Skip to content
Psyned

Psyned staat voor kwaliteit: ISO 9001 en HKZ GGZ gecertificeerd

Sinds de oprichting in 2009 zijn we uitgegroeid tot een ervaren zorgaanbieder die met maatwerk cliënten de juiste zorg weet te bieden en organisaties goed weet te ondersteunen bij de zorg voor hun medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die gebruik maakt van onze ondersteuning erop kan vertrouwen dat ze in goede handen is. Daarom staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn dan ook trots dat we vanaf nu het ISO 9001 en HKZ GGZ keurmerk mogen dragen.

ISO 9001 en HKZ GGZ keurmerk
Psyned - Psychologen Nederland | 13 aug 2021

Het ISO 9001 en HKZ GGZ keurmerk

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen die staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De HKZ norm bevat dezelfde eisen als ISO 9001, maar zijn nationaal opgesteld. Een belangrijk verschil is dat ISO 9001 over de processen in de organisatie gaat en HKZ GGZ vooral over de cliënt en deze centraal stellen.

Basisgarantie voor kwaliteit

Met dit keurmerk laten we zien dat we intern de zaken op orde hebben, de cliënt bij ons centraal staat en dat we actief werken aan het verbeteren van onze zorg. Dit vormt een basisgarantie voor kwaliteit. Lees hier meer over onze kwaliteit.

Wist je dat je via Psyned direct met een psycholoog kan praten, zonder wachtlijst?

Dit vind je misschien interessant

Nieuws

Meer over klacht

Nieuws

Lees meer informatie over Nieuws

Zelftesten

Doe de test!

Test jezelf

Ervaar je psychische klachten?

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned