Psycholoog in Houten

Op zoek naar een psycholoog in Houten? Onze psycholoog Petra van der Graaf-Ritskes helpt je graag.

Cliënten geven Petra van der Graaf-Ritskes 4.6 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Petra van der Graaf-Ritskes kan je onder andere goed helpen bij: Depressie, Dwangklachten, Faalangst, Werkgerelateerde problematiek, PTSS, Negatief zelfbeeld, Trauma, Zingevingsvragen, Angst, Hechtingsproblematiek, Rouw en verliesverwerking, Relatieproblemen (indiv.), Burnout.

Goed om te weten!
   Therapie is ook mogelijk via videobellen


Psycholoog in Houten

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Houten

Petra is een zeer prettig persoon. Ze neemt je klachten serieus en je kunt alles met haar bespreken, niets is raar. Ze maakt je in relatief korte tijd bewust van heel veel dingen. Hoe komt een gevoel tot stand en hoe reageer je hier vervolgens zelf op. Als je jezelf bewust wordt van een aantal dingen, kun je ze ook anders gaan bekijken, waardoor je jezelf automatisch beter voelt. Hoe laat je gevoelens los. Ook hier heeft ze me heel goed in begeleid, en een methode aangeleerd hoe je dat moet doen, en het werkt! Ik voel veel meer rust en bekijk dingen op een andere manier en sta open voor nieuwe dingen.
Ik ben haar enorm dankbaar!

- Anoniem
over Petra van der Graaf-Ritskes
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog