Volg onze gratis mindfulness webinars

Mindfulness, Nieuws          

Heb jij last van stress, onzekerheid en misschien zelfs angstige gevoelens in deze roerige tijden? De psychologen van Psyned bieden jou de komende twee weken dagelijks een moment van rust en ontspanning. Iedere dag geven wij een gratis mindfulness webinar voor iedereen die in deze tijd van het coronavirus behoefte heeft aan een moment van rust. 

Volg vanaf 25 maart twee weken lang dagelijks (van 20:30 tot 21:00) de webinars van onze ervaren psychologen. Je krijgt iedere dag een nieuwe webinar met een andere oefening, maar allemaal met hetzelfde doel: jou het rustmoment bieden dat je nodig hebt. 

Wil jij elke dag in rust afsluiten met een mindfulness webinar? Er is nog maar een aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je nu in voor alle avonden.

Volg onze gratis mindfulness webinars

Tijdens de webinars benaderen we de verschillende thema’s die nu in onze maatschappij zo sterk naar voren komen. Thema’s als: hoe ga ik om met alles wat ik om mij heen hoor en zie? Hoe kan ik ontspanning vinden als ik gespannen ben? Hoe kan ik omgaan met gevoelens als angst, somberheid of eenzaamheid en hoe blijf ik hierbij veerkrachtig?

Je gedachten worden gevoed door al het nieuws dat je om je heen hoort en ziet. De huidige situatie rond het coronavirus kan ervoor zorgen dat je meer piekert. We willen graag controle houden, maar op dit moment is er juist veel onzekerheid. We weten niet wat de komende tijd ons gaat brengen. Daarom kunnen we ons beter bezig houden met leven in het nu en dit is precies waar mindfulness zich op focust.

De psycholoog geeft tijdens iedere webinar een andere oefening, maar allemaal met hetzelfde doel: jou tijdens deze tijden een moment van rust en overzicht te bieden.  Doe dagelijks met ons mee en maak daarnaast op een laagdrempelige manier kennis met de kracht van mindfulness.

Wist je dat je via Psyned direct met een psycholoog kan praten, zonder wachtlijst?

Plan jouw gratis adviesgesprek


Dit vind je misschien ook interessant

Psyned en Team IKO: samen goed beslagen ten ijs
Nieuws
Psyned en Team IKO: samen goed beslagen ten ijs

Met ingang van schaatsseizoen 2022-2023 is Psyned-sportpsycholoog Yara van Gendt aangesteld als Coördinator Welzijn bin...

Lees verder
Deze uitdagingen kwam psycholoog Daniëlle Vermeulen tegen tijdens het WK Ironman 2022
Nieuws
Deze uitdagingen kwam psycholoog Daniëlle Vermeulen tegen tijdens het WK Ironman 2022

Ha Daniëlle, we snappen dat je jezelf natuurlijk fysiek moet voorbereiden op zo’n zware race door te trainen. Maar ho...

Lees verder
Meer mentale problemen onder jongeren: vooral meisjes minder gelukkig
Angst
Meer mentale problemen onder jongeren: vooral meisjes minder gelukkig

Kan je uitleggen waarom jonge vrouwen meer last van angst en depressieve klachten hebben dan jonge mannen? Jongma: ‘Vr...

Lees verder
Mindfulness
Meer over klacht
Mindfulness

Mindfulness betekent je volledig bewust zijn van de huidige ervaring, in het hier en nu en zonder oordelen. In het dagel...

Lees verder