Volg onze gratis mindfulness webinars

Mindfulness, Nieuws          

Heb jij last van stress, onzekerheid en misschien zelfs angstige gevoelens in deze roerige tijden? De psychologen van Psyned bieden jou de komende twee weken dagelijks een moment van rust en ontspanning. Iedere dag geven wij een gratis mindfulness webinar voor iedereen die in deze tijd van het coronavirus behoefte heeft aan een moment van rust. 

Volg vanaf 25 maart twee weken lang dagelijks (van 20:30 tot 21:00) de webinars van onze ervaren psychologen. Je krijgt iedere dag een nieuwe webinar met een andere oefening, maar allemaal met hetzelfde doel: jou het rustmoment bieden dat je nodig hebt. 

Wil jij elke dag in rust afsluiten met een mindfulness webinar? Er is nog maar een aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je nu in voor alle avonden.

Tijdens de webinars benaderen we de verschillende thema’s die nu in onze maatschappij zo sterk naar voren komen. Thema’s als: hoe ga ik om met alles wat ik om mij heen hoor en zie? Hoe kan ik ontspanning vinden als ik gespannen ben? Hoe kan ik omgaan met gevoelens als angst, somberheid of eenzaamheid en hoe blijf ik hierbij veerkrachtig?

Je gedachten worden gevoed door al het nieuws dat je om je heen hoort en ziet. De huidige situatie rond het coronavirus kan ervoor zorgen dat je meer piekert. We willen graag controle houden, maar op dit moment is er juist veel onzekerheid. We weten niet wat de komende tijd ons gaat brengen. Daarom kunnen we ons beter bezig houden met leven in het nu en dit is precies waar mindfulness zich op focust.

De psycholoog geeft tijdens iedere webinar een andere oefening, maar allemaal met hetzelfde doel: jou tijdens deze tijden een moment van rust en overzicht te bieden.  Doe dagelijks met ons mee en maak daarnaast op een laagdrempelige manier kennis met de kracht van mindfulness.


Dit vind je misschien ook interessant

Psyned staat voor kwaliteit: ISO 9001 en HKZ GGZ gecertificeerd
Nieuws
Psyned staat voor kwaliteit: ISO 9001 en HKZ GGZ gecertificeerd

Psyned mag vanaf nu het ISO 9001 en HKZ GGZ keurmerk dragen. Dit vormt een basisgarantie voor kwaliteit. ...

Lees verder
Psyned trotse nieuwe sponsor Schaatsteam IKO
Nieuws
Psyned trotse nieuwe sponsor Schaatsteam IKO

Het is de eerste keer dat de zorginstelling zich voor het grote publiek verbindt aan een sportploeg. Met het nieuwe spon...

Lees verder
Groot deel relaties lijdt onder coronamaatregelen; deel bloeit juist op
Nieuws
Groot deel relaties lijdt onder coronamaatregelen; deel bloeit juist op

Onderzoek van behandelorganisatie Psyned laat zien wat voor invloed de coronacrisis heeft op hoe mensen in hun relatie s...

Lees verder
Mindfulness
Meer over klacht
Mindfulness

Mindfulness betekent leven in het nu, zonder afleidingen en met volledige aandacht. In het dagelijks leven is het echter...

Lees verder