Psycholoog in Den Haag

Op zoek naar een psycholoog in Den Haag? In Den Haag hebben we 6 psychologen die je graag helpen.

Naar onze behandelaars

Je kunt bij onze psychologen terecht in een aantal wijken rond het centrum:

  • Duinoord
  • Zuiderpark
  • Regentessekwartier
  • Willemspark

Onze psychologen in Den Haag zijn gemakkelijk met de tram te bereiken. De tram stopt bij alle behandelaren bijna voor de deur.

Onze psychologen kunnen je met verschillende klachten helpen. Te denken valt aan: burn-out, depressie, PTSS of HSP. Mocht jouw klacht hier niet tussen staan, dan betekent dit niet dat er geen psycholoog is die jouw klacht kan behandelen. Je kunt altijd contact opnemen met ons verwijsteam voor persoonlijk advies.

Wij begrijpen dat het voor jou belangrijk is dat je zo snel mogelijk met jouw klachten geholpen wordt door een psycholoog die bij jou past. Je kunt daarom bij onze psychologen op korte termijn terecht. Daarnaast hebben zij allemaal hun eigen specialisaties. Hierdoor wordt jij geholpen door een psycholoog die jouw klachten begrijpt.

Onze psychologen werken onder andere met mindfulness en EMDR, maar de behandeling wordt altijd aangepast aan jouw wensen en behoeftes. Dit vergroot de kans dat de behandeling slaagt en jij je snel weer beter voelt. Bel met ons verwijsteam en maak direct een afspraak met een psycholoog bij jou in de buurt.

Zoek je relatietherapie in Den Haag? Kijk hier voor onze relatietherapeuten.

Cliënten geven onze psychologen in Den Haag 4.8 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Onze behandelaars in Den Haag krijgen gemiddeld 4.8 uit 5 sterren.
Op basis van in totaal 35 cliëntervaringen
Naar onze behandelaars

Goed om te weten!
   Snel terecht
   Therapie in het Engels is bij 5 behandelaars mogelijk
   Hulp bij een burn-out
   Geen verwijsbrief nodig
   Psychologen in de buurt van Scheveningen


Psychologen in Den Haag

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Den Haag

Ik ben erg blij dat ik bij Anushka terecht ben gekomen, want ze heeft me dingen geleerd die ik dagelijks meeneem en me echt helpen. Ze is echt ontzettend goed in het waarnemen van mensen dus weet ze soms al hoe je je voelt voordat je het zegt. Bovendien was er een ontspannen sfeer en had ze ook humor, dus ik vond het nooit vervelend om te gaan.

- Anoniem
over Anushka Wardenaar
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog