Relatietherapie Hoorn

Elke behandeling is weer anders en een uitdaging. Ik help jullie bij het vinden van oplossingen voor de vragen en problemen waar jullie mee zitten.

Afspraken ook mogelijk in de avonden, in het weekend.

Samen aan de slag

Relatietherapie Hoorn

Het gaat niet goed tussen jullie. Ergens vraag je je af hoe het zo gekomen is. Dit had je niet bedacht. Zo had je je toekomst niet voorgesteld. En eerlijk gezegd, het voelt behoorlijk hopeloos. Je hebt het idee alles geprobeerd te hebben – maar het wérkt gewoon niet.

Als je relatie in zwaar weer is, kun je je heel machteloos voelen. Je kunt geen kant op. Of ja, het beëindigen van jullie relatie, maar dát wil je niet. Je bent ten einde raad. Wat moet je doen? Alleen lukt het jullie in ieder geval niet.

Heel normaal, zo’n crisis

De meeste relaties krijgen er wel een keer mee te maken: een crisis. Dat kan allerlei oorzaken hebben, in de regel heeft het er mee te maken dat de twee geliefden elkaar niet meer kunnen zien of horen. In zo’n intiem gedeeld leven gaat dat op den duur wringen.

Relatietherapie werkt

In de regel sluit ik relatietherapie positief af. Zeker als stellen in staat zijn die eerste stap, het doorbreken van de automatismen, te zetten is de kans op succes heel erg groot.

Contact

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem telefonisch contact op of bekijk mijn website: Relatietherapie Hoorn voor meer informatie.

 

Mijn behandelvormen:

Relatietherapie


Meer over mij als psycholoog


Bekijk mijn psychologen profiel

Aangesloten bij:


Marije Spiering is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Kosten relatietherapie

De kosten voor relatietherapie zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie van 45 minuten betaal je 135 euro en voor een lange afspraak van 75 minuten betaal je 202,50 euro. Je betaalt per afspraak.

Vergoeding

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Klikgarantie

Wij weten dat een goede klik ontzettend belangrijk is voor een succesvolle behandeling. Daarom werken we bij Psyned met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou niet? Dan gaan we samen op zoek naar een beter passende therapeut en betalen wij het eerste gesprek.

Afspraak annuleren

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

"Ik ben mijn behandeling met veel tegenzin begonnen toen ik helemaal vast liep. Gelukkig heeft Marije mij daar door heen gesleept wat niet altijd gemakkelijk was. Nu een paar jaar later voel ik mij een stuk rustiger en zie de leuke dingen weer. Bedankt!"

- Anoniem

"Marije bedankt voor je inzicht en betrouwbaarheid. Je bent een topper!"

- Anoniem

"Marije is een hele fijne psycholoog. Zij luistert heel goed, houdt je een spiegel voor en komt met oplossingsgerichte voorbeelden. Marije behandeld je niet als een patiënt waardoor de drempel erg laag is om met haar samen te werken. Het voelde voor mij soms alsof ik met een vriendin aan het praten was waarmee ik kon lachen en huilen ipv dat ik in een sessie zat. Ik ben na 15 jaar af van mijn nachtmerries, die ik vrijwel elke dag had en heb handvaten meegekregen voor het leven hoe ik kan omgaan met moeilijke situaties en toch dicht bij mezelf te blijven.
Daarnaast vind ik de medewerker die ik destijds gesproken heb om mijn situatie door te nemen toen ik er helemaal doorheen zat bij Psyned zeer professioneel en meedenkend. Zij wist wat ik nodig had en heeft daarnaar gehandeld. Zo ben ik terecht gekomen bij Marije. Daarnaast vind ik het heel netjes hoe zij de afspraken van te voren bevestigen en de financiële administratie op orde hebben. Mijn complimenten!
Het is nooit te laat om hulp te vragen als je in de knoop zit, dus doe het!"

- Anoniem

"Marije heeft mij geholpen om te werken aan een beter zelfbeeld. Ze heeft een prettige manier van werken met praktische tips. Ik heb geleerd om betere keuzes voor mezelf te maken."

- Anoniem

"Een lieve begripvolle behandelaar waar ik veel aan heb gehad en nog altijd heb."

- Anoniem

'Ik kwam bij Marije omdat ik een burn out heb gehad en ik had last van paniek aanvallen. Ik had meteen vanaf moment 1 een goed gevoel bij haar. Ik heb mijn sessies erg prettig ervaren en ze denkt goed mee met de problemen en klachten. Ik heb resultaten geboekt waarvan ik nooit had durven dromen dat dat zou gaan lukken. Ik zou zeker Marije aanraden bij vrienden en familie."

- Anoniem

"Marije is een prachtig mens met een doortastende aanpak!"

- Anoniem

"Ik ben geholpen aan burn-out klachten. Marije heeft mij hier nagenoeg vanaf geholpen."

- Anoniem

"Ik had een aantal problemen, voornamelijk met mijn relatie en zelfvertrouwen. Bij Marije heb ik geleerd om ruimte te maken voor mijn emoties en ze niet te onderdrukken."

- Anoniem

"Marije, heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn problemen/klachten. Ze gaf mij een fijn gevoel en ik kwam tot rust. Ik ben heel goed geholpen en voel mij stukken beter over mijzelf en heb mijn doel bereikt."

- Anoniem

"Levenslang profijt van deze behandeling. Naast de behandelingen staat ze ook altijd voor je klaar als je even wilt bellen of een vraag hebt."

- Anoniem

Marije heeft mij erg goed geholpen met hoe ik moet omgaan met deze persoonlijke situatie, heb ook veel respect voor deze mevrouw.

- Anoniem

3 jaar ben ik bezig geweest met het herstellen van hyperventilatie, angst en paniekaanvallen, dit kreeg ik na eerste hulp te hebben verleend aan mijn buurman die ik in leven heb gehouden. Ik heb geen slachtofferhulp gehad en de huisdokter wou mij niet helpen. 3 jaar later ben ik bij Marije terecht gekomen en na 2 EMDR behandelingen was ik de angst en paniek aanvallen kwijt. Verder nog 7 behandelingen gehad en nu ben ik na 3 maanden volledig hersteld. Zo verschrikkelijk blij dat ik bij Marije terecht ben gekomen!

- Anoniem

Marije heeft ons geholpen met onze relatieproblemen als gevolg van overspel. Hierin heeft ze middels gesprekken ons omgangsvormen en communicatie methodes aangeleerd om bij confrontaties in onze relatie de escalerende interactie te vermijden en constructief een gesprek aan te gaan.

- Anoniem

Marije is erg hartelijk. Je voelde je al snel thuis ook omdat het niet in een praktijk is.

- Anoniem

Ik kan nu beter met al mijn gevoelens om gaan.

- Anoniem

Ze kon goed de diepte in gaan met het stellen van vragen. Ze stelt je op je gemak. Ze heeft ons goede handvatten meegegeven.

- Anoniem

Marije heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen en zelfliefde terug te krijgen.

- Anoniem

Marije is heel rustgevend en positief. Door de behandeling heb ik weer een positieve kijk op het leven na veel problemen.

- Anoniem

Ik heb goed kunnen praten over mijn angsten en dingen die mij in de weg zaten, waardoor ik mijn leven als minder prettig ervaarde. Dit heeft opgeleverd dat ik mijn angst bijna kwijt ben en dingen van een andere kant bekijk. Een stuk positiever. Daarnaast heeft Marije mij op het hart gedrukt dat ik pluspunten in het leven moet vieren.

- Anoniem

Marije is rustig. Kan goed luisteren. Geeft goede feedback. Behandelmethode stond me ook aan. Op basis van ACT

- Anoniem

Ik ben meer mezelf geworden. Rust in mijn hoofd en lijf, handvatten om zelf te reguleren.

- Anoniem

Door haar specialisme kon ze verder kijken dan het initiële probleem wat ik aandroeg. Hierdoor heeft de therapie een breder draagvlak gekregen.

- Anoniem

Goede klik, vertrouwd gevoel, open communicatie en kan goed aanvoelen waar de behoefte ligt.

- Anoniem

Ze maakte af en toe grapjes wat heel fijn was. Ook zag ze goed aan me hoe ik me voelde. Als ik me niet goed voelde maar zei van wel, merkte ze dat dus op en besproken we het.

- Anoniem

De vertrouwensband tussen therapeut en cliënt is zeer belangrijk voor het slagen van het traject. Marije weet dit te bewerkstelligen!

- Anoniem

Marije bood mij een luisterend oor. We hadden meteen een klik en ze maakte een goede inschatting van de situatie.

- Anoniem

Ik heb goede handvatten mee gekregen die ik kan inzetten in de praktijk en waardoor ik met meer vertrouwen in het leven sta.

- Anoniem

Ik vond haar kennis, geheugen, rust en uitleg fijn. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn relatie en de relatie is verbeterd.

- Anoniem

Medelevend, rustig en laat je in je waarde, erg prettig om mee te werken.

- Anoniem

Bij Marije is een zeer huiselijke ontspannen sfeer waar je je zeer snel ontspannen voelt en daardoor ook jezelf open kan stellen.

