Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Oss? Onze psycholoog Aerjen Tamminga helpt je graag.

Psycholoog Oss

Ook in Oss en in de omgeving van Oss zitten onze psychologen die je met allerlei psychische klachten snel weer op weg kunnen helpen. Denk aan klachten als een burn-out of burn-outklachten, negatief zelfbeeld, relatieproblemen, slaapproblemen, trauma of stress. Maar met nog veel meer psychische klachten kun je in Oss terecht bij een psycholoog. Ook werken onze psychologen in Oss en omgeving met verschillende bewezen effectieve behandelvormen. Bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, ACT, stressmanagement en EMDR. Wil je liever online therapie vanuit je eigen huis in Oss? Dat kan ook. Je hebt de keuze uit ruim 100 van onze psychologen die ook via videobellen therapie geven.

Op ongeveer 20 minuten rijden van Oss, hebben we een breed aanbod aan psychologen in Den Bosch. Ook daar kun je vanuit Oss terecht voor allerlei soorten klachten en behandelvormen.

Ben je niet op zoek naar een psycholoog in Oss, maar een relatietherapeut? Dan kun je terecht bij Aerjen Tamminga.

EMDR therapie Oss

Wil je aan de slag met een trauma, negatieve zelfbeeld, depressie, angstklachten, verslaving of andere psychische klachten? Dan zou EMDR therapie in Oss daar misschien wel bij kunnen helpen. In de dichte omgeving van Oss hebben we verschillende psychologen die jou van je klachten af kunnen helpen met EMDR. Zo kun je terecht kunnen bij onze psychologen Henneke Versteeg, Peter May, Josie van Dijk of Leo Konings. De keuze is helemaal aan jou.

We helpen je graag

Vind je het lastig om een keuze te maken voor een psycholoog in Oss? Dat snappen we. Soms heb je nog niet meteen duidelijk wat nou precies je hulpvraag is of heb je simpelweg geen idee welke psycholoog bij jou past. Daarom kun je altijd contact opnemen met ons psychologisch verwijsteam. Zij zijn er om jou te adviseren welke psycholoog in (de buurt van) Oss het beste bij jou past. Je kunt ons gratis en vrijblijvend bellen op 085-4014720, een gratis adviesgesprek inplannen of ons een berichtje sturen.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek