Psycholoog Oss

Psycholoog in Oss

Ben je op zoek naar een psycholoog in Oss? Psyned staat klaar om je te helpen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen snel de juiste zorg krijgt. In de regio Oss staat onze psycholoog Aerjen Tamminga voor je klaar. Hij biedt ondersteuning bij burn-outklachten, angstklachten en/of slaapproblemen, en je kan vaak al binnen een week een afspraak maken. Zo kan je direct aan de slag met je klachten.

Als een bezoek aan een psycholoog in Oss niet in je schema past, is online therapie misschien wel de ideale oplossing voor jou. Onze online sessies zijn flexibel in te plannen, zo kan je zelf bepalen waar en wanneer je behandeling plaatsvindt. Er zijn 185 behandelaren waarmee je kan videobellen. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn om goede hulp te vinden voor psychische problemen. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om te bespreken wat er bij jou speelt en er is genoeg ruimte om vragen te stellen. Vervolgens kijken we welke psycholoog in Oss of omgeving het beste aansluit bij jouw zorgvraag.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek