapeut hoe jullie relatie weer in goede banen kan worden geleid!

Hoe nu verder?

Vaak beginnen de problemen in een relatie bij de communicatie. Wanneer je ergernissen niet naar je partner uitspreekt, kunnen de problemen gaan opstapelen. Soms heeft je partner niet door dat iets belangrijk voor je is en kan het al erg helpen om dit te verduidelijken. Uiteindelijk willen jullie beide het beste voor elkaar maar is er geen zicht op hoe dit aan te pakken. Wanneer jullie merken dat jullie niet meer op 1 lijn zitten is het goed om dit bespreekbaar te maken. Geef van beide kanten aan waar jullie vastlopen en probeer naar elkaar te luisteren.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NIP

NOBCO

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 135 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

WG Plein 100
Kamer 353, 2e etage
1054 SC Amsterdam

Past Katja bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: