Onze relatietherapeuten in Eindhoven

Op zoek naar relatietherapeut in Eindhoven? In Eindhoven hebben we 1 relatietherapeuten die jullie graag helpen. Weten wie het beste bij jullie hulpvraag past? Wij adviseren je graag persoonlijk!

Relatietherapie Eindhoven

Soms kom je er samen even niet meer uit. Dan is het fijn om samen met een relatietherapeut aan de slag te gaan. En daar is niks geks aan. Er zijn veel stellen die juist door in relatietherapie te gaan, de verbinding weer met elkaar terugvinden. Bijvoorbeeld bij problemen met seks, jaloezie of misschien was er sprake van overspel.

In Eindhoven hebben we twee relatietherapeuten die jullie weer verder op weg kan helpen. Relatieproblemen, in welke vorm dan ook, hoeven namelijk niet het einde van jullie relatie te betekenen. Er is vaak nog ontzettend veel wat jullie samen kunnen doen. Op verschillende plekken in Eindhoven kun je bij een relatietherapeut terecht. In Woensel-Noord en op de Aalsterweg in Eindhoven. Liever relatietherapie vanuit jullie vertrouwde omgeving? Dan is online therapie ook mogelijk.

EFT Relatietherapie Eindhoven

Elke stel is anders en dat vraagt ook om een andere aanpak in de relatietherapie. In Eindhoven werken onze relatietherapeuten met verschillende vormen van relatietherapie. Ook met de vrij bekend vorm EFT Relatietherapie. Dit is een bewezen effectieve vorm van relatietherapie en staat voor Emotionally Focused Therapy. Deze vorm richt zich vooral op het terugbrengen van de verbondenheid in jullie relatie.

Neem contact op

Hebben jullie geen idee welke vorm van relatietherapie of relatietherapeut in Eindhoven aansluit bij jullie als stel en jullie relatieproblemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een gratis adviesgesprek van ongeveer 15 minuten helpen we jullie daar graag bij. Bel meteen naar 085-4014720 of plan het gesprek hier in op een moment dat jullie uitkomt.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek