Skip to content
Psyned

Psyned partner van het Depressiegala op 16 januari

Psyned is dit jaar partner van het Depressiegala, een initiatief van de Mental Health Foundation. Deze stichting organiseert op blue monday, 16 januari aanstaande, voor de tweede keer dit gala om steun te vragen voor jongeren met een depressie.

Psyned - Psychologen Nederland | 23 dec 2016

Met aanwezigheid van minister Schippers en een aantal grote namen uit de media belooft het een mooi evenement te worden. Bij Psyned steunen we dit doel uiteraard van harte, en hopen dat deze boeiende avond met ruimte voor een lichte toon op een positieve manier aandacht genereert voor dit belangrijke onderwerp.

Waarom een depressiegala?

Eén op de vijftien Nederlandse jongeren (13-18 jaar) krijgt een depressie, dikwijls met zware gevolgen. Daarom organiseert de Mental Health Foundation voor de tweede keer het Depressiegala. Samen met jou en heel Nederland willen we geld inzamelen voor een betere opvang en begeleiding van jongeren met een depressie. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen nu nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen, nietsdoen is geen optie meer!

Over het evenement

Hoewel depressie een serieus onderwerp is, wordt het ook een vrolijke avond met optredens van onder meer Mike Boddé, Anita Witzier en Marjolijn van Kooten (zie artiesten). Het gala wordt geopend door minister Schippers van Volksgezondheid.

Tickets kosten 50 euro (exclusief boekingskosten). Bij een donatie van 100 euro (of meer) krijgt u een kaartje voor het Depressiegala gratis én steunt u de activiteiten van de Mental Health Foundation. U kunt ook aanschuiven bij het VIP Diner.

              

Wist je dat je via Psyned direct met een psycholoog kan praten, zonder wachtlijst?

Dit vind je misschien interessant

Depressie

Meer over klacht

Depressie

Lees meer informatie over Depressie

Zelftesten

Doe de test!

Test jezelf

Ervaar je psychische klachten?

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned