Relatietherapie Eindhoven

Als een relatie niet lekker loopt, zijn er twee mensen heel erg alleen. Dit terwijl jullie eerst heel gelukkig samen waren. Ergens willen jullie beiden weer terug naar deze tijd: toen jullie nog liefdevol met elkaar omgingen en alle problemen samen aankonden. Terug naar het begin kan niet meer. En dat hoeft ook niet. We bekijken samen hoe jullie in deze nieuwe fase weer opnieuw voor elkaar kunnen kiezen en de liefde kunnen herontdekken.

Samen aan de slag

Relatietherapie Eindhoven

Bij relatietherapie gaat het vooral om communicatie en de emotionele verbinding. Tijdens relatietherapie kom je er vaak achter dat er verborgen wensen of behoeften zijn die niet naar elkaar worden uitgesproken.

De kans is groot dat jullie niet meer goed met elkaar praten over problemen in jullie relatie. Jullie praten niet meer over wat jullie dwars zit. En daarnaast kan het dat jullie je relatie onvoldoende voeden. Ik vind het belangrijk om aan de ene kant te onderzoeken waar het misgaat, en aan de andere kant ook te kijken hoe geluk, liefde en plezier weer een plek in jullie relatie mag krijgen.

Jullie werken samen

De onderwerpen die thuis niet besproken worden, wil ik juist bespreken. Deze gesprekken worden bij mij in de praktijk misschien wat makkelijker verteld omdat er een derde partij is die een veilige omgeving creëert waarin alles er mag zijn. De verandering moet hierbij wel vanuit jullie komen. Natuurlijk met ondersteuning vanuit mij.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie? Bel dan naar 085 – 4014 720. Ik leer jullie graag kennen!

Mijn behandelvormen:

Relatietherapie


Meer over mij als psycholoog


Bekijk mijn psychologen profiel

Aangesloten bij:

Kosten relatietherapie

De kosten voor relatietherapie zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie van 45 minuten betaal je 135 euro en voor een lange afspraak van 75 minuten betaal je 202,50 euro. Je betaalt per afspraak.

Vergoeding

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Klikgarantie

Wij weten dat een goede klik ontzettend belangrijk is voor een succesvolle behandeling. Daarom werken we bij Psyned met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou niet? Dan gaan we samen op zoek naar een beter passende therapeut en betalen wij het eerste gesprek.

Afspraak annuleren

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

Bij Roanne voel je je gezien en gehoord en haar manier van werken is heel fijn! Ze is erg betrokken en met haar ervaring, warmte en rust voel je je snel op je gemak en kun je heel veel leren en groeien!

- Anoniem

Geweldig geholpen, Roanne luistert aandachtig en heeft gedurende de sessies steeds bijgestuurd met verschillende vormen van therapie waar op dat moment behoefte aan was.

- Anoniem

Roanne heeft me geholpen om mijn situatie beter in te zien en om mijn mentale gezondheid te verbeteren. Ze luistert goed en geeft hierdoor veel persoonlijke hulp. Ik vond Roanne een erg fijne psycholoog en zou haar ook zeker aanraden.

- Anoniem

Roanne is deskundig, geeft je inzichten en laat je rationeel naar situaties kijken. Ze heeft me laten groeien tot de persoon die ik nu ben.

- Anoniem

Super psycholoog. Neemt rust en ruimte en luistert goed naar je verhaal. De therapie is vooral niet in één hokje geplaatst, daardoor heeft ze het beste van verschillende therapieën kunnen combineren.

- Anoniem

Roanne heeft me geholpen om te accepteren dat ik bepaalde angsten zal moeten verdragen en heeft me het vertrouwen gegeven dat ik dit kan. Ze heeft me begeleidt in het vinden van mijn eigen kracht en geholpen met het vinden van de verbinding met mijn kleine ik. Alles kan besproken worden, zelfs dingen die ik nooit eerder heb durven uitspreken. Roanne is oordeelloos, open, eerlijk en confronterend.

- Anoniem

Na een jaar intensief werken met Roanne heb ik inzichten gekregen in hoe ik met zaken omging: de mechanismes die ik had opgebouwd, hoe groot mijn trauma was en hoeveel invloed dat had op mijn leven en relatie. En hoe ik er nu anders mee kan omgaan. De therapie was vaak heftig, maar Roanne wist me met haar aandacht, rut en betrokkenheid veiligheid te bieden. Ik zit weer goed in mijn vel en in mijn relatie. Voel me sterker, heb meer vertrouwen en ben minder angstig.

- Anoniem

"De beste die ik ooit gehad heb! Roanne geeft je het gevoel dat je niet 1 in de rij bent en past tijdens de sessies haar behandeling aan. Het leek eerder alsof ik met een hele goede vriendin op de bank zat; kon echt mezelf zijn. Hierdoor zal ik haar altijd als 1ste adviseren!"

- Anoniem

"Roanne creëert een open en veilige omgeving om de zaken ter discussie te leggen. Daarnaast geeft ze concrete en gerichte handvatten mee verder te gaan. Elke sessie van de behandeling heeft een duidelijk doel gehad en daarmee groeide ik na elke sessie."

- Anoniem

Roanne is een heel open persoon en erg rustig. Als je iets niet wilt vertellen hoeft het ook niet en dat is iets wat ik als prettig ervaar. Roanne voelt snel aan als een moederlijk gevoel en daardoor bouw je een goede maar professionele band op.

- Anoniem

Kan oprechte verbinding maken, luistert goed en leest tussen regels door. Ik heb echt vooruitgang geboekt. Ik sta meer in contact met mezelf, durf mezelf te zijn en luister naar mijn eigen lijf waardoor ik meer rust ervaar. Daarnaast kan ik ook beter voor mezelf opkomen.

- Anoniem

Ik sta veel zelfverzekerder in het leven en kan veel meer incasseren en accepteren. Het leven is niet altijd perfect, maar dat is oké!

- Anoniem

Ik heb meer rust in mijn hoofd, dingen een plek kunnen geven.

- Anoniem

Ze heeft een andere visie op zaken aangebracht en ze was flexibel in diverse situaties.

- Anoniem

Ik kan weer meer genieten van de kleine dingen in het leven. Ik voel me beter in mijn vel. Ik kan soms voor mezelf kiezen en die dan dingen die ik mezelf gun. Ben soms minder streng voor mezelf.

- Anoniem

Super doortastend en heel betrokken.

- Anoniem

Prettig persoon, snel vertrouwen mee.

- Anoniem

Roanne heeft me heel goed geholpen om mezelf en mijn gevoelens beter te begrijpen. Ik kan alles nu een plekje geven en begrijp beter waar bepaalde gevoelens vandaan komen. Ik voelde me altijd erg op mijn gemak bij haar en ze wist altijd goed tot de kern te komen.

- Celine

Het was voor mij een drempel om naar een psycholoog te gaan. Roanne heeft me hier doorheen geholpen. Fijne gesprekken, haar werkwijze vond ik prettig, vertrouwd gevoel. Ik kan nu dingen loslaten en het een plekje gaan geven en dat brengt de rust terug in mijn hoofd. Dank je wel Roanne

- Saskia

Ik vond het erg moeilijk om een psycholoog te kiezen, laat staan om naar een psycholoog te gaan. Totdat ik Roanne zag en gelijk wist, ja deze gaat mij verder helpen en mij begrijpen. Iemand waarmee ik erg goed kan praten en mezelf mag en kan zijn. Daarbij heeft ze ook het beste met mij voor gehad. Waar ik haar heel dankbaar voor ben. Ze heeft mij door een hele moeilijk periode geholpen maar uiteindelijk hebben we het af moeten sluiten want ik bleek intensievere zorg nodig te hebben. Dat vind ik erg jammer, ik zou Roanne bij ieder ander aanraden. Heb hele fijne en duidelijke gesprekken gehad.

- Robin

Ik heb al héél wat psychologen en psychotherapeuten gezien in mijn leven, maar niemand wist zo goed de verbinding te maken als Roanne. Vanuit verbinding heeft ze me weer laten voelen en in mijn kracht gezet. Oprecht luisteren, meeleven, inzicht geven en vriendelijk confronteren waar nodig. Zonder trucjes. Uit het hoofd, naar het hart. Ik raad Roanne bij iedereen aan.

- N.

Hele fijne gesprekken gehad. Zeer vertrouwd, goed geholpen. Kom hier zeker terug.

- Lian

Roanne heeft me erg geholpen om mijn eigen handelen beter te begrijpen. Sommige sessies waren heftig/confronterend, maar snel daarna voelde ik wel direct een positief verschil. Roanne kan zich erg goed verplaatsen in gevoelens en stelt de juiste vragen om tot de kern door te dringen. Ze hanteert een andere (en voor mij betere) aanpak dan vorige boekhandelaren. Afwisseling in technieken en oefeningen is ook erg prettig, hierdoor leerde ik geen trucje!

- Jol

Ik heb het geluk gehad dat Roanne in mijn gezin is gekomen. Ze is enthousiast en zet zich volledig voor ons in. Ze steunt ons in slechte tijden maar gelukkig ook in boeiende tijden. Ze heeft veel inlevingsvermogen en daardoor voel ik me gehoord en begrepen. Ze is ook eerlijk wat soms pijnlijk is maar daar leer je van. Ze is een goede therapeute maar ook een mooi mens met een hart op de goede plaats.

- Anoniem

Samen met mijn vriend ben ik een jaar relatietherapie gehad bij Roanne. Ondanks hoge spanning voor de gesprekken wist Roanne ons in alle rust mee te nemen in een proces, waarbij we dichter bij onszelf zijn gekomen en dus ook dichter bij elkaar. Roanne heeft in een jaar tijd ons flink in beweging gekregen om ons leven te veranderen, hier zijn wij haar erg dankbaar voor

- Anke
Roanne Helwig

 • Beoordeling: 4.8 uit 5
  Op basis van 25 ervaringen

 • Mijn locatie

  Aalsterweg 89B
  5615CB Eindhoven

  Past Roanne Helwig bij mij?

  1. Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
  2. We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
  3. Je kan vaak dezelfde week al terecht
  Plan jouw gratis adviesgesprek
  Roanne Helwig
  Roanne Helwig

  Eindhoven

  Online therapie
  Geen wachtlijst

  Relatietherapie Eindhoven

  Als een relatie niet lekker loopt, zijn er twee mensen heel erg alleen. Dit terwijl jullie eerst heel gelukkig samen waren. Ergens willen jullie beiden weer terug naar deze tijd: toen jullie nog liefdevol met elkaar omgingen en alle problemen samen aankonden. Terug naar het begin kan niet meer. En dat hoeft ook niet. We bekijken samen hoe jullie in deze nieuwe fase weer opnieuw voor elkaar kunnen kiezen en de liefde kunnen herontdekken.

  Cliënten beschrijven mij als:

  Positief

  Open

  Toegankelijk

  Samen aan de slag

  Relatietherapie Eindhoven

  Bij relatietherapie gaat het vooral om communicatie en de emotionele verbinding. Tijdens relatietherapie kom je er vaak achter dat er verborgen wensen of behoeften zijn die niet naar elkaar worden uitgesproken.

  De kans is groot dat jullie niet meer goed met elkaar praten over problemen in jullie relatie. Jullie praten niet meer over wat jullie dwars zit. En daarnaast kan het dat jullie je relatie onvoldoende voeden. Ik vind het belangrijk om aan de ene kant te onderzoeken waar het misgaat, en aan de andere kant ook te kijken hoe geluk, liefde en plezier weer een plek in jullie relatie mag krijgen.

  Jullie werken samen

  De onderwerpen die thuis niet besproken worden, wil ik juist bespreken. Deze gesprekken worden bij mij in de praktijk misschien wat makkelijker verteld omdat er een derde partij is die een veilige omgeving creëert waarin alles er mag zijn. De verandering moet hierbij wel vanuit jullie komen. Natuurlijk met ondersteuning vanuit mij.

  Contact

  Heb je nog vragen over relatietherapie? Bel dan naar 085 – 4014 720. Ik leer jullie graag kennen!

  Mijn behandelvormen:

  Relatietherapie


  Meer over mij als psycholoog


  Bekijk mijn psychologen profiel

  Aangesloten bij:

  Kosten relatietherapie

  De kosten voor relatietherapie zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie van 45 minuten betaal je 135 euro en voor een lange afspraak van 75 minuten betaal je 202,50 euro. Je betaalt per afspraak.

  Vergoeding

  Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

  Klikgarantie

  Wij weten dat een goede klik ontzettend belangrijk is voor een succesvolle behandeling. Daarom werken we bij Psyned met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou niet? Dan gaan we samen op zoek naar een beter passende therapeut en betalen wij het eerste gesprek.

  Afspraak annuleren

  Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

  Wie zijn wij?

  Psyned bestaat al sinds 2009 en heeft vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan. Wij vinden dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Samen met psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maken wij ons hier elke dag hard voor en helpen we je mentaal sterker te worden én te blijven.

  Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder over ons.

  Afspraak maken?

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hiernaast het contactformulier in.

  Aalsterweg 89B
  5615CB Eindhoven

  Contact met Roanne Helwig


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.