Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Sandra Bauwens

Relatietherapeut in Leiden

Mijn werkwijze begint met het erkennen dat het voor jullie een grote stap is om voor het eerst jullie verhaal aan een buitenstaander te vertellen. Dat jullie dit doen, betekent al dat jullie aan de slag willen met jullie relatie, en dat is een stap in de goede richting. Tijdens onze kennismaking nemen we de tijd om te verkennen wat jullie naar mij heeft gebracht en wie jullie als persoon individueel zijn. Dit helpt ons om een vertrouwensband op te bouwen, zodat jullie je beiden open kunnen stellen.

Ik spreek deze talen:

Engels Flagge
Nederlands Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Analytisch

Cliëntgericht

Geïnteresseerd

Hoopvol

Toegankelijk

Wetenschappelijk

Je klachten gaan echt een keer over en je gaat je echt beter voelen.

Relatietherapie bij Psyned

Relatietherapie Leiden

Als relatietherapeut wil ik jullie motiveren en positiviteit uitstralen. Na elk gesprek gaan jullie naar huis met een opdracht, waardoor het effect van de relatietherapie nog sneller merkbaar kan worden dan je had verwacht. Ik stem mijn aanpak precies af op jullie behoeften, omdat ik geloof dat elke relatie uniek is en een persoonlijke benadering vereist.

We zullen ons richten op het bereiken van oplossingen voor jullie relatieproblemen. Samen werken we aan het definiëren van een toekomstbeeld en identificeren we precies wat jullie willen veranderen. Dit stimuleert het proces van groei en verandering binnen jullie relatie. Ik ben er om jullie te helpen. Of het nu gaat om communicatieproblemen, vertrouwenskwesties, conflicten, of andere uitdagingen, samen gaan we aan de slag om jullie relatie te verbeteren en te versterken.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.9 uit 5 sterren op basis van 24 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NIP

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 135 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

Middelstegracht 131
2312TV Leiden

Past Sandra bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: