Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Kyra Wijnekus

Relatietherapeut in Hilversum

Ik ben altijd geboeid geweest door de complexiteit van relaties en de dynamiek tussen mensen. Het is fascinerend hoe we als individuen uniek zijn, maar tegelijkertijd streven naar verbinding en geluk.

Relaties kunnen vaak een spiegel zijn voor onopgeloste en onverwerkte zaken in onszelf. Ze kunnen wrijving veroorzaken, zowel binnen de relatie als binnen onszelf. Als relatietherapeut help ik je graag om weer in contact te komen met jezelf en te werken aan gezonde en bevredigende relaties, zowel met jezelf als met anderen.

Mijn specialisatie omvat diverse soorten relaties, waaronder liefdesrelaties, werkrelaties en familierelaties. Ik bied zowel individuele relatiecoaching als gezamenlijke relatiecoaching.

Ik spreek deze talen:

Duits Flagge
Nederlands Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Inlevend

Gedreven

Kundig

Positief

Betrouwbaar

Psycholoog Amsterdam

Life ain’t no picnic! Het leven zit vol verrassingen, zowel positief al negatief.

Relatietherapie bij Psyned

Tijdens onze eerste ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat er momenteel speelt in jullie relatie en hoe dit jullie belemmert. Samen stellen we een plan op om hieraan te werken. Ik werk vanuit een accepterende en warme benadering, omdat ik geloof dat dit de juiste voedingsbodem vormt voor jullie persoonlijke groei.

We onderzoeken wat er nodig is om meer rust en geluk in jullie relatie te ervaren. Door middel van gerichte oefeningen leer jullie nieuwe aspecten van jezelf en jullie relatie te (her)ontdekken.

Voorbeelden van relatieproblemen waarbij ik kan helpen, zijn onder andere:

 1. Communicatieproblemen: Het verbeteren van de communicatie tussen partners, het leren uiten van behoeften en het ontwikkelen van luistervaardigheden.
 2. Intimiteitskwesties: Het omgaan met seksuele problemen, het herstellen van intimiteit na een periode van afstandelijkheid of het vinden van een nieuwe balans in de relatie.
 3. Vertrouwensbreuken: Het herstellen van vertrouwen na overspel, leugens of andere vertrouwenskwesties.
 4. Conflicthantering: Het leren omgaan met conflicten op een gezonde en constructieve manier, zodat ze niet escaleren en de relatie schaden.
 5. Samengestelde gezinnen: Het navigeren door de uitdagingen die ontstaan bij het samenvoegen van twee gezinnen en het creëren van een harmonieuze omgeving.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele relatieproblemen waar ik mee kan helpen. Ik sta klaar om samen met jullie te werken aan het oplossen van deze uitdagingen, zodat jullie kunnen streven naar gezonde, liefdevolle en duurzame relaties.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

REGISTERNIP

Contactgegevens

Koninginneweg 93
1211 AN Hilversum

Past Kyra bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: