Onze behandelaars in Den Haag krijgen gemiddeld een 4.9 uit 5 sterren op basis van 74 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Den Haag? In Den Haag hebben we 11 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Bij Psyned werken we zonder wachtlijst. Je hoeft daarom ook niet langs de huisarts voor een verwijsbrief. De kans is daarom ook groot dat jouw zorgverzekering de kosten van de psycholoog niet vergoed. Check dit bij je verzekeraar.

Ja, bij Psyned kun je op de korte termijn terecht bij een psycholoog. We werken niet met een wachtlijst. We geloven er namelijk in dat als je snel en passende hulp bent, je er ook snel weer bovenop bent.

Psycholoog Den Haag

Woon je in Den Haag en wil je hulp van een psycholoog bij jou in de buurt? Dan kun je bij snel terecht bij een van onze 12 psychologen. In de verschillende wijken rondom het centrum hebben wij psychologen zitten. Denk aan Duinoord, Zuiderpark, Regentessekwartier en Willemspark. De praktijken van onze psychologen zijn allemaal gemakkelijk het OV te bereiken. Er stopt bij bijna alle psychologen wel een tram voor de deur.

Doordat we een ruim aanbod aan ervaren psychologen In Den Haag hebben, kun je er snel terecht met verschillende psychische klachten. Denk aan een burn-out of burn-out klachten, een depressie, HSP of als je op zoek bent naar meer zingeving in je leven. Als jouw klacht hier niet tussen staat of je zit niet lekker in je vel en hebt geen idee wat het kan zijn, betekent het niet dat een psycholoog in Den Haag je niet verder kan helpen. Je kunt hiervoor altijd gratis contact opnemen met ons verwijsteam. Zij geven je vrijblijvend een persoonlijk advies.

EMDR Den Haag

Onze psychologen in Den Haag werken met verschillende behandelvormen. Een veelgevraagde behandelvorm in Den Haag is EMDR. EMDR, Eye Movement Desensitization and Reprocessing, is een bewezen effectieve behandeling. Veel mensen denken dat EMDR enkel inzetbaar is voor traumaverwerking of PTSS, maar ook voor andere klachten is deze behandelvorm heel goed in te zetten. Denk aan een negatief zelfbeeld, angstklachten, depressie, verslaving of zelfs bij een burn-out.

In Den Haag hebben we vier psychologen die jouw psychische klachten kunnen behandelen met EMDR. Zo kun je op de Saturnusstraat in Den Haag terecht bij Nella Weijling. Aan de andere kant van Den Haag, op De Savornin Lohmanlaan, kun je terecht bij onze psycholoog Ophira Toff. En tot slot kun je in Den Haag voor EMDR ook terecht bij Mechteld van der Meer. Haar praktijk zit op de Koningin Emmakade.

Woon je in Leidschendam en wil je aan de slag met EMDR? Dan kun je terecht bij onze psycholoog Nicole Flinterman.

Zoek je relatietherapie in Den Haag? Kijk hier voor onze relatietherapeuten.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek