Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Lelystad? Onze psycholoog Hans Otto helpt je graag.

Psycholoog Lelystad

Het is gelukkig steeds normaler: aan de slag met je psychische klachten. En dat is heel fijn, want bij Psyned gunnen we het iedereen om mentaal fit te zijn en te genieten van je leven. Misschien geloof je het nu nog niet, maar dit kan ook voor jou. En een psycholoog kan je hierbij helpen en/of ondersteunen. Dus ben je op zoek naar een psycholoog in Lelystad? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Voor verschillende psychische klachten kun je terecht bij onze psycholoog Hans Otto in Lelystad. Hans is erin gespecialiseerd jou te behandelen bij angsten, burn-out, depressie, negatief zelfbeeld, rouw- en verliesverwerking, trauma of zingevingsvragen. Maar ook als je nog niet precies weet wat je klacht, gaat Hans samen met jou opzoek en kun je dieper met jezelf aan het werk. Zijn praktijk is gevestigd op de Nieuwe Waterweg in Lelystad. Dat is ongeveer 20 minuten met de bus vanaf station Lelystad.

Mocht onze psycholoog in Lelystad niet bij jou passen, dan hebben we ook in de buurt van Lelystad een psycholoog zitten die jou verder kan helpen. In Almere Hout zit de praktijk van psycholoog Jacqueline Stet. Vanaf station Lelystad Centrum is het ongeveer 25 minuten rijden naar haar praktijk.

Online psycholoog vanuit Lelystad

Als je in Lelystad woont en graag aan de slag wilt met een psycholoog, kan dat ook gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving in Lelystad via videobellen. Zo krijg je de juiste hulp van een passende psycholoog, maar hoef je te reizen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de effectiviteit van de therapie. Het is bewezen dat dit namelijk net zo effectief is als een behandeling op locatie. Uiteraard kun je ook afwisselen: de ene keer bij je psycholoog in Lelystad op locatie en de andere keer vanuit je eigen huis. Vind hier je online psycholoog.

Zo kunnen we je helpen

Kom je er niet uit in je zoektocht naar een psycholoog in Lelystad? Dan helpt ons psychologisch verwijsteam je heel graag. In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek bespreken jullie samen je klachten en/of hulpvraag. Op basis daarvan kan er gezocht worden naar een geschikte psycholoog voor jou. Bel via 085-4014720 of neem contact op via ons contactformulier. We zijn er voor je!

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek