Psycholoog in Zoetermeer

Op zoek naar hulp in Zoetermeer? In Zoetermeer hebben we 2 psychologen en een therapeut die je graag helpen, met ieder zijn specialiteiten

Cliënten geven onze behandelaars in Zoetermeer 4.9 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Op zoek naar hulp in Zoetermeer? In Zoetermeer hebben we 2 psychologen en een therapeut die je graag helpen, met ieder zijn specialiteiten Weten wie het beste bij jouw hulpvraag past? Wij adviseren je graag persoonlijk!

Melissa

Psyned verwijsteam
085-4014720
Onze behandelaars in Zoetermeer krijgen gemiddeld 4.9 uit 5 sterren.
Op basis van in totaal 10 cliëntervaringen
Naar onze behandelaars

Goed om te weten!
   Ook online therapie is mogelijk

Behandelaars in Zoetermeer

Onze behandelaars in Zoetermeer krijgen gemiddeld 4.9 uit 5 sterren.
Op basis van in totaal 10 cliëntervaringen
Naar onze behandelaars

Goed om te weten!
   Ook online therapie is mogelijk


Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Zoetermeer

"Beste Toos,
Al 24 sessies waren we bij een andere relatietherapeut, en we kwamen maar niet verder. In paniek hebben we jou opgebeld voor een relatiecrisisgesprek en wat bleek? In sessie 1 had jij in de gaten hoe ons probleem in elkaar zat, je vertelde over onveilige hechting en de behoefte om aangeraakt te worden. Met twee kleine filmpjes, die je liet zien over de EFT-gedachte, sloeg je de spijker bij ons op de kop. We zijn van de week pas bij ons vierde gesprek, maar er is al zoveel veranderd. We zijn er nog niet…., maar we kunnen ons geluk niet op. We hebben heel veel vertrouwen in onze gezamenlijke toekomst."

- Anoniem
over Toos de Groot

Op zoek naar een psycholoog in Zoetermeer?

Op dit moment hebben we geen psycholoog meer in Zoetermeer. Wel kunnen we je helpen op een andere manier:

Bij Psyned zijn diverse psychologen aangesloten in de buurt van Zoetermeer zoals in Leiden of Voorburg. Het is natuurlijk ook mogelijk om online therapie te volgen bij een van onze psychologen. Dus als je een psycholoog zoekt in de omgeving van Leidschendam en Stompwijk kan je dus ook bij ons terecht via online therapie.

Als je niet weet welke behandeling of therapie het beste past bij jouw hulpvraag, bel ons dan. Onze telefonisten zijn deskundig en zelf ook psycholoog, zodat ze jou kunnen helpen met het vinden van een psycholoog die gespecialiseerd is in jouw klacht. Zo krijg je een passend advies en ben jij snel en goed geholpen.

Behandeling bij Psycholoog Zoetermeer

Bij onze psychologen kun je terecht voor veel verschillende klachten en behandelingen zoals relatieproblemen, een burn-out, depressie en trauma verwerking. We spreken over een trauma als iemand dagelijkst last heeft van psychische problemen die zijn ontstaan door een nare ervaring. Bijvoorbeeld een ongeluk,  pesterijen of aanranding.

Als je een trauma wilt verwerken dan kun je het beter niet wegstoppen. Het blijft anders hangen in het onbewuste en kan opeens weer aan de oppervlakte komen. De behandeling begint meestal heftig, maar zal na meerdere sessies zal het trauma zijn kracht verliezen en ga je je beter voelen.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog