Categorie
Categorie

Volg onze gratis mindfulness webinars

Heb jij last van stress, onzekerheid en misschien zelfs angstige gevoelens in deze roerige tijden? De psychologen van Psyned bieden jou de komende twee weken dagelijks een moment van rust en ontspanning. Iedere dag geven wij een gratis mindfulness webinar voor iedereen die in deze tijd van het coronavirus behoefte heeft aan een moment van rust. 

Volg vanaf 25 maart twee weken lang dagelijks (van 20:30 tot 21:00) de webinars van onze ervaren psychologen. Je krijgt iedere dag een nieuwe webinar met een andere oefening, maar allemaal met hetzelfde doel: jou het rustmoment bieden dat je nodig hebt. 

Wil jij elke dag in rust afsluiten met een mindfulness webinar? Er is nog maar een aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je nu in voor alle avonden.

Tijdens de webinars benaderen we de verschillende thema’s die nu in onze maatschappij zo sterk naar voren komen. Thema’s als: hoe ga ik om met alles wat ik om mij heen hoor en zie? Hoe kan ik ontspanning vinden als ik gespannen ben? Hoe kan ik omgaan met gevoelens als angst, somberheid of eenzaamheid en hoe blijf ik hierbij veerkrachtig?

Je gedachten worden gevoed door al het nieuws dat je om je heen hoort en ziet. De huidige situatie rond het coronavirus kan ervoor zorgen dat je meer piekert. We willen graag controle houden, maar op dit moment is er juist veel onzekerheid. We weten niet wat de komende tijd ons gaat brengen. Daarom kunnen we ons beter bezig houden met leven in het nu en dit is precies waar mindfulness zich op focust.

De psycholoog geeft tijdens iedere webinar een andere oefening, maar allemaal met hetzelfde doel: jou tijdens deze tijden een moment van rust en overzicht te bieden.  Doe dagelijks met ons mee en maak daarnaast op een laagdrempelige manier kennis met de kracht van mindfulness.Wil je een vraag voorleggen aan het verwijsteam van Psyned? Je kan ons elke werkdag bellen op 085 – 4014720. Ma – do van half 9 tot half 9, op vrijdag van half 9 tot half 6. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom psychologie, leuke feitjes en inzichtgevende artikelen? Volg Psyned dan op FacebookInstagram en Twitter.

Dit vind je misschien ook interessant

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog