Psycholoog in Den Haag

Op zoek naar een psycholoog in Den Haag? In Den Haag hebben we 7 psychologen die je graag helpen.

Onze psychologen in Den Haag zitten verspreid over een aantal wijken rond het centrum: het Stadhoudersplantsoen, het Sweelinckplein, het Zeeheldenkwartier, het Willemspark en bij het Koningsplein. Ook tussen de stad en Rijswijk in zit een psychologe bij het Zuiderpark. Een goede optie om op je afspraak te komen is met de tram, deze stopt bij alle behandelaren zo goed als voor de deur.

Misschien herken je jezelf in de klachten van angst, stress, burn-out of een laag zelfbeeld wanneer je er over leest op onze website of wanneer je spreekt met mensen in je omgeving. Het is dan fijn om op korte termijn op gesprek te kunnen met een behandelaar die jou aanspreekt, om te beginnen met jouw ontwikkeling. Ook voor vragen over genderdysforie en LGBTQIA kan je goed terecht bij onze psychologen.

Cliënten geven onze psychologen in Den Haag 4.8 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Onze behandelaars in Den Haag krijgen gemiddeld 4.8 uit 5 sterren.
Op basis van in totaal 35 cliëntervaringen

Goed om te weten!
   In gesprek met een sportpsycholoog
   Ook therapie in het Engels, Duits en Deens
   Wandelend gecoacht worden
   Geen verwijsbrief nodig
  


Psychologen in Den Haag

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Den Haag

Ik ben erg blij dat ik bij Anushka terecht ben gekomen, want ze heeft me dingen geleerd die ik dagelijks meeneem en me echt helpen. Ze is echt ontzettend goed in het waarnemen van mensen dus weet ze soms al hoe je je voelt voordat je het zegt. Bovendien was er een ontspannen sfeer en had ze ook humor, dus ik vond het nooit vervelend om te gaan.

- Anoniem
over Anushka Wardenaar
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog