Skip to content
Psyned

Onze relatietherapeuten in Eindhoven

Relatietherapeut nodig in de omgeving van Eindhoven?

Maak nu kennis met onze psychologen of therapeuten in de omgeving van Eindhoven. Goed om te weten: met 264 psychologen en therapeuten door heel Nederland hebben we altijd een hulpverlener die bij je past, ook in de omgeving van Eindhoven.

Bekijk onze relatietherapeuten of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies.

Vind een relatietherapeut in Eindhoven die bij jou past

Ook online
Roanne
Helwig

Aalsterweg 89B

5615CB Eindhoven

Talen:

nederlands
4.85 km
Annemarie
Vaarkamp

Nieuwstraat 54

5691 AD Son en Breugel

Talen:

engelsnederlands
6.14 km
Jasmin
Vogeley

De Ronde 15

5683CZ Best

Talen:

duitsengelsnederlands
7.08 km
Mireille
Kersten

Sint-Oedenrodeseweg 11

5681PH Best

Talen:

engelsnederlands
9.52 km
Kim
Gijsbers

Aalsterweg 89B

5615 CB Eindhoven

Talen:

engelsnederlands
34.73 km
Marielle
Koek

Bosscheweg 40

5056KC Berkel-Enschot

Talen:

engelsnederlands
34.85 km
Josie
van Dijk

St Josephstraat 14

5211NJ Den Bosch

Talen:

engelsnederlands
34.85 km
Jan
Aukes

Willemsplein 2

5211AK Den Bosch

Talen:

duitsengelsnederlands

Relatietherapie Eindhoven

Soms kom je er samen even niet meer uit. Dan is het fijn om samen met een relatietherapeut aan de slag te gaan. En daar is niks geks aan. Er zijn veel stellen die juist door in relatietherapie te gaan, de verbinding weer met elkaar terugvinden. Bijvoorbeeld bij problemen met seks, jaloezie of misschien was er sprake van overspel. In Eindhoven hebben we twee relatietherapeuten die jullie weer verder op weg kan helpen. Relatieproblemen, in welke vorm dan ook, hoeven namelijk niet het einde van jullie relatie te betekenen. Er is vaak nog ontzettend veel wat jullie samen kunnen doen. Op verschillende plekken in Eindhoven kun je bij een relatietherapeut terecht. In Woensel-Noord en op de Aalsterweg in Eindhoven. Liever relatietherapie vanuit jullie vertrouwde omgeving? Dan is online therapie ook mogelijk.

EFT Relatietherapie Eindhoven

Elke stel is anders en dat vraagt ook om een andere aanpak in de relatietherapie. In Eindhoven werken onze relatietherapeuten met verschillende vormen van relatietherapie. Ook met de vrij bekend vorm EFT Relatietherapie. Dit is een bewezen effectieve vorm van relatietherapie en staat voor Emotionally Focused Therapy. Deze vorm richt zich vooral op het terugbrengen van de verbondenheid in jullie relatie.

Neem contact op

Hebben jullie geen idee welke vorm van relatietherapie of relatietherapeut in Eindhoven aansluit bij jullie als stel en jullie relatieproblemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een gratis adviesgesprek van ongeveer 15 minuten helpen we jullie daar graag bij. Bel meteen naar 085-4014720 of plan het gesprek hier in op een moment dat jullie uitkomt.
Werkwijze van Psyned

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned