Irmgard Adriaans

Psycholoog Den Haag

Ik ben Irmgard Adriaans, en toen ik nog klein was, was het me al heel duidelijk: ik ben op mijn plek als ik iemand kan helpen. Het geldt voor mij net zo goed als voor mijn cliënten: als je het ervaren hebt, snap je het pas echt en kun je het diep bij jezelf plaats geven. Ik heb mijn stijl, mijn inzicht, mijn manier van helpen bij Psycholoog Den Haag.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Let op, ik heb een tijdelijke intakestop je kan wel terecht bij mijn collega’s

Psycholoog Den Haag

Let op, ik heb een tijdelijke intakestop je kan wel terecht bij mijn collega’s

Ik werk inzichtgevend. In de therapie in Den Haag staan verandering en/of acceptatie centraal. We beginnen te onderzoeken hoe je denkt, hoe je met je gevoel omgaat en of je daarin misschien valkuilen voor jezelf hebt gemaakt. Gaandeweg leer je omgaan met bepaalde emoties en we besteden aandacht aan eventuele lichamelijke klachten.

Het gaat om jou

Het eerste gesprek duurt anderhalf uur. Die tijd hebben we nodig om een aantal zaken goed te bespreken. Om te beginnen krijg je de ruimte je verhaal te doen. We vragen waarschijnlijk op punten of je iets toe wilt lichten, of dat je ons ergens meer over wilt vertellen. Dat hoeft niet perse over je klacht te gaan, we willen je ook als persoon leren kennen.

Psycholoog Den Haag geeft je inzicht en perspectief

Hoe de behandeling er precies uit gaat zien verschilt enorm per klacht en persoon. Maar, er is wel een vaste benadering van de functie van onze sessies en de rest van het werk. Want het gebeurt niet tijdens de behandeling – jouw groei, de verandering – maar in de tijd ertussen. De behandelingen zijn ankerpunten waarop ik reflecteer en vooruit kijk. Ik geef je inzicht en perspectief. Je merkt dat die sessies van jou zijn. Dat jij kunt bepalen welke zaken belangrijk zijn.

Bekijk mijn website: Psycholoog Den Haag voor meer informatie.

Tarief en duur

Een afspraak duurt 45 minuten en kost € 95,-. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115,- en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150,-. Afspraken buiten reguliere kantoortijden (na 17:00 en in het weekend) bedragen € 20,- extra.

Contact Psycholoog Den Haag

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Irmgard Adriaans. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Den Haag – Over Irmgard Adriaans

Mensen helpen. Toen ik nog klein was, was het me al heel duidelijk: ik ben op mijn plek als ik iemand kan helpen. Tijdens mijn middelbare school bedacht ik mij dat dat helpen vast en zeker juridische ondersteuning moest zijn. Dus: ik wilde advocaat worden. Toen ik er achter kwam wat de studie rechten inhield kwam ik daar volkomen van terug. Inmiddels begon iets anders mij te boeien: mijn innerlijk leven. Waarom doe ik wat ik doe? Waarom vind ik het één heel belangrijk en iets anders helemaal niet? Die twee opgeteld leidden tot de keuze voor de studie psychologie.

Eigen praktijk

Ik heb mijn stijl, mijn inzicht, mijn manier van helpen gevonden en verdiept in de praktijk. In de behandeling streef ik ook naar die ervaring. Door niet om de hete brei heen te draaien komen we snel tot de kern en weet en voel je wat het voor jou betekent.

Jij gaat het doen

Belangrijk voor jou om te weten is, dat ik het roer niet van je overneem, noch voor je ga bedenken wat jij zou moeten doen. Dat is allemaal aan jou. Ik sta onvoorwaardelijk naast je, en help je dichter bij jezelf te komen. Zodat je weer weet wat je kunt, wat je wilt, waar je voor staat en je vanuit die hervonden verbinding weet jij wat je wilt doen en de kracht hebt dat ook te gaan doen.

Contact Psycholoog Den Haag

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Irmgard Adriaans. Ik leer je graag kennen!

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Rouw en verliesverwerking
 • Trauma

Behandelvormen

 • EMDR
 • Mindfulness
 • Relatietherapie
 • Stressmanagement

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Therapie bij Irmgard heb ik als heel inzichtgevend ervaren. Op een hele warme manier heeft zij mij een spiegel voorgehouden, ik heb me ongelofelijk gesteund gevoeld"

 

- Sofia

Contact

Praktijkadres

Valeriusstraat 75

2517HN Den Haag


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Irmgard Adriaans
Irmgard Adriaans
Psycholoog in Den Haag
 • Beoordeling: 4.5 uit 5
  Op basis van 3 ervaringen
 • Buiten kantoortijden
 • Relatietherapie
Bel: 085-4014720