Onze behandelaars in Almere krijgen gemiddeld een 4.7 uit 5 sterren op basis van 12 cliëntervaringen

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Almere? In Almere hebben we 2 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Almere

Onze psychologen in Almere hebben geen wachtlijst, je kunt dus direct bij hen terecht voor hulp. Daarnaast zorgen wij er niet alleen voor dat jij terecht komt bij een psycholoog bij jou in de buurt, we zorgen ook dat jij passende zorg krijgt. Want het belangrijkste is dat jij direct de juiste zorg krijgt en je je snel beter voelt.

Een behandeling is maatwerk. Dit betekent dat als jij bij een van onze psychologen in behandeling gaat de sessies worden aangepast aan wat jij nodig hebt.

Cliënten geven onze psychologen in Almere 4.6 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring. 

Met welke klachten kun je bij onze psychologen in Almere terecht?

Onze psychologen in Almere behandelen een breed spectrum aan klachten. Onze psychologen bieden onder andere hulp bij angstklachten, burn-out, depressie en hechtingsproblematiek. Ook zijn onze Psychologen in Almere gespecialiseerd in relatietherapie en zingevingsvragen. Vind hier een overzicht van onze (online) relatietherapeuten in Almere.

Spelen er bij jou andere klachten? Neem dan contact op met ons verwijsteam via ons telefoonnummer: 085 – 4014 720. Zij kennen onze psychologen en weten wie het beste aansluit bij jouw klachten, wensen en behoeften. 

In welke wijken kun je terecht in Almere?

De praktijken van onze psychologen in Almere zijn gevestigd in de volgende wijken:

  • Almere Stad, psychologe Wendy Meester
  • Almere Hout, psychologe Jacqueline Stet

Als je dus in Almere Stad of Almere Hout woont, zijn onze psychologen super dicht bij jou in de buurt! Als je echter niet in deze wijken woont en wel op zoek bent naar hulp, hebben we goed nieuws voor jou. De praktijken van onze psychologen in Almere, zijn namelijk erg goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto, zal het niet al te ver weg zijn. De praktijken zitten nauw in de buurt van OV-haltes en ook is er bij beide praktijken een gratis parkeerplek aanwezig!  

Hieronder zullen we per wijk, toelichten welke psycholoog(praktijk) voor jou het dichtste bij is en dus voor jou het meest praktisch zal zijn. 

Psycholoog Almere Poort

Woon jij in Almere Poort? Dan is de praktijk van Wendy Meester voor jou het dichtste bij. In Wendy haar praktijk, zijn mensen met diverse problematiek welkom. Is er niks ernstigs maar loop je vast en heb je een duwtje in de rug nodig? Ook dan staat Wendy voor jou klaar. Wendy heeft veel ervaring in het behandelen van angstklachten (waaronder specifiek faalangst), burn-out, PTSS, chronische vermoeidheid en depressie. Maar ook kun je bij haar terecht wanneer je wilt leren om beter in je schoenen te staan bij iets waar je jouw hele leven mee om moet gaan. Denk hierbij aan autisme, ADHD, hoogsensitiviteit of dwangklachten. Zelfs laagdrempelige therapie bij bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld, is mogelijk bij Wendy. 

Wendy maakt gebruikt van positieve, oplossingsgerichte methodes. Maar ook kun je bij haar terecht voor EMDR, coaching of zingevingsvragen. Meer weten over hoe Wendy te werk gaat? Bekijk dan hier haar pagina. 

Psycholoog Almere Buiten

Als je in Almere Buiten woont, zijn beide van onze psychologen goed bereikbaar voor jou. Hierboven kun je lezen waarin Wendy gespecialiseerd is. Misschien helpt dit jou om een keuze te maken. 

Jacqueline Stet behandelt zowel diverse problematiek. Ze is vooral een expert in relatieproblematiek en werkgerelateerde klachten. Denk hierbij aan burn-out, angstklachten en depressie. Maar ook kan Jacqueline jou helpen bij een eetstoornis, hechtingsproblematiek of een negatief zelfbeeld. 

Jacqueline is gespecialiseerd in het geven van relatietherapie, scheidingsbegeleiding, zingevingsvragen en loopbaanadvisering. Maar ook maakt zij gebruik van coaching en online therapie. Wat jou misschien ook kan helpen om een keuze te maken, is het feit dat Jacqueline behandelt in het Engels en in het Spaans. Mocht dit voor jou fijn zijn, is Jacqueline de uitkomst! 

Psycholoog Almere Haven

Ook wanneer je in Almere Haven woont, kun je terecht bij beide van onze psychologen in Almere. Zowel Wendy Meester als Jacqueline Stet staan voor jou klaar. Hierboven kun je lezen in welke klachten zij gespecialiseerd zijn. Hieronder twee uitspraken van gemotiveerde mensen die jou zijn voorgegaan en de hulp van Wendy en Jacqueline ervaren hebben. 

Wendy is een hele lieve psycholoog die zichzelf in het teken zet van de patiënt. Stelt je goed op je gemak en leeft met je mee! Behandeld heel goed en neemt ook zeker de tijd voor je, zowel tijdens sessies maar ook buiten de sessies!

Na een aantal mooie sessies met Jacqueline is het kwartje bij mij gevallen. Op een respectvolle, directe en inspirerende wijze hield zij mij een spiegel voor waardoor ik mijn zelfkennis heb vergroot en daardoor dichter kwam bij mijn ware passies en drijfveren in het leven.

EMDR-therapie en online therapie in Almere

In Almere is EMDR-therapie binnen handbereik. Je kunt hiervoor terecht bij Wendy Meester in Almere Stad maar ook hebben wij veel online psychologen die EMDR geven. Neem hiervoor een kijkje op de pagina’s van Kirsten Heuvelmans en Rolanda Bonte. Ook kun je natuurlijk bij onze (online) psychologen terecht voor andere klachten en behandelvormen. Het bevorderen van persoonlijke groei en ontwikkeling, door middel van (zelf)kennis en (zelf)inzicht, zelfvertrouwen en eigenwaarde staat bij onze (online) psychologen centraal! 

Vind hier een psycholoog die online therapie aanbiedt | Psyned 

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek