Psycholoog in Zoetermeer

Online therapie

Op dit moment hebben we geen psycholoog of therapeut op locatie in Zoetermeer. Wel kunnen we je helpen met online sessies. Online/video sessies zijn een heel goed alternatief en zijn stiekem niet heel anders dan 'normale' sessies. Groot voordeel: je kan met de psycholoog aan de slag die écht bij je past en bent daarbij niet gebonden aan locatie.

Vragen over online therapie? Schroom niet en bel met ons sectariaat op 085-4014720, zij beantwoorden graag je vragen.

Online psychologen:

Op zoek naar een psycholoog in Zoetermeer?

Op dit moment hebben we geen psycholoog meer in Zoetermeer. Wel kunnen we je helpen op een andere manier:

Bij Psyned zijn diverse psychologen aangesloten in de buurt van Zoetermeer zoals in Leiden of Voorburg. Het is natuurlijk ook mogelijk om online therapie te volgen bij een van onze psychologen. Dus als je een psycholoog zoekt in de omgeving van Leidschendam en Stompwijk kan je dus ook bij ons terecht via online therapie.

Als je niet weet welke behandeling of therapie het beste past bij jouw hulpvraag, bel ons dan. Onze telefonisten zijn deskundig en zelf ook psycholoog, zodat ze jou kunnen helpen met het vinden van een psycholoog die gespecialiseerd is in jouw klacht. Zo krijg je een passend advies en ben jij snel en goed geholpen.

Behandeling bij Psycholoog Zoetermeer

Bij onze psychologen kun je terecht voor veel verschillende klachten en behandelingen zoals relatieproblemen, een burn-out, depressie en trauma verwerking. We spreken over een trauma als iemand dagelijkst last heeft van psychische problemen die zijn ontstaan door een nare ervaring. Bijvoorbeeld een ongeluk,  pesterijen of aanranding.

Als je een trauma wilt verwerken dan kun je het beter niet wegstoppen. Het blijft anders hangen in het onbewuste en kan opeens weer aan de oppervlakte komen. De behandeling begint meestal heftig, maar zal na meerdere sessies zal het trauma zijn kracht verliezen en ga je je beter voelen.

Zelf een psycholoog in Zoetermeer?

Op dit moment zijn we opzoek naar een psycholoog in de omgeving van Zoetermeer. Interesse om je aan te sluiten bij Psyned, mail dan naar [email protected]

Meer weten over onze werkwijze neem dan een kijk je op onze zorgaanbieders pagina.

Meer over Psyned
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog