3 #Relatietherapie – Waarom een relatietherapeut je relatie júíst niet wil redden

Podcast, Relatietherapie      Aerjen Tamminga     

Wij geloven niet in wachten. En al helemaal niet als het even niet zo lekker gaat. Daarom zijn we gestart met de podcast Waar wacht je op?. In deze podcast gaat Amy in gesprek met Psyned psychologen over onderwerpen waar we allemaal wel eens tegenaan kunnen lopen en geven we je tips wat je vandaag kan doen om je weer iets beter te voelen.

3 #Relatietherapie – Waarom een relatietherapeut je relatie júíst niet wil redden

Als je al een langere tijd in een relatie zit, weet je dat er periodes zijn dat het even minder gaat en je de verbinding met elkaar helemaal kwijt kan zijn af en toe. Maar dit betekent niet dat het einde van je relatie in zicht is. Sterker nog: volgens relatietherapeut Aerjen Tamminga is dit soms ook een kans. In de derde aflevering van Waar wacht je op? vertelt hij precies waarom.

Podcast over relatietherapie, relatieproblemen, vreemdgaan en verwachtingen van je partner

Relatieproblemen zijn er in alle vormen en maten. En heel eerlijk? We hadden over dit onderwerp met gemak twee of drie afleveringen kunnen vullen. Aerjen neemt ons mee in de meest voorkomende relatieproblemen: hoe doorbreek je die sleur? Is vreemdgaan altijd het einde? Hoe belangrijk is seks in je relatie? En hoe stel je je verwachtingen van elkaar bij? Maar ook: werkt relatietherapie nou echt? En wat als jij wel wilt, maar je partner niet? Maar wat we natuurlijk allemaal willen weten van een relatietherapeut: is er een code die we kunnen kraken voor een lang en gelukkig leven samen?

Relatietherapeut Aerjen Tamminga in Waar wacht je op?

Aerjen is een ervaren relatietherapeut en psycholoog die bruist van de kennis en veel wetenschappelijk onderzoek doet. Hij schrijft boeken en heeft zelfs een relatiespel gemaakt. En als je tegen Aerjen eenmaal begint over relatietherapie, dan blijft hij eindeloos doorpraten met een enorme twinkeling in zijn ogen. Een ontzettend nuttige aflevering voor iedereen die in een relatie zit, maar net zo interessant als je daar nog niet middenin zit. Voorbereiding is het halve werk, toch?

Wist je dat je via Psyned direct met een psycholoog kan praten, zonder wachtlijst?

Plan jouw gratis adviesgesprek

Luister de aflevering over relatietherapie van Waar wacht je op? hier

De aflevering met relatietherapeut Aerjen Tamminga is te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Ben je ook zo enthousiast over de aflevering over relatietherapie? Laat dit ons dan weten door een review achter te laten of door ons te volgen. Daar help je niet alleen ons mee, maar ook Nederland naar mentaal gezonder land!

Wat je vandaag al kan doen

Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact op met ons verwijsteam voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Plan je adviesgesprek op een moment dat jou uitkomt of bel meteen naar 085-4014720. We helpen je graag.

Dit vind je misschien ook interessant

Wat als jij, of jouw partner, geen seks meer wil?
Relatietherapie
Wat als jij, of jouw partner, geen seks meer wil?

Wat zijn de oorzaken van een laag libido? Een libido. Wat is dat precies? Onder libido verstaan we hoeveel zin iemand he...

Lees verder
Liefdestalen, welke spreek jij?
Relatietherapie
Liefdestalen, welke spreek jij?

De liefdestalen Volgens Dr. G. Chapman bestaan er vijf liefdestalen. Samenzijn, bemoedigende woorden, cadeaus, hulpvaard...

Lees verder
4 #Jaloezie – Het beschermschild van de liefde of vergif voor je relatie?
Podcast
4 #Jaloezie – Het beschermschild van de liefde of vergif voor je relatie?

Iemand die ons alles kan vertellen over het onderwerp jaloezie en we dus heel graag in de studio wilde, is sociaal psych...

Lees verder
Relatietherapie
Meer over klacht
Relatietherapie

Denk je aan relatietherapie? Veel mensen krijgen in hun relatie wel eens te maken met relatieproblemen. Dit kan gaan ove...

Lees verder