- Anoniem

“Marije heeft mij het inzicht gegeven dat de hevige en heftige plotselinge stemmingswisselingen, waaronder ik dikwijls leed niet voortkwamen uit de aanleiding, maar dat die aanleiding slechts de trigger was voor blootleggen van de oude pijn van vroeger.”

- Mario

“Ze luistert aandachtig, en je voelt dat ze je echt wil helpen. Ik voelde me erg op mijn gemak en vertrouwd. Ik kon en durfde mijzelf bloot te geven. Nooit heb ik me beoordeeld gevoeld. Daarbij liet ze mij inzien dat ik zelf mijn grootste criticus was. De gesprekken met haar hebben mij blijvend verlicht.”

- Maarten

“Na mijn scheiding kwam er ontzettend veel oude pijn van vroeger naar boven. Dit belemmerde mij om een gezonde relatie op te bouwen met mijn nieuwe liefde. Behoedzaam heeft ze ervoor gezorgd dat zowel de pijn van vroeger is verwerkt, mijn gevoelens van minderwaardigheid drastisch zijn verminderd en dat ik gelukkig samen ben met mijn nieuwe liefde.”

- Els

“Wat ik zo prettig aan Marije vond was dat ze ook op de verdrietige momenten met tact en souplesse een bepaalde lichtheid wist aan te brengen in het hele proces. Het voelt weer alsof ik de grond onder mijn voeten heb teruggekregen.”

- Dora
Marije Spiering

 • Beoordeling: 4.9 uit 5
  Op basis van 35 ervaringen

 • Mijn locatie

  Keern 33
  1624 NB Hoorn

  Past Marije Spiering bij mij?

  1. Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
  2. We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
  3. Je kan vaak dezelfde week al terecht
  Plan jouw gratis adviesgesprek
  Marije Spiering
  Marije Spiering

  Hoorn

  Buiten kantoortijden
  Also in English

  Relatietherapie Hoorn

  Elke behandeling is weer anders en een uitdaging. Ik help jullie bij het vinden van oplossingen voor de vragen en problemen waar jullie mee zitten.

  Afspraken ook mogelijk in de avonden, in het weekend.

  Cliënten beschrijven mij als:

  Liefdevol

  Positief

  Rustig

  Ruimdenkend

  Wijs

  Zorgzaam

  Samen aan de slag

  Relatietherapie Hoorn

  Het gaat niet goed tussen jullie. Ergens vraag je je af hoe het zo gekomen is. Dit had je niet bedacht. Zo had je je toekomst niet voorgesteld. En eerlijk gezegd, het voelt behoorlijk hopeloos. Je hebt het idee alles geprobeerd te hebben – maar het wérkt gewoon niet.

  Als je relatie in zwaar weer is, kun je je heel machteloos voelen. Je kunt geen kant op. Of ja, het beëindigen van jullie relatie, maar dát wil je niet. Je bent ten einde raad. Wat moet je doen? Alleen lukt het jullie in ieder geval niet.

  Heel normaal, zo’n crisis

  De meeste relaties krijgen er wel een keer mee te maken: een crisis. Dat kan allerlei oorzaken hebben, in de regel heeft het er mee te maken dat de twee geliefden elkaar niet meer kunnen zien of horen. In zo’n intiem gedeeld leven gaat dat op den duur wringen.

  Relatietherapie werkt

  In de regel sluit ik relatietherapie positief af. Zeker als stellen in staat zijn die eerste stap, het doorbreken van de automatismen, te zetten is de kans op succes heel erg groot.

  Contact

  Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem telefonisch contact op of bekijk mijn website: Relatietherapie Hoorn voor meer informatie.

   

  Mijn behandelvormen:

  Relatietherapie


  Meer over mij als psycholoog


  Bekijk mijn psychologen profiel

  Aangesloten bij:


  Marije Spiering is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

  Kosten relatietherapie

  De kosten voor relatietherapie zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie van 45 minuten betaal je 135 euro en voor een lange afspraak van 75 minuten betaal je 202,50 euro. Je betaalt per afspraak.

  Vergoeding

  Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

  Klikgarantie

  Wij weten dat een goede klik ontzettend belangrijk is voor een succesvolle behandeling. Daarom werken we bij Psyned met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou niet? Dan gaan we samen op zoek naar een beter passende therapeut en betalen wij het eerste gesprek.

  Afspraak annuleren

  Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

  Wie zijn wij?

  Psyned bestaat al sinds 2009 en heeft vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan. Wij vinden dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Samen met psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maken wij ons hier elke dag hard voor en helpen we je mentaal sterker te worden én te blijven.

  Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder over ons.

  Afspraak maken?

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hiernaast het contactformulier in.

  Keern 33
  1624 NB Hoorn

  Contact met Marije Spiering


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.