Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Annemarie Vaarkamp

Relatietherapeut in Son en Breugel

Ik geloof erin dat relaties een bron van vreugde en groei kunnen zijn, maar ze kunnen ook uitdagingen met zich meebrengen. Of het nu gaat om communicatieproblemen, conflicten, gebrek aan verbinding, vertrouwenskwesties of andere obstakels die je relatie belemmeren, ik sta klaar om te helpen. Samen kunnen we werken aan het herstellen en versterken van jullie band, zodat jullie weer de vreugde en voldoening kunnen ervaren die jullie ooit hadden.

Ik spreek deze talen:

Engels Flagge
Nederlands Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Analytisch

Empathisch

Vriendelijk

Onbevooroordeeld

Klantgericht

Profielfoto Annemarie Vaarkamp

Liefdevol met jezelf omgaan is onwijs belangrijk. Het maakt namelijk weinig verschil of een ander jou kritiek geeft, of jijzelf. Zelfliefde maakt gelukkig, veerkrachtig en succesvol

Relatietherapie bij Psyned

In mijn relatietherapie bied ik begeleiding die jullie direct kunnen toepassen in jullie dagelijks leven. Het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin jullie je op je gemak voelen, is voor mij van het grootste belang. Jullie moeten vrijuit kunnen praten over de zaken die er echt toe doen, zodat we de kern van jullie relatieproblemen kunnen begrijpen. Ik luister zonder oordeel, en ik probeer me in te leven in jullie perspectieven terwijl ik tegelijkertijd voldoende afstand bewaar om het geheel te overzien. Hoe kunnen jullie je allebei prettiger voelen in de relatie, en hoe kan ik jullie daarbij helpen? Samen gaan we deze puzzel oplossen en werken we aan duurzame oplossingen.

Voorbeelden van relatieproblemen die we kunnen aanpakken, zijn onder andere:

 • Communicatieproblemen: het verbeteren van jullie vermogen om effectief met elkaar te communiceren en misverstanden te voorkomen.
 • Conflicthantering: het leren omgaan met conflicten op een constructieve en respectvolle manier, zodat ze niet escaleren.
 • Herstel van vertrouwen: het aanpakken van vertrouwenskwesties en het herstellen van de emotionele band tussen jullie.
 • Intimiteit en verbinding: het verkennen en verdiepen van de emotionele en fysieke intimiteit binnen jullie relatie.
 • Samengestelde gezinnen: het navigeren door de uitdagingen die kunnen ontstaan bij het samenvoegen van twee gezinnen.

Buiten de traditionele therapiesessies bied ik ook de mogelijkheid om wandelingen te maken of de natuur in te gaan. Dit kan een verfrissende en stimulerende omgeving bieden om gesprekken te voeren en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Mijn ultieme doel als relatietherapeut is dat jullie uiteindelijk de nodige tools en inzichten verwerven om zelfstandig verder te gaan. Het is mijn wens dat jullie na verloop van tijd mijn begeleiding niet meer nodig hebben. Samen werken we eraan om jullie relatie sterker en veerkrachtiger te maken, zodat jullie een gelukkig en vervullend leven kunnen leiden, zowel individueel als samen.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NFG

NIP

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 135 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

Nieuwstraat 54
5691 AD Son en Breugel

Past Annemarie bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: