Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Wim Weerdenburg

Relatietherapeut in Capelle aan den IJssel

Je wilt er nog wel moeite voor doen, maar je weet gewoon niet hoe. Het lijkt wel alsof jullie elke keer weer in dezelfde situatie belanden. Ook al willen jullie dat het anders gaat, het lukt niet om er uit te breken. Het is tijd om het eens over een compleet andere boeg te gooien. Het is tijd voor relatietherapie.

Ik spreek deze talen:

Nederlands
Engels Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Inzicht gevend

Persoonlijk

Kwetsbaar

Rustig

Praktisch

Oprecht

To the point

Als je jezelf kunt zien, helemaal zoals je bent, kun je altijd goed voor jezelf en de mensen om je heen zorgen.

Relatietherapie bij Psyned

Groeien in je relatie bij Relatietherapie Capelle aan den IJssel

Je relatie stimuleren

Elke relatie verdient aandacht, een kritische blik en van tijd tot tijd een serieuze reflectie. De meeste mensen nemen daar niet de tijd voor. Dat is zonde. Je relatie wordt namelijk dieper, mooier en rijker als je elkaar kunt blijven stimuleren en laten groeien.

Neutraal

Vrienden en familie hebben allemaal een eigen mening en bedoelen het ontzettend goed, maar soms heb je iemand nodig die compleet neutraal en objectief is. Daar komt een relatietherapeut goed van pas. Ik sta er blanco in, je kunt elk verhaal eerlijk vertellen want ik oordeel niet. Laten we bij Relatietherapie Capelle aan den IJssel gaan werken aan wat er echt speelt in plaats van rondjes te blijven draaien om de kern.

Een afspraak maken bij Relatietherapie Capelle aan den IJssel

Het is even wennen om je verhaal aan een ‘vreemde’ te vertellen. Maar het gaat om je relatie, dan is het alsnog proberen toch zeker de moeite waard? Mijn deur staat voor jullie open.

Een afspraak maken is altijd spannend. Toch hebben de meeste stellen er spijt van dat ze niet eerder de knoop hebben doorgehakt om een sessie in te plannen. Want wees nou eerlijk, je wilt toch zo snel mogelijk het gevoel hebben dat je relatie weer in een positieve spiraal komt?

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.8 uit 5 sterren op basis van 29 ervaringen

Wim heeft goed naar ons geluisterd en een spiegel voorgehouden. Hij heeft ons tips gegeven om met onze situatie om te gaan en komt hierop terug, waardoor je met het proces bezig blijft.

Anoniem

Great therapist, very direct but also tactful. Great insight and practical tips.

Anoniem

Wim heeft ons vanuit zijn professie inzicht gegeven in onze problemen en hoe we daar mee om kunnen gaan. Dit heeft ons goed geholpen en daar zijn we erg blij mee.

Anoniem

Wim heeft mij geleerd op een andere manier naar mijn zus te kijken en dat liefde niet altijd van twee kanten komt.

Anoniem

Wim heeft ons goed geholpen toen we vastliepen in onze relatie. Maar ook individueel hebben we gesprekken met hem gehad toen dat even nodig was. Wim is rustig, oordeelt niet maar geeft wel aan wat hij ziet gebeuren. Dit was erg behulpz...

Meer lezen

Anoniem

Wim is erg goed in een veilige sfeer creëren. Door zichzelf kwetsbaar te delen heeft hij mij liefdevol weten te confronteren met mijn eigen blokkades en zelfveroordeling, waardoor ik tegenwoordig veel meer in verbinding durf te zijn m...

Meer lezen

Anoniem

Wim heeft mij (en ons gezin) in een lastige periode van veranderingen goed geholpen. Bij Wim ontvang je aandacht, warmte, geduld, vertrouwen en duidelijke taal als je er naast zit of het even kwijt bent. Op een professionele wijze heef...

Meer lezen

Anoniem

Wim heeft mij ontzettend geholpen om meer in contact te komen met mijn gevoelens en emoties en vaker en beter voor mijzelf te kiezen. Hiervoor heb ik meerdere behandelaars gehad, maar Wim is de enige die een bepaalde rust en geduld kan...

Meer lezen

Anoniem

"Wim heeft mij inzicht en helderheid gegeven."

Anoniem

"Wim luistert goed, weet goed te analyseren en met goede instrumenten te komen. Is een prettig persoon die ook uit eigen ervaring spreekt."

Anoniem

"Ik dacht precies te weten waarvoor ik bij Wim terecht kwam. Maar door zijn open houding en het goede doorvragen heb ik zo veel meer uit de therapie gehaald. Zeker de reflectieverslagen na elke sessie waren een goed middel om tussen de...

Meer lezen

Anoniem

"Het was fijn werken met Wim, hij creëert een vertrouwelijke omgeving maar schuw de confrontatie ook niet. Toen ik vorig jaar binnen kwam bij Wim had ik last van angst en paniekaanvallen. Deze week heb ik presentaties gegeven voor gro...

Meer lezen

Anoniem

"Toen we bij Wim gingen had ik geen hoop en dacht dat het nooit meer goed komt. Hij heeft ons zo goed geholpen. We hebben geleerd om contact maken, kwetsbaar stellen, kijken naar de oorzaak. We zijn zeer tevreden over Wim?."

Anoniem

"Ik was de verbinding met mijzelf kwijt geraakt. Dankzij Wim ben ik weer meer in contact met mij zelf gekomen, en heb ik meer bewustzijn gecreëerd. Ook fijne oefeningen mee gekregen en handige tools geleerd om verbinding te blijven ho...

Meer lezen

Anoniem

"Wim heeft mij geholpen te leren omgaan met mijn angsten die ik zelf niet onder controle kreeg en veel invloed hadden op mijzelf en in mijn leven. Dankzij zijn behandeling met EMDR en de gesprekken die we hebben gevoerd voel ik me ster...

Meer lezen

Anoniem

"Wim heeft mij de tools gegeven die ik in het dagelijks leven kan toepassen en inzicht gegeven in mijn bepaalde gedachtepatronen. Nu is het een kwestie van oefenen."

Anoniem

"Wim is een open en rustige ziel, hij heeft mij begeleid naar een gezondere manier van denken. De gesprekken gaan natuurlijk en hij is prettige aanwezigheid. Ik heb weer rust in mijn hoofd en hart.. Dank je wel Wim!"

Anoniem

"Ik had grote problemen bij het nemen van essentiële beslissingen in het leven. Wim heeft me geholpen om zulke beslissingen te nemen door te leren luisteren naar wat ik wil en me minder te laten beïnvloeden door externe factoren, zoa...

Meer lezen

Anoniem

"Wim heeft mij heel goed laten voelen en zien wat er gebeurt als ik in oude gevoelens terechtkom."

Anoniem

Ik had paniek aanvallen, voor het eerst werd ik begrepen. Wim heeft mij super begeleid.

Anoniem

Wim heeft me in een paar sessies van mijn depressie af geholpen. Hier liep ik al meer dan een jaar mee bij verschillende psychologen dus ik was heel sceptisch. Maar Wim heeft zo n andere aanpak, echt met een geweldig resultaat!

Anoniem

Ik heb meer overzicht gekregen in de chaos in mijn hoofd en mijn leven

Anoniem

Naast het verwerken van mijn trauma heb ik ook veel praktisch toepasbare dingen geleerd die mij dagelijks helpen - zowel privé als in mijn werk

Anoniem

Wim gaf praktische handvatten na gezamenlijk de situatie of de vraag te hebben besproken. Ik heb een beter beeld van mezelf en hoe ik in de toekomst met bepaalde situaties om kan gaan.

Anoniem

Wim heeft veel kennis en kunde.

Anoniem

Fijne benadering als persoon. Gelijkwaardig. Geeft ruimte aan wat er op dat moment speelt en stelt daarbij goede vragen, waardoor er nieuwe en waardevolle inzichten ontstaan.

Anoniem

 "Bedankt voor de rust die je uitstraalde, ik vind je een kanjer!"

Marjan

"Mijn ervaring met therapie was gebaseerd op vertellen over het verleden. Ik had het idee gebeurtenissen uit het verleden zelf wel goed te kunnen plaatsen en analyseren en had geen behoefte om hier professionele hulp bij te zoeken. Tij...

Meer lezen

Karin

"Wijze woorden en mooie ervaringen! Ik zorg nu beter voor mijzelf en niet alleen maar voor anderen. Ik voelde mij gezien bij jou en ik ben blij dat je op mijn pad gekomen bent!"

Cynthia

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

EAGT

NVAGT

RBCZ

Past Wim bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: