Psychologen Den Haag
Maak kennis met onze behandelaar.

Psychologen in Den Haag


Psychologen in Den Haag | Vind hier een Psycholoog in Den Haag!

Je vindt bij ons een goede psycholoog in Den Haag. Wij werken samen met verschillende psychologen die een praktijk hebben in alle stadsdelen Den Haag, zoals Den Haag-Centrum, Haagse Hout, Laak en Scheveningen. Ook voor een psycholoog in de omgeving van Den Haag kun je bij ons goed terecht.

Wanneer naar Psycholoog Den Haag?

Je voelt je misschien niet lekker, al een tijdje gaat het even niet zoals je wilt. Je denkt het gaat wel over, maar het gaat niet over. Soms zijn klachten niet duidelijk en de symptomen negeer je. Toch is het goed om deze klachten eens te bespreken met een professional zoals een huisarts of psycholoog. Een psycholoog kan jou al snel vertellen wat er aan de hand is.

Een klacht kan ook heel duidelijk zijn, je hebt bijvoorbeeld iets traumatisch meegemaakt, je zit vast in een rouwproces of je bent angstig voor iets wat kan gebeuren. Dit soort klachten zijn goed te verhelpen met een psycholoog. Uit onderzoek is ook gebleken dat een klacht beter en sneller te behandelen is als je er vroeg bij bent. Neem daarom altijd even contact op met iemand die je goed advies kan geven.

Met welke klacht naar Psycholoog Den Haag?

Er zijn veel verschillende klachten die een mens kan hebben. Sommige klachten zien wij vaak in de praktijk , maar zijn niet perse algemeen. Ieder mens is uniek en reageert anders in een situatie. We hebben allemaal een ander referentiekader, dit maakt jouw hulpvraag uniek. Door onze ruime ervaring kunnen wij goed de behandeling hierop aanpassen. Neem contact op voor persoonlijk advies. We noemen een aantal soorten klachten hieronder. Staat jouw klacht of hulpvraag er niet bij? Grote kans dat wij jou wel kunnen helpen.

 • Traumaverwerking
 • Depressie en Somberheid
 • Burn-out en Stress
 • Angstklachten
 • Zingevingsvragen
 • Negatief Zelfbeeld

Behandelingen bij Psycholoog Den Haag

Voor het behandelen van een psychische klacht of hulpvraag zijn er verschillende behandelvormen mogelijk. Deze technieken kunnen ook ter ondersteuning van de behandeling worden gebruikt. Behandelvormen die mogelijk zijn bij Psycholoog Den Haag zijn:

 • Mindfulness – Bewustwording van jezelf en je omgeving
 • Coaching – Een psycholoog helpt je om jouw doelen te bereiken
 • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) | Effectieve therapie voor het behandelen van een trauma.
 • EFT (Emotionally Focused Therapy) Relatietherapie.
 • CGT (Cognitieve GedragsTherapie)| Combinatie van mentale therapie en gedragstherapie, wordt o.a. gebruikt bij angstklachten, negatief zelfbeeld, depressie.

Met relatieproblemen naar Psycholoog Den Haag

Ook voor relatieproblemen kun je naar een psycholoog. De meeste van onze psychologen in Den Haag zijn ook relatietherapeut en kunnen jullie goed helpen. Hebben jullie vaak ruzie, luisteren jullie niet meer naar elkaar, hebben jullie geen oog meer voor elkaar? Een relatietherapeut kan dan helpen om de patronen bloot te leggen en ze te doorbreken.

Hoe werkt het?

De behandeling bij Psycholoog Den Haag begint met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis, bespreken we de klacht(en) en bepalen we de doelen en wensen. In overleg met jou maakt de psycholoog een behandelplan waarin we stappen uiteen zetten. Het behandelplan bestaat uit gesprekken, oefeningen en je krijgt huiswerk mee. Dit alles maakt dat een behandeling best intensief kan zijn. De psycholoog zal je altijd helpen waar nodig.

Ook online therapie mogelijk

Voor een behandeling bij een psycholoog hoef je niet de deur uit, je kunt tegenwoordig ook online in therapie gaan. Door middel van videobellen zijn veel klachten te behandelen. Online therapie is erg flexibel en desgewenst kun je een behandeling afwisselen met een bezoek aan de psycholoog. Kijk welke psychologen er beschikbaar zijn voor online therapie.

Contact Psycholoog Utrecht

Benieuwd of je naar een psycholoog kunt gaan of heb je nog een vraag? Bel vrijblijvend met de praktijkassistenten van Psyned, zij geven je vrijblijvend persoonlijk advies. Je kunt ze bellen op werkdagen tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.30. Bel naar: 085 40 14 720. Een bericht sturen mag ook, we horen graag van je!