Online psychologen

Op zoek naar een psycholoog of therapeut in Goes? In Goes hebben we op dit moment (nog) geen behandelaar op locatie. Gelukkig kan je waarschijnlijk toch goed geholpen worden!

We hebben 113 behandelaren die ook online therapie geven. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht. Online therapie is tegenwoordig geen gedoe meer. Het werkt goed en voelt al snel niet anders dan therapie op locatie.

Psycholoog Goes

Vaak hebben we de neiging om alles zelf op te lossen. Ook als het gaat om onze psychische klachten. Terwijl er veel psychologen zijn die je weer op de been helpen als je er even niet meer uit komt. En daar heb je echt niet oneindig therapie voor nodig. Het ligt natuurlijk aan je klacht, maar soms helpen een aantal gesprekken met een psycholoog je alweer verder op weg. Dus ben je op zoek naar een psycholoog in Goes? Of in een psycholoog in de buurt van Goes? Dan kunnen we je bij Psyned verder helpen.

Op een klein half uur rijden met de auto van Goes hebben we in Vlissingen en Zierikzee twee ervaren psychologen zitten. Zij kunnen jou helpen en begeleiden met klachten als slaapproblemen, depressie, negatief zelfbeeld, burn-out, angsten, hechtingsproblematiek, stress, HSP, rouw- en verliesverwerking en nog veel meer. Op 26 minuten rijden van Goes zit onze psycholoog Eline van Andel. Ook op ongeveer 26 minuten rijden met de auto vanaf Goes zit Sandra Aagenborg.

Wil je liever niet reizen maar vanuit je eigen vertrouwde omgeving in Goes aan de slag met een psycholoog? Dan kan. We bieden bij Psyned ook online therapie aan. Dit is vaak even effectief als therapie op een fysieke locatie.

In Goes zelf hebben we op dit moment geen psycholoog. Ben je psycholoog in Goes en wil je daar veranderingen in brengen? Dan kun je je met ons samenwerken en hoef jij alleen je cliënten te behandelen en verder niks. Op onze behandelaren pagina lees je meer en kun je hierover contact met ons opnemen.

Ben je niet op zoek naar een psycholoog, maar naar een relatietherapeut in Goes? Dan kun je terecht bij onze relatietherapeut Carina de Maaijer. Haar praktijk zit gevestigd in Terneuzen. Op ongeveer een half uur rijden vanaf Goes.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek