Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Almere? Onze psycholoog Jacqueline Stet helpt je graag.

Psycholoog Almere

Onze psycholoog in Almere heeft geen wachtlijst, je kunt dus direct bij  terecht voor hulp. Daarnaast zorgen wij er niet alleen voor dat jij terecht komt bij een psycholoog bij jou in de buurt, we zorgen ook dat jij passende zorg krijgt. Want het belangrijkste is dat jij direct de juiste zorg krijgt en je je snel beter voelt.

Een behandeling is maatwerk. Dit betekent dat als jij bij een van onze psychologen in behandeling gaat de sessies worden aangepast aan wat jij nodig hebt.

Cliënten geven onze psychologen in Almere 4.3 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring. 

Met welke klachten kun je bij onze psychologen in Almere terecht?

Onze psycholoog in Almere behandeld een breed spectrum aan klachten. Onze psycholoog biedt onder andere hulp bij angstklachten, burn-out, depressie en hechtingsproblematiek. Ook is onze Psycholoog in Almere gespecialiseerd in relatietherapie en zingevingsvragen. Vind hier een overzicht van onze (online) relatietherapeuten in Almere.

Spelen er bij jou andere klachten? Neem dan contact op met ons verwijsteam via ons telefoonnummer: 085 – 4014 720. Zij kennen onze psychologen en weten wie het beste aansluit bij jouw klachten, wensen en behoeften. 

In welke wijken kun je terecht in Almere?

De praktijk van onze psycholoog Jacqueline Stet is gevestigd in Almere Hout.

Als je dus in Almere Stad of Almere Hout woont, zijn onze psychologen super dicht bij jou in de buurt! Als je echter niet in deze wijken woont en wel op zoek bent naar hulp, hebben we goed nieuws voor jou. De praktijken van onze psychologen in Almere, zijn namelijk erg goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto, zal het niet al te ver weg zijn. De praktijken zitten nauw in de buurt van OV-haltes en ook is er bij beide praktijken een gratis parkeerplek aanwezig!  

Hieronder zullen we per wijk, toelichten welke psycholoog(praktijk) voor jou het dichtste bij is en dus voor jou het meest praktisch zal zijn. 

Psycholoog Almere Buiten

Als je in Almere Buiten woont, is Jacqueline Stet goed bereikbaar voor jou.  

Jacqueline Stet behandelt zowel diverse problematiek. Ze is vooral een expert in relatieproblematiek en werkgerelateerde klachten. Denk hierbij aan burn-out, angstklachten en depressie. Maar ook kan Jacqueline jou helpen bij een eetstoornis, hechtingsproblematiek of een negatief zelfbeeld. 

Jacqueline is gespecialiseerd in het geven van relatietherapie, scheidingsbegeleiding, zingevingsvragen en loopbaanadvisering. Maar ook maakt zij gebruik van coaching en online therapie. Wat jou misschien ook kan helpen om een keuze te maken, is het feit dat Jacqueline behandelt in het Engels en in het Spaans. Mocht dit voor jou fijn zijn, is Jacqueline de uitkomst! 

Psycholoog Almere Haven

Ook wanneer je in Almere Haven woont, kun je terecht bij Jacqueline Stet in Almere. Ze staat graag klaar voor jou. Hierboven kun je lezen in welke klachten Jacqueline gespecialiseerd is. Hieronder twee uitspraken van gemotiveerde mensen die jou zijn voorgegaan en de vertellen hoe ze de hulp van Jacqueline ervaren hebben. 

Na een aantal mooie sessies met Jacqueline is het kwartje bij mij gevallen. Op een respectvolle, directe en inspirerende wijze hield zij mij een spiegel voor waardoor ik mijn zelfkennis heb vergroot en daardoor dichter kwam bij mijn ware passies en drijfveren in het leven.

De manier van begeleiden van Jacqueline vond ik heel bijzonder. Er was nog duidelijk wat ‘oud zeer’ dat door Jacqueline getriggerd en waar ik nu aan heb gewerkt. Dat doet mij er goed.

 

EMDR-therapie en online therapie in Almere

In Almere is EMDR-therapie online mogelijk. Wij hebben veel online psychologen die EMDR geven. Neem hiervoor een kijkje op de pagina’s van Kirsten Heuvelmans en Gerlinda Smit. Ook kun je natuurlijk bij onze (online) psychologen terecht voor andere klachten en behandelvormen. Het bevorderen van persoonlijke groei en ontwikkeling, door middel van (zelf)kennis en (zelf)inzicht, zelfvertrouwen en eigenwaarde staat bij onze (online) psychologen centraal! 

Vind hier een psycholoog die online therapie aanbiedt | Psyned 

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